Dans Akademi yorumlar

Dans Akademi yakın 9, Alpay İzer Sokağı, Kartaltepe Mahallesi, Bakırköy, Istanbul, Marmara Region, 34145

  • Adres: Kartaltepe Mahallesi , İncirli Caddesi, Alpay İzer Sk No:4/B, 34145 Bakırköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 963 22 46
  • Web sitesi: dansakademi.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.996435, 28.870536

Dans Akademi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dans Akademi yorumlar

Çok şirin, tatlı eğtimlerin verildiği bir akademi, kendime ayırdığım zaman dilimini keyifle geçirmemi sağlayan tatlı eğitmenimiz Gülcan hocaya teşekkürler, sevgiler ???? …

Dans akademi bünyesinde oryantel kursuna katılmaktayım. Dersler dinamik, yoğun ve eğlenceli geçmekte. Şu zamana kadar hevesle gittiĝim tek kurs olduğunu söyleyebilirim.

Bir cok dans kursu ile gorustum fakat iyiki sanat akademi... guler yuz, kaliteli zaman, mukemmel ogretmenler ???? seneye tekrar gorusecegiz insallah …

2023-09-26 Ebru

Çok şirin, tatlı eğtimlerin verildiği bir akademi, kendime ayırdığım zaman dilimini keyifle geçirmemi sağlayan tatlı eğitmenimiz Gülcan hocaya teşekkürler, sevgiler ????

2023-09-26 Ayşe

Dans akademi bünyesinde oryantel kursuna katılmaktayım. Dersler dinamik, yoğun ve eğlenceli geçmekte. Şu zamana kadar hevesle gittiĝim tek kurs olduğunu söyleyebilirim.

2023-09-26 Deniz

Bir cok dans kursu ile gorustum fakat iyiki sanat akademi... guler yuz, kaliteli zaman, mukemmel ogretmenler ???? seneye tekrar gorusecegiz insallah

2023-09-27 Ayşe

Çok şirin, tatlı eğtimlerin verildiği bir akademi, kendime ayırdığım zaman dilimini keyifle geçirmemi sağlayan tatlı eğitmenimiz Gülcan hocaya teşekkürler, sevgiler

2023-09-27 Ahmet

Dans akademi bünyesinde oryantel kursuna katılmaktayım. Dersler dinamik, yoğun ve eğlenceli geçmekte. Şu zamana kadar hevesle gittiĝim tek kurs olduğunu söyleyebilirim.

2023-09-27 Fatma

Bir cok dans kursu ile gorustum fakat iyiki sanat akademi... guler yuz, kaliteli zaman, mukemmel ogretmenler seneye tekrar gorusecegiz insallah

2023-10-12 Mehmet

Dans stüdyosunda bir dans eğitimine katıldım ve çok memnun kaldım. Eğitmenler çok tatlı ve profesyonel. Dersler çok eğlenceli geçiyor ve büyük bir ilerleme kaydettim. Herkese tavsiye ederim!

2023-10-17 Gül

Dans stüdyosunun atmosferi gerçekten harika. Çok rahatlatıcı bir ortamda dans etmek güzel bir deneyim. Eğitmenler de çok hevesli ve yardımsever. Kesinlikle tekrar katılacağım!

2023-10-22 Ali

Dans stüdyosunda aldığım dans dersleri benim için çok faydalı oldu. Eğitmenler çok motive edici ve benim ilerlememe gerçekten yardımcı oldular. Ayrıca, stüdyo çok temiz ve düzenli. Mükemmel bir deneyim.

2023-10-27 Elif

Dans stüdyosunda katıldığım dans dersleri harikaydı. Eğitmenler çok yetenekli ve eğlenceli bir ders ortamı yaratıyorlar. Hem eğlenmek hem de dans becerilerimi geliştirmek için mükemmel bir seçenek.

2023-11-01 Mustafa

Dans stüdyosunda aldığım dans dersleri beni gerçekten rahatlattı. Hem bedensel hem de zihinsel olarak rahatlamama yardımcı oldu. Eğitmenler çok profesyonel ve ne yaptıklarını biliyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-06 Zeynep

Dans stüdyosunda katıldığım dans dersleri benim için gerçekten terapi gibi oldu. Hem stres atıyorum hem de dans becerilerimi geliştiriyorum. Eğitmenler süper ve stüdyo çok güzel. Kesinlikle öneririm!

2023-11-11 Emre

Dans stüdyosunda katıldığım dans dersleri benim için harika bir deneyim oldu. Eğitmenler çok sabırlı ve yardımcı oluyorlar. Hem eğlenmek hem de dans etmek isteyen herkese bu stüdyoyu öneririm.

2023-11-16 Ceyda

Dans stüdyosunda aldığım dans dersleri benim için çok keyifli geçiyor. Hem dans etmek hem de yeni insanlarla tanışmak harika bir deneyim. Eğitmenler çok profesyonel ve enerjileri çok yüksek. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-21 Murat

Dans stüdyosu çok profesyonel bir ortamda hizmet veriyor. Eğitmenler çok yetenekli ve dersler çok eğlenceli geçiyor. Ayrıca, stüdyo çok temiz ve düzenli. Çok memnunum!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dans Akademi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?