Cermodern yorumlar

Cermodern yakın CerModern, 3, Altınsoy Caddesi, Hacı Bayram Mahallesi, Altındağ, Ankara, Central Anatolia Region, 06101

  • Adres: Anafartalar, Altınsoy Cd. No:3, 06101 Sıhhıye / Altındağ/Altındağ/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 310 00 00
  • Web sitesi: cermodern.org
  • Enlem, Boylam: 39.9316223, 32.849489

Cermodern, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Cermodern yorumlar

Ankara nın çok uzun zamandır ihtiyacı olduğu muhteşem bir sanat ve etkinlik alanı. Ulaşımı çok kolay. Metrodan Sıhhıye de iniyorsunuz. Adliye sarayı çıkışından … Daha fazla

Açık hava sinemasına gittik. Sıhhıye durağında inip 10 dakikalık yürümeyle çok kolay bulduk. Yeni açılan metroyla Adalet durağında da inilebilir o daha da yakın. Ortam gayet güzel. Kafesi var, patlamış mısır, çay, bira falan da satılıyor. … Daha fazla

Cermodern'e bir festival amacı ile gittim. Ankara'da boyle yerlerin var olduğunu bilmek sevindirici çünkü çok ferah ve organizesi rahat bir kültür etkinlik alanı. Yeni açılan adliye metro durağında inerek veya Sihhiye'den yürüyerek gidebilirsiniz.

2023-09-18 Fatma

Ankara nın çok uzun zamandır ihtiyacı olduğu muhteşem bir sanat ve etkinlik alanı. Ulaşımı çok kolay. Metrodan Sıhhıye de iniyorsunuz. Adliye sarayı çıkışından .

2023-09-18 Ali

Açık hava sinemasına gittik. Sıhhıye durağında inip 10 dakikalık yürümeyle çok kolay bulduk. Yeni açılan metroyla Adalet durağında da inilebilir o daha da yakın. Ortam gayet güzel. Kafesi var, patlamış mısır, çay, bira falan da satılıyor.

2023-09-18 Ayşe

Cermodern'e bir festival amacı ile gittim. Ankara'da boyle yerlerin var olduğunu bilmek sevindirici çünkü çok ferah ve organizesi rahat bir kültür etkinlik alanı. Yeni açılan adliye metro durağında inerek veya Sihhiye'den yürüyerek gidebilirsiniz.

2023-10-03 Mehmet

Sanat galerisi ilgimi çekti ve Cermodern'i ziyaret ettim. İçeri girer girmez sizi saran atmosferle karşılaşıyorsunuz. İç tasarımı oldukça güzel ve etkileyici. Sergilenen sanat eserleri de oldukça değerli. Kesinlikle görülmeye değer.

2023-10-08 Zeynep

Cermodern, sanatseverlerin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir yer. Sergilenen eserler kaliteli ve çeşitli. Çalışanlar da çok yardımcı ve ilgili. Ortam çok rahat ve ferah. İyi bir deneyim yaşadım.

2023-10-13 Mustafa

Cermodern Sanat galerisi modern bir sanat severin aradığı her şeyi sunuyor. Sergiler oldukça ilgi çekici ve sanatsal anlamda tatmin edici. Ortam sıcak ve davetkar. Tavsiye ederim.

2023-10-18 Gülsüm

Cermodern, topyekün bir kültür ve sanat şöleni. Sergilenen eserler oldukça değerli ve çeşitli. Etkileyici bir atmosferi var. Çalışanlar da çok profesyonel ve yardımcı. İyi bir deneyim yaşadım.

2023-10-23 Ahmet

Cermodern Sanat galerisi Ankara'nın en iyi galerilerinden biri. İçeri girdiğinizde sizi büyüleyen bir atmosfer ile karşılaşıyorsunuz. Sergilenen eserler oldukça değerli ve kaliteli. Personel de çok profesyonel ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Nazlı

Cermodern düzenli olarak sanat etkinlikleri düzenleyen bir galeri olarak tanınıyor. Sergilenen eserler çağdaş ve ilgi çekici. Ortam da oldukça rahat ve ferah. Personel de çok ilgili ve yardımcı. Gitmeye değer bir yer.

2023-11-02 Emre

Cermodern, sanat severler için mükemmel bir mekan. Sergilenen eserler oldukça değerli ve kaliteli. Ortam da çok sıcak ve davetkar. Ziyaret edilmesi gereken bir yer.

2023-11-07 Meltem

Cermodern Sanat galerisi Ankara'da görülecek en iyi sanat galerilerinden biri. Sergilenen eserler büyüleyici ve ilgi çekici. Ortam da çok güzel ve rahat. Personel de çok yardımcı ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Can

Cermodern, sanatseverler için vazgeçilmez bir yer. Sergilenen eserler oldukça değerli ve çeşitli. Ortam da çok sıcak ve davetkar. Çalışanlar da çok ilgili ve yardımcı. İyi bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Cermodern?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?