Çilek Odası yorumlar

Çilek Odası yakın Balaban Bozacısı, Çarşı Caddesi, Ayaspaşa Mahallesi, Saray, Saray, Tekirdağ, Marmara Region, 59600

  • Adres: Ayaspaşa, Bilecen Plaza, Çarşı İçi Cad No:39, 59600 Saray/Tekirdağ, Türkiye
  • Telefon: +90 282 768 20 20
  • Web sitesi: cilek.com
  • Enlem, Boylam: 41.4406963, 27.9203286

Çilek Odası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Çilek Odası yorumlar
2023-09-23 Ayşe

Çilek Odası Mobilya mağazasını çok beğendim. Mağazada güzel bir atmosfer vardı ve dekorasyon harikaydı. Personel çok yardımcı oldu ve güler yüzlüydü. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatlar da makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-09-23 Kaan

Çilek Odası Mobilya mağazasında iyi bir deneyim yaşadım. Mağazada güzel bir atmosfer vardı ve dekorasyon da hoştu. Personel yardımcı oldu ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatlar da uygundu. Tekrar ziyaret etmek isterim.

2023-10-08 Murat

Çilek Odası Mobilya mağazasından çok memnun kaldım. Mağazada hoş bir atmosfer vardı ve dekorasyon da harikaydı. Personel yardımcı oldu ve profesyonel davrandı. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değerdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Zeynep

Çilek Odası Mobilya mağazasında hoş bir deneyim yaşadım. Mağaza temiz ve düzenliydi. Personel yardımcı oldu ve nazikti. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatlar biraz pahalıydı, ama kaliteye değerdi. Tekrar ziyaret etmeyi düşünebilirim.

2023-10-18 Ali

Çilek Odası Mobilya mağazası harikaydı. Mağaza güzel bir atmosfere sahipti ve dekorasyon da hoştu. Personel yardımcı oldu ve güler yüzlüydü. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da memnun kaldım.

2023-10-28 Fatma

Çilek Odası Mobilya mağazasına ilk gittiğimde etkilendim. Mağaza temiz ve düzenliydi. Personel güler yüzlüydü ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değerdi. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-07 Gülay

Çilek Odası Mobilya mağazasında güzel bir deneyim yaşadım. Mağaza temiz ve düzenliydi. Personel yardımcı oldu ve nazikti. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da memnun kaldım.

2023-11-12 Uğur

Çilek Odası Mobilya mağazasında hoş bir deneyim yaşadım. Mağaza güzel bir atmosfere sahipti ve dekorasyon da hoştu. Personel yardımcı oldu ve profesyonel davrandı. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değerdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Derya

Çilek Odası Mobilya mağazasını çok beğendim. Mağazada güzel bir atmosfer vardı ve dekorasyon harikaydı. Personel yardımcı oldu ve güler yüzlüydü. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatlar da makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Çilek Odası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?