Laundromat King yorumlar

Laundromat King yakın Süleymanbey Sokağı, Yeldeğirmeni, Rasimpaşa Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34716

  • Adres: Rasimpaşa, Süleyman Bey Sk. No:8, 34716 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 534 623 74 68
  • Enlem, Boylam: 40.9924139, 29.031851

Laundromat King, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Laundromat King yorumlar

Lovely lovely lovely! Everything is very easy, well communicated, fair price and well-washed and dried. Can pay with card, we left our clothes to be washed and dried and easily came back in 4 hours, it smells and feels very clean, highly recommend! Daha fazla

Very polite and kind owner! She could also help with difficult spots on the clothes. The service is really convenient — you leave your clothes in washing machines … Daha fazla

Burası gerçekten çok temiz ve titiz bir işletme,ayrıca işletmecisi’nin nazık ve kibar bir bayan işletmesi bünyesinde olmasıda büyük artı sağlamaktadır. kadıköy,de önerebileceğim tek firma.

2023-09-23 Ayşe

Çok güzel! Her şey çok kolay, iyi iletişim, makul fiyat ve iyi yıkanmış ve kurutulmuş. Kartla ödeme yapabilirsiniz, çamaşırlarımızı yıkamak ve kurutmak için bıraktık ve kolayca 4 saat sonra geri geldik, çok temiz kokuyor ve temiz hissettiriyor, kesinlikle öneririm!

2023-09-23 Ahmet

Çok nazik ve kibar bir sahibi! Ayrıca kıyafetlerdeki zor lekelerde yardımcı olabiliyor. Hizmet gerçekten pratik - çamaşırlarınızı çamaşır makinelerine bırakıyorsunuz ...

2023-09-23 Mehmet

Burası gerçekten çok temiz ve titiz bir işletme, ayrıca işletmecisi'nin nazık ve kibar bir bayan işletmesi bünyesinde olması da büyük artı sağlamaktadır. Kadıköy'de önerebileceğim tek firma.

2023-10-13 Yusuf

Çamaşırhane işletmecilerinin müşteri memnuniyetine olan yaklaşımı gerçekten takdire şayan. Çok yardımcı oluyorlar ve sorun yaşadığımda hemen çözüm bulabiliyorlar. Gerçekten iyi kalitede hizmet sunuyorlar.

2023-10-18 Fatma

Çamaşırhane temiz ve düzenli bir şekilde işletiliyor. Hiçbir zaman çamaşır makinesi bulamadım ve personel yardımseverdi. Fiyatlar da makuldü. Kesinlikle tekrar kullanacağım.

2023-10-23 Osman

Bu çamaşırhaneyi gerçekten seviyorum. Temiz ve ferah bir ortamı var ve çalışanlar her zaman güler yüzlü ve yardımseverler. Fiyatlar da oldukça makul.

2023-10-28 Selin

Bu çamaşırhanede birkaç kez çamaşırımı yıkattım ve her seferinde mükemmel bir hizmet aldım. Çamaşırlarım her zaman temiz ve kokulu olarak geri dönüyor. Çamaşırhanenin sahibi çok nazik ve hizmetleri hakkında bilgili.

2023-11-02 Can

Bu çamaşırhaneyi tavsiye ediyorum. Çamaşırlarımı iyi bir fiyata yıkayabildim ve sonuç mükemmeldi. Personel de çok yardımcı oldu.

2023-11-07 Kübra

Bu çamaşırhaneyi yakın zamanda keşfettim ve gerçekten memnun kaldım. İyi bir fiyata iyi bir hizmet alabildim. Temiz ve konforlu bir ortamı var. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-12 Emre

Çamaşırhane hakkında gerçekten iyi şeyler duydum, bu yüzden denemeye karar verdim ve hayal kırıklığına uğramadım. Temiz ve ferah bir ortama sahip ve personel yardımcı ve dostane.

2023-11-17 Gülsüm

Bu çamaşırhaneyi bir arkadaşım tavsiye etti ve gerçekten memnun kaldım. Temiz ve hijyenik bir ortamı var ve çalışanlar çok yardımcı oluyor. Fiyatlar da uygun.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Laundromat King?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?