SushiCo Nişantaşı yorumlar

SushiCo Nişantaşı yakın Hünkar, 21, Mimar Kemal Öke Caddesi, Nişantaşı, Harbiye, Harbiye Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34367

  • Adres: Teşvikiye, Mim Kemal Öke Cd. No:21 D:21, 34367 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 4447874
  • Web sitesi: sushico.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0495013, 28.9911432

SushiCo Nişantaşı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
SushiCo Nişantaşı yorumlar

Nişantaşı’nda sushi ihtiyacını karşılayacağınız, hızlı, aynı zamanda lezzetli bir seçenek. Kurumsalda çalışanlar için yemek kartlarının da geçerli olduğu bir Asya mutfağı restaurantı. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Yemek hızlı geliyor. Lezzetli. Alkol seçenekleri mevcut. Açık ve kapalı alanı var. Daha fazla

Sakin bir atmosferi var. Gürültülü ya da kalabalık değil. Servis konusunda garsonlara çok fazla seslenmek gerekebiliyor. Daha fazla

İlk kez Sushi-Co Nişantaşı’na geldik . Bakalım nasılmış . Öncelikle siparişlerimiz çok hızlı geldi , belki erken saatte gittiğimiz içindir … Daha fazla

2023-09-22 Ahmet

Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Yemek hızlı geliyor. Lezzetli. Alkol seçenekleri mevcut. Açık ve kapalı alanı var.

2023-09-22 Ayşe

Sakin bir atmosferi var. Gürültülü ya da kalabalık değil. Servis konusunda garsonlara çok fazla seslenmek gerekebiliyor.

2023-09-22 Mehmet

İlk kez Sushi-Co Nişantaşı’na geldik. Bakalım nasılmış. Öncelikle siparişlerimiz çok hızlı geldi, belki erken saatte gittiğimiz içindir.

2023-09-26 Ayşe

Nişantaşı’nda sushi ihtiyacını karşılayacağınız, hızlı, aynı zamanda lezzetli bir seçenek. Kurumsalda çalışanlar için yemek kartlarının da geçerli olduğu bir Asya mutfağı restaurantı. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Yemek hızlı geliyor. Lezzetli. Alkol seçenekleri mevcut. Açık ve kapalı alanı var.

2023-10-09 Ayşe

Nişantaşı'nda sushi ihtiyacını karşılayacağınız, hızlı, aynı zamanda lezzetli bir seçenek. Kurumsalda çalışanlar için yemek kartlarının da geçerli olduğu bir Asya mutfağı restoranı. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Yemek hızlı geliyor. Lezzetli. Alkol seçenekleri mevcut. Açık ve kapalı alanı var.

2023-11-24 Ayşe

Nişantaşı’nda sushi ihtiyacını karşılayacağınız, hızlı, aynı zamanda lezzetli bir seçenek. Kurumsalda çalışanlar için yemek kartlarının da geçerli olduğu bir Asya mutfağı restoranı. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Yemek hızlı geliyor. Lezzetli. Alkol seçenekleri mevcut. Açık ve kapalı alanı var.

2023-11-29 Mehmet

Nişantaşı’nda sushi ihtiyacını karşılayacağınız, hızlı, aynı zamanda lezzetli bir seçenek. Kurumsalda çalışanlar için yemek kartlarının da geçerli olduğu bir Asya mutfağı resotaranı. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Yemek hızlı geliyor. Lezzetli. Alkol seçenekleri mevcut. Açık ve kapalı alanı var.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? SushiCo Nişantaşı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?