China Lotus yorumlar

China Lotus yakın ING, Ataşehir Bulvarı, Doğu Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ataşehir, Istanbul, Marmara Region, 34758

  • Adres: Ataşehir Atatürk, Ataşehir Blv., 34758 Ataşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 455 47 05
  • Web sitesi: china-lotus.business.site
  • Enlem, Boylam: 40.9923604, 29.1196513

China Lotus, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
China Lotus yorumlar

Kız arkadaşımla sık sık tercih ettiğimiz restoran. ???? Çorbalar ve etli yemekler de ???? suşiler ve ???? noodlelar kadar harika. Yemeğinizin yanında ???????? alkollü içecekler de alabilirsiniz. Biz, her seferinde bayılarak afiyetle yiyoruz. İşletme … Daha fazla

An Asian island in İstanbul. Their sushi is well made and desserts are noteworthy. Got a set that came with real green Wasabi. For dessert, got fried icecream with caramelized walnuts that was tasty. Will visit again. Daha fazla

Yemekler çok lezzetli içerinin ambiyansı güzel ve keyifliydi. Kesinlikle keşfedilmesi gereken yerlerden biri ???????????? …

2023-10-01 Ayşe

Kız arkadaşımla sık sık tercih ettiğimiz restoran. Çorbalar ve etli yemekler de suşiler ve noodlelar kadar harika. Yemeğinizin yanında alkollü içecekler de alabilirsiniz. Biz, her seferinde bayılarak afiyetle yiyoruz. İşletme çok temiz ve hijyenik.

2023-10-01 Mehmet

Harika bir Asya adası. Sushilerinin iyi yapıldığı ve tatlılarının da dikkat çekici olduğu bir yer. Gerçek yeşil Wasabi ile birlikte gelen bir set aldım. Tatlı olarak, karamelize cevizli kızarmış dondurma aldım, çok lezzetliydi. Tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-01 Zeynep

Yemekler çok lezzetli içerisinin ambiyansı güzel ve keyifliydi. Kesinlikle keşfedilmesi gereken yerlerden biri.

2023-10-16 Ahmet

Restoranın atmosferi harika, sürekli gitmek istenilen bir yer. Çalışanlar çok kibar ve ilgili. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmel. Kendi deneyimime göre, burada yemek yemekten çok keyif alıyorum.

2023-10-21 Elif

Çok güzel bir mekan. Dekorasyonu ve ambiyansı benzersiz. Ayrıca personel çok profesyonel ve yardımsever. Yemeklerin kalitesi harika. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-26 Merve

Çok memnun kaldık. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar doyurucu. Servis personeli çok güler yüzlü ve hızlı. Tek dezavantajı, bazen kalabalık olduğu için bekleme süresi uzayabiliyor.

2023-10-31 Cem

Restoranın dekorasyonu ve ambiyansı çok güzel. Personel çok yardımsever ve saygılı. Yemeklerin kalitesi mükemmel. Burada yemek yemeyi gerçekten seviyorum.

2023-11-05 Nazlı

Restoranın genel deneyimi harikaydı. Yemekler çok lezzetli ve çeşitli. Fiyatlar da oldukça makul. Ayrıca mekan çok temiz ve rahat.

2023-11-10 Kaan

Servis çok hızlı ve personel çok kibar. Yemeklerin lezzeti harika ve porsiyonları da büyük. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Selin

Gerçekten lezzetli yemekler. Çorba ve etli yemekler benim favorim. Ayrıca suşilere ve noodle'lara da bayılıyorum. Restoranda alkollü içecekler de mevcut. Her seferinde afiyetle yiyoruz.

2023-11-20 Hakan

Yemekler çok lezzetli ve taze. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Fiyatlar da uygun. Mekanın dekorasyonu da çok güzel.

2023-11-25 Fatma

Restoranın atmosferi çok hoş. Personel çok hızlı ve efektif. Yemekler lezzetli ve fiyatlar makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? China Lotus?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?