Ganita Çay Bahçesi yorumlar

Ganita Çay Bahçesi yakın Ganita Çay Bahçesi, Atatürk Bulvarı, İskenderpaşa Mahallesi, Trabzon, Ortahisar, Trabzon, Black Sea Region, 61110

  • Adres: İskenderpaşa, Sahil Yolu Cd. 5a, 61100 Ortahisar/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 462 326 23 96
  • Enlem, Boylam: 41.0076919, 39.7342731

Ganita Çay Bahçesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ganita Çay Bahçesi yorumlar

İstanbul dan Trabzon'a tatil için geldiğimiz mükemmel bir hizmet aldığımız bu harika tesisi özellikle tavsiye ederim. Fiyat/Performans açısından harika bir yer. Sunumlar ise fazlasıyla tatminkar.. Uzun zamandır bu şekilde bir hizmet ve ürün … Daha fazla

Trabzon için gerekli olan ve sahil kültürünü yaşayabileceğimiz bir yaşam alanı. Çok güzel olmuş. Yapana ve vesile olana teşekkürler. Bisiklet yolu yürüyüş yolu. Cafeleri,restoranları, oturma alanları, çay bahçesiyle ve denize karşı ahşap … Daha fazla

Trabzonu en çok ihtiyacı olan alandı. Muhteşem tek kelimeyle Trabzona bu güzelliği kazandıranlara çok teşekkrü ederizzz. Emeğinize sağlık gerçekten muhteşem. Harika yürüyüş yolları kafe restoranlar çocuk oyun parkları dinlenme yerleri … Daha fazla

2023-09-22 Ahmet

Trabzon için gerekli olan ve sahil kültürünü yaşayabileceğimiz bir yaşam alanı. Çok güzel olmuş. Yapana ve vesile olana teşekkürler. Bisiklet yolu yürüyüş yolu. Cafeleri,restoranları, oturma alanları, çay bahçesiyle ve denize karşı ahşap yapılarla güzel bir mekan olmuş.

2023-09-22 Ayşe

Harika yürüyüş yolları, kafe restoranlar, çocuk oyun parkları, dinlenme yerleri ile Trabzon'a eşsiz bir güzellik kazandırılmış. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Muhteşem bir yer.

2023-09-22 Mehmet

İstanbul'dan Trabzon'a tatil için geldik ve bu harika tesiste mükemmel bir hizmet aldık. Fiyat/performans açısından da harika bir yer. Sunumlar da oldukça tatminkar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-07 Fatma

Ganita Çay Bahçesi'nin atmosferi gerçekten çok güzel. Çalışanlar da son derece yardımsever ve cana yakın. İlk izlenimim harikaydı ve genel deneyimim de çok olumluydu. Ürün kalitesi de harikaydı. Kesinlikle tekrar gelmek isterim.

2023-10-12 Ahmet

Ganita Çay Bahçesi çok güzel bir yer. Hem iç mekan hem de dış mekan dekorasyonu çok hoş. Çalışanlar da çok profesyonel ve yardımsever. Fiyatlar da uygun ve ürünler kaliteli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Yasemin

Bu çay bahçesi Trabzon'un ihtiyacı olan bir yerdi ve mükemmel bir şekilde yapılmış. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Yürüyüş yolları, kafe restoranlar, çocuk oyun parkları ve dinlenme alanlarıyla harika bir yer haline gelmiş.

2023-10-22 Hakan

Ganita Çay Bahçesi gerçekten harika bir mekan. İçerisi çok güzeldi ve servis mükemmeldi. Hem manzarası hem de ürünleri kaliteli. Çok memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-27 Elif

Trabzon'da gezdiğimiz en güzel yerlerden biri olan Ganita Çay Bahçesi'nde harika bir deneyim yaşadık. Hem ortamı hem de hizmet kalitesi çok iyiydi. Teşekkürler Ganita Çay Bahçesi!

2023-11-01 Murat

Ganita Çay Bahçesi'ne gittiğimde çok güzel bir atmosferle karşılaştım. Çalışanlar çok naziklerdi ve kaliteli bir hizmet sundular. Fiyatlar da uygun ve ürünler lezzetli. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-11-06 Dilek

Ganita Çay Bahçesi'nde geçirdiğimiz zaman gerçekten harikaydı. Hem çevre düzenlemesi hem de hizmetleri çok iyiydi. Fiyatlar da makuldü ve ürünler lezzetliydi. Tekrar gelmek isterim.

2023-11-11 Ali

Ganita Çay Bahçesi'ne ilk gittiğimde çok etkilendim. Dekorasyonu harikaydı ve çalışanlar çok yardımseverdi. İyi bir izlenim bıraktı ve genel deneyimim çok olumlu oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Ayhan

Ganita Çay Bahçesi çok güzel bir mekan. Hem iç hem de dış mekan tasarımı çok şık. Çalışanlar da çok profesyonel ve yardımsever. Fiyatlar da uygun ve ürünler kaliteli. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ganita Çay Bahçesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?