Nemrut Dağı Milli Parkı yorumlar

Nemrut Dağı Milli Parkı yakın Nemrut Dağı Milli Parkı, Kâhta, Adıyaman, Southeastern Anatolia Region

  • Adres: Nemrut Dağı Yolu, 02400 Kahta/Kâhta/Adıyaman, Türkiye
  • Web sitesi: nemrutdag.com
  • Enlem, Boylam: 37.9702685, 38.7283779

Nemrut Dağı Milli Parkı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Nemrut Dağı Milli Parkı yorumlar

Araba ile belli bir yere kadar gidip sonrasında 500 mt kadar merdiven ile yürüyeceksiniz. Soğuk olabiliyor, özellikle geceleri mont ile gidilmeli. Kışın gidecekseniz extra battaniye alınmalı. Müze kart geçerli. Öğretmenler ücretsiz alınıyor. Daha fazla

Bir kaç gün önce gittik. Ama yağmura tutulduk dağın başında. Ne korunaklı bir yer var ne üstü kapalı bir yer. Sırılsıklam olduk. Heykeller de korunaksız zaten. Yağmur yüzünden doğru dürüst gezemedik maalesef. Başka zamana kaldı artık. … Daha fazla

Gün doğumunu ya da Gün batımını mutlaka izlemelisiniz, ayaklarınızın altından batıp ve doğan bir güneş..

2023-09-22 Ayşe

Araba ile belli bir yere kadar gidip sonrasında 500 mt kadar merdiven ile yürüyeceksiniz. Soğuk olabiliyor, özellikle geceleri mont ile gidilmeli. Kışın gidecekseniz extra battaniye alınmalı. Müze kart geçerli. Öğretmenler ücretsiz alınıyor.

2023-09-22 Fatma

Gün doğumunu ya da Gün batımını mutlaka izlemelisiniz, ayaklarınızın altından batıp ve doğan bir güneş.

2023-10-07 Ahmet

Dağa çıkmadan önce hava durumunu kontrol etmekte fayda var. Soğuk olabileceği gibi yağışlı da olabilir. Yanınıza sıkıca kapanacak bir mont ve yağmurluk almanızda fayda var.

2023-10-12 Zeynep

Nemrut Dağı Milli Parkı'na gitmek için araç kiraladım. Dağa çıkmak için özel bir izin gerekiyor ama kiralamış olduğum araç ile dağın eteklerine kadar ulaşabildim. Ormanlık alanlar çok güzeldi ancak hava biraz soğuktu.

2023-10-22 Hale

Nemrut Dağı Milli Parkı'na gittiğimde kış mevsimiydi. Şanslıydım çünkü kar yağıyordu ve manzara çok güzeldi. Ancak hava oldukça soğuk olduğu için çok sıcak giyinmem gerekti.

2023-10-27 Can

Nemrut Dağı Milli Parkı'na hem sabah hem de akşam saatlerinde gitmenizi öneririm. Gün doğumu ve gün batımı manzarası nefes kesici. Ayrıca heykelleri de görebilirsiniz.

2023-11-01 Beren

Sonbahar aylarında Nemrut Dağı Milli Parkı'na gitmek çok güzel oluyor. Renkli ağaçlar ve güzel manzaralarla karşılaşabilirsiniz. Ancak dikkatli olun çünkü hava biraz soğuk olabiliyor.

2023-11-06 Kadir

Nemrut Dağı Milli Parkı'na gitmek için bilet almanız gerekiyor. Ancak öğretmenler ücretsiz alınıyormuş. Müze kartı olanlar da indirimli alabilirler. Bu konuda bilgiyi önceden almanızda fayda var.

2023-11-11 Şeyma

Ben Nemrut Dağı Milli Parkı'na gezmek için bisiklet ile gittim. Dağın eteklerine kadar bisikletle gidilebiliyor ancak daha sonra yürümeniz gerekiyor. Bisikleti güvenli bir şekilde park edebileceğiniz yerler mevcut.

2023-11-16 İbrahim

Nemrut Dağı Milli Parkı'na giriş ücretli. Ancak bilet fiyatları makul bir seviyede. Parkta temiz tuvaletler ve dinlenme alanları mevcut. Ayrıca yiyecek ve içecek satan yerler de var.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Nemrut Dağı Milli Parkı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?