AYDIN ONGUN SARIMSAK İŞLEME TESISI yorumlar

AYDIN ONGUN SARIMSAK İŞLEME TESISI yakın Acıpınar, Aksaray Merkez, Aksaray, Central Anatolia Region

  • Adres: BAHCELI EVLER MAHALLESI, Acıpınar Köyü Yolu, 68000 Acıpınar/MERKEZ/Aksaray, Türkiye
  • Telefon: +90 543 462 37 67
  • Enlem, Boylam: 38.5218892, 33.8461575

AYDIN ONGUN SARIMSAK İŞLEME TESISI, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
AYDIN ONGUN SARIMSAK İŞLEME TESISI yorumlar
2023-09-27 Ahmet

Bir Gıda İşleme Şirketi olarak, Aydın Ongun Sarımsak İşleme Tesisleri'nin hizmetinden oldukça memnun kaldım. Bekleme süresi oldukça kısadır ve rezervasyon yapmamıza gerek kalmadan hızlıca hizmet alabiliyoruz. Personel oldukça yardımsever ve müşteri odaklı çalışıyor. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyidir.

2023-09-27 Ayşe

Aydın Ongun Sarımsak İşleme Tesisleri'nin atmosferi oldukça sıcak ve samimidir. İç dekorasyon ise oldukça şık ve moderndir. Ürünlerin kalitesi oldukça iyidir ve hizmet hızlıdır. Fiyatlar da oldukça makuldür. Tesisin genel deneyimi mükemmeldir.

2023-09-27 Mehmet

Aydın Ongun Sarımsak İşleme Tesisleri'nin müşteri hizmetleri oldukça güler yüzlü ve saygılıdır. Bekleme süresi kısa olduğu için hızlıca hizmet alabiliyoruz. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi ve taze olduğu için güvenle alışveriş yapabiliyoruz. Tesisin genel deneyimi oldukça olumludur.

2023-10-12 Fatma

Aydın Ongun Sarımsak İşleme Tesisleri'nde yemek yemek oldukça keyifli bir deneyim. Tesisin atmosferi oldukça samimi ve hoş. İç dekorasyon da oldukça şık ve modern. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi ve temizdir. Personel de oldukça yardımsever ve güler yüzlüdür.

2023-10-17 Ali

Aydın Ongun Sarımsak İşleme Tesisleri'ne gittiğimde beklemek zorunda kalmadım ve hızlıca hizmet alabildim. Personeller oldukça yardımsever ve hizmet odaklı çalışıyor. Ürünlerin kalitesi oldukça iyidir ve fiyatları da makuldür. Genel deneyimim oldukça olumludur.

2023-10-22 Hatice

Aydın Ongun Sarımsak İşleme Tesisleri'nde kaliteli ürünlerin olduğu bir deneyim yaşadım. Bekleme süresi oldukça kısa ve personele herhangi bir rezervasyon yapmak zorunda kalmadan hızlıca hizmet alabiliyorsunuz. Genel deneyimim oldukça olumludur.

2023-10-27 Murat

Aydın Ongun Sarımsak İşleme Tesisleri'nde yediğimiz yemekler oldukça lezzetliydi. Bekleme süremiz oldukça kısaydı ve personel oldukça yardımseverdi. Tesisin atmosferi ve iç dekorasyonu oldukça şık ve hoştu. Kaliteli hizmet ve ürünler aldık.

2023-11-01 Gizem

Aydın Ongun Sarımsak İşleme Tesisleri'nde hızlı ve güler yüzlü bir hizmet aldım. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatlar da uygun seviyedeydi. Bekleme süresi de oldukça kısadır. Genel deneyimim oldukça olumludur.

2023-11-06 Cem

Aydın Ongun Sarımsak İşleme Tesisleri'nde yaşadığım deneyim oldukça olumlu oldu. Bekleme süresi oldukça kısadır ve personel oldukça yardımseverdir. Ürünlerin kalitesi oldukça iyidir ve fiyatlar da uygun seviyedeydi. Tesisin atmosferi de oldukça hoş ve sıcaktır.

2023-11-11 Esra

Aydın Ongun Sarımsak İşleme Tesisleri'nde yaşadığım deneyim oldukça memnuniyet vericiydi. Bekleme süresi oldukça kısa ve müşteri hizmetleri oldukça güler yüzlüdür. Ürünlerin kalitesi ve tazeliği oldukça iyidir. Fiyatlar da uygun seviyededir.

2023-11-16 Mustafa

Aydın Ongun Sarımsak İşleme Tesisleri'ne yemek yemek için geldiğimde beklemek zorunda kalmadım ve hızlıca hizmet alabildim. Personeller oldukça yardımsever ve hizmet odaklı çalışıyor. Ürünlerin kalitesi oldukça iyidir ve fiyatları da uygun seviyededir. Genel deneyimim olumlu oldu.

2023-11-21 Selin

Aydın Ongun Sarımsak İşleme Tesisleri'nde yemek yediğimde beklemek zorunda kalmadım. Personeller oldukça yardımseverdi ve hızlı bir şekilde hizmet aldım. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatlar da uygun seviyedeydi. Tesisin atmosferi de oldukça hoş ve rahattı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? AYDIN ONGUN SARIMSAK İŞLEME TESISI?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?