CASTLE CAFE & RESTORANT yorumlar

CASTLE CAFE & RESTORANT yakın Castle Cafe Restaurant, Hıdırlık Sokak, Kılınçarslan Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07100

  • Adres: Kılınçarslan, Hıdırlık Sk. No:46, 07100 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 248 65 94
  • Web sitesi: facebook.com
  • Enlem, Boylam: 36.8816734, 30.7036314

CASTLE CAFE & RESTORANT, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
CASTLE CAFE & RESTORANT yorumlar

Fantastic setting with amazing sunset views. I had the lamb shank which was absolutely magnificent. Their food is very well priced, you'd expect them to be overpriced due to their location, so I was pleasantly surprised. Good food, great location, good prices and good service - highly recommend! Daha fazla

Beautiful view from the terrace. Friendly service even if they spoke just a little English. The grilled sea bass was very good, nicely cooked and seasoned enough to enjoy the fish. The side dishes of fries and salad could have been better presented, but overall the portion was good. Daha fazla

Food and beer was delicious! The view is stunning! Not a touristic place apparently, since not all employees speak English well. But we were able to communicate anyway. Daha fazla

2023-09-23 Ayşe

Muhteşem manzaraya sahip harika bir mekan. Lamba butunu yemem muthişti. Yemekleri fiyat olarak da çok uygun, konumlarından dolayı pahalı beklersiniz ama sürpriz yaptılar. İyi yemekler, harika lokasyon, uygun fiyatlar ve iyi hizmet - kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-23 Mehmet

Terasdan harika bir manzara. İngilizce konuşamasalar da dostane bir hizmet. Izgara levrek çok güzeldi, güzel pişirilmiş ve baharatlanmıştı. Yan yemekler olan patates kızartması ve salata daha iyi sunulabilirdi, ama genel olarak porsiyon iyiydi.

2023-09-23 Ali

Yemekler ve bira lezzetliydi! Manzara muhteşem! Turistik bir yer olmadığı anlaşılıyor, çünkü çalışanların hepsi iyi İngilizce konuşmuyor. Ama yine de iletişim kurabildik.

2023-10-08 Fatma

Mekanın manzarası çok güzel. Güneş batımı manzarası mükemmel. Fiyatlarına göre yemekleri çok lezzetli ve uygun fiyattan beklenmeyen bir restoran olduğunu gösteriyor. Çok memnun kaldım. Çalışanlar da oldukça ilgili ve hızlıydı.

2023-10-13 Ahmet

Çok hoş bir ortam. Yemekler gayet lezzetliydi. İkram edilen mezeler de beğenilere hitap ediyordu. Fiyatlar uygun, servis çok hızlı ve garsonlar da gayet ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Zeynep

Kahvaltı için geldik, manzara harika, hizmet mükemmel. Kızarmış tost, yumurta, sucuk ve zeytin yedik ve çok beğendik. Fiyatlar da oldukça iyi. Tekrar gelmek isteyeceğim bir mekan.

2023-10-23 Cem

Eşimle akşam yemeği için gittiğimiz ve harika bir zaman geçirdiğimiz bir mekan. Yemekler lezzetliydi ve servis beklentilerimizin üzerindeydi. Manzarası da inanılmaz güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Aysel

İnanılmaz güzel bir yer. Hem manzarası hem de yemekleri gayet lezzetli. Servis hızlı ve çalışanlar da iyi İngilizce konuşuyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-02 Merve

Restoranın manzarası çok güzel. Yemekleri de gayet lezzetli ve porsiyonları da uygun. Hizmet de çok iyiydi. Fiyatlara göre beklentiyi aşan bir mekan.

2023-11-07 Burak

Gerçek bir panorama. Harika ortam. Yemeklerin de lezzetli olması büyük bir bonus! Servis personeli de güzeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-12 Melis

Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım. Yemekler lezzetliydi ve fiyatlar da uygun. Manzarası da harika. Tekrar giderim.

2023-11-17 Eren

İyi yemekler, güzel manzara, uygun fiyatlar. Hizmet de hızlı ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? CASTLE CAFE & RESTORANT?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?