Coffeemania Trabzon yorumlar

Coffeemania Trabzon yakın Kasım Sokak, Cumhuriyet, Cumhuriyet Mahallesi, Ortahisar, Trabzon, Black Sea Region, 61110

  • Adres: Merkez, Gazipaşa Mah Şehit Onur, Dülger Cad 5/A, 61030 Ortahisar/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 462 666 26 42
  • Web sitesi: coffeemania.com
  • Enlem, Boylam: 41.0050789, 39.7269103

Coffeemania Trabzon, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Coffeemania Trabzon yorumlar

Had the Manti, very tasty. The staff speak great English, very friendly. Great menu options, not just coffee. But the Turkish coffee is damn good. Highly recommend. Daha fazla

Merhaba, öncelikle uzun zamandir ziyaret etmedigimi gecmis deneyimlerimden yola cikarak yorum yazdigimi belirtmeliyim en begendigim sıkça vakit geçirdiğim yerler arasindaydi vakit bulup gidemedim fiyatlari makul duzeyde urunleri taze ve kaliteliydi tavsiye ederim bir kac fotograf ekledim. Daha fazla

Kahvaltı için gittik. Gayet güzeldi. Çeşit boldu. İki kişilik serpme kahvaltı 450 TL idi. Bölgedeki diğer mekanlara göre fiyat uygun. Personel ilgili. Çayı lezzetli. Daha fazla

2023-09-25 Ayşe

Mantıyı denedim, çok lezzetliydi. Personel çok iyi İngilizce konuşuyor, çok samimi. Harika menü seçenekleri var, sadece kahve değil. Ama Türk kahvesi müthiş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Mehmet

Merhaba, öncelikle uzun zamandır ziyaret etmediğimi geçmiş deneyimlerimden yola çıkarak yorum yazdığımı belirtmeliyim. En beğendiğim sıkça vakit geçirdiğim yerler arasındaydı, vakit bulup gidemedim. Fiyatları makul düzeyde, ürünleri taze ve kaliteliydi. Tavsiye ederim. Birkaç fotoğraf ekledim.

2023-09-25 Emine

Kahvaltı için gittik. Gayet güzeldi. Çeşit boldu. İki kişilik serpme kahvaltı 450 TL idi. Bölgedeki diğer mekanlara göre fiyat uygun. Personel ilgili. Çayı lezzetli.

2023-10-11 Fatma

Had the Manti, very tasty. The staff speak great English, very friendly. Great menu options, not just coffee. But the Turkish coffee is damn good. Highly recommend.

2023-10-16 Ali

Merhaba, öncelikle uzun zamandir ziyaret etmedigimi gecmis deneyimlerimden yola cikarak yorum yazdigimi belirtmeliyim en begendigim sıkça vakit geçirdiğim yerler arasindaydi vakit bulup gidemedim fiyatlari makul duzeyde urunleri taze ve kaliteliydi tavsiye ederim bir kac fotograf ekledim.

2023-10-26 Zeynep

Dün gezip kahve içmek için uğradığımız bir mekandı. İç dekorasyonu mükemmel. Personel çok ilgili ve müşterilerle samimi bir şekilde sohbet ediyor. Ben sadece kahve içtim ama menüde çeşit çeşit seçenekler var. Fiyatlar biraz pahalı olsa da kaliteden ve servisten memnun kalıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Hülya

Sürekli gittiğim bir kahve dükkanı. Farklı çeşitlerde kahveleri var ve her zaman tazeydi. Personel her zaman güler yüzlü ve yardımsever. Ortam çok sıcak ve rahat. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Murat

Köy kahvaltısını denedim ve gerçekten harikaydı. Sunum çok güzeldi ve lezzeti muhteşem. Personel çok ilgili ve yardımsever. Fiyatlar biraz pahalı olsa da kesinlikle değer. Kahve de gayet güzeldi. Tavsiye ederim.

2023-11-10 Ayhan

Geçen hafta arkadaşlarla buraya gittik ve gerçekten güzel bir deneyim oldu. Ortam harikaydı, personel çok cana yakın ve servis mükemmeldi. Kahve enfes ve fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim bir yer.

2023-11-15 Şeyma

Çok sevdiğim bir kahve dükkanı. Her zaman kaliteli kahveler ve atıştırmalıklar sunuyorlar. Ortam rahat ve hoş. Fiyatlar da oldukça uygun. Ayrıca personel çok ilgili ve yardımsever. Tavsiye ederim.

2023-11-20 Hasan

Eşimle kahvaltı yapmak için gittiğimiz bu kahve dükkanını çok sevdik. Çeşitli seçenekler sunan geniş bir menüye sahip ve lezzetli kahveler. Fiyatlar da oldukça uygun. Personel de çok ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tekrar gideceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Coffeemania Trabzon?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?