Çatbahçe yorumlar

Çatbahçe yakın 02-03, Çatbahçe, Sincik, Adıyaman, Southeastern Anatolia Region

  • Enlem, Boylam: 37.9745, 38.6037

Çatbahçe, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Çatbahçe yorumlar
2023-09-25 Ali

Çok güzel bir deneyimdi. Yemekler çok lezzetliydi ve servis de çok iyiydi. Tek sıkıntı rezervasyonumuz için biraz bekledik ama sonrasında her şey harikaydı.

2023-09-25 Ayşe

Çatbahçe'ye ilk defa gittim ve çok etkilendim. Mekan çok güzel dekore edilmişti. Yemeklerin fiyatları da uygun ve lezzetleri çok iyiydi. Çalışanlar da çok yardımcı ve nazikti. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-10 Elif

Çatbahçe'ye arkadaşlarımla birlikte gittim ve çok keyifli bir akşam geçirdik. Yemekler çok lezzetliydi ve garsonlar da çok ilgiliydi. Tek olumsuzluk, ortam biraz gürültülüydü. Yine de genel olarak memnun kaldık.

2023-10-15 Ahmet

Çatbahçe'ye ailemle birlikte geldik ve harika bir deneyim yaşadık. Yemeklerin sunumu çok güzeldi ve lezzetleri de mükemmeldi. Çalışanlar da çok kibar ve yardımseverdi. Fiyatlar biraz pahalıydı ama kesinlikle değerdi.

2023-10-20 Fatma

Çok beğendim. Yemeklerin tadı harikaydı ve fiyatları da uygun. Servis hızlı ve garsonlar çok nazikti. Tek sorun, restoran biraz kalabalıktı ve beklememiz gerekti. Yine de genel olarak çok memnun kaldım.

2023-10-30 Hatice

Arkadaşlarımla güzel bir akşam geçirdik. Mekan güzel dekore edilmişti ve yemeklerin lezzeti de harikaydı. Fiyatlarım uygun olduğunu düşünüyorum ve çalışanlar da çok yardımcıydı. Tek eksiklik, servisin biraz yavaş olmasıydı.

2023-11-04 Murat

Beklentilerimi karşılayan güzel bir restoran. Yemekler lezzetli ve servis çok iyiydi. Mekanın atmosferi de hoştu. Tek dezavantajı, rezervasyonumuz için beklemek zorunda kaldık. Yine de genel olarak memnun kaldım.

2023-11-09 Sevgi

Çok iyi bir deneyimdi. Yemeklerin tadı harikaydı ve çalışanlar çok yardımcıydı. Mekanın atmosferi de çok hoştu. Fiyatlar biraz yüksekti ama benim için önemli olan lezzetiydi.

2023-11-14 Kadir

Çatbahçe'yi sevdim. Rezervasyonumuz doğru şekilde yapılmıştı ve beklemek zorunda kalmadık. Yemekler lezzetliydi ve fiyatlar da makuldu. Çalışanlar da çok yardımcıydı. Tek olumsuzluk, mekanın biraz küçük olmasıydı.

2023-11-19 Selin

Harika bir restoran. Yemeklerin tadı mükemmeldi ve çalışanlar da çok kibardı. Fiyatlar biraz pahalıydı ama kesinlikle değerdi. Tek sorun, rezervasyonumuz için biraz beklememiz gerekti.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Çatbahçe?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?