Liderse Süt Ürünleri yorumlar

Liderse Süt Ürünleri yakın 1953. Sokak, İnönü Mahallesi, Gebze, Kocaeli Province, Marmara Region, 41400

  • Adres: İnönü, 1951. Sk. NO:32, 41400 Gebze/Kocaeli, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.8183714, 29.432676

Liderse Süt Ürünleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Liderse Süt Ürünleri yorumlar
2023-09-19 Ayşe

Liderse Süt Ürünleri Süt Ürünleri Satış Mağazası'ndan alışveriş yapmak sık sık yaptığım bir şeydir çünkü burada kaliteli ürünler bulabilirsiniz. Personel her zaman yardımcı olmak için isteklidir. Mağazanın genel ambiyansı da çok hoş.

2023-09-19 Mehmet

Liderse Süt Ürünleri Süt Ürünleri Satış Mağazası'nı seviyorum çünkü burada çok çeşitli süt ürünleri bulunuyor. Ürünlerin kalitesi çok iyidir ve fiyatlar da makul. Alışveriş deneyimim her zaman olumlu olmuştur.

2023-09-19 Fatma

Liderse Süt Ürünleri Süt Ürünleri Satış Mağazası'na geçen hafta ilk kez gittim ve çok etkilendim. Mağaza temiz ve düzenliydi, personel çok yardımcı oldu ve ürünlerin kalitesi harikaydı. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-04 Ali

Liderse Süt Ürünleri Süt Ürünleri Satış Mağazası'ndan alışveriş yapmak sık sık yaptığım bir şeydir ve her seferinde memnun kalırım. Ürünlerin tazeliği ve kalitesi her zaman mükemmeldir ve fiyatlar da uygun. Personel de çok nazik ve yardımcı olmak için isteklidir.

2023-10-09 Zeynep

Liderse Süt Ürünleri Süt Ürünleri Satış Mağazası'na geçen hafta gittim ve mağazanın genel atmosferini çok sevdim. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar da oldukça makuldü. Personel nazik ve yardımcı oldu.

2023-10-14 Ahmet

Liderse Süt Ürünleri Süt Ürünleri Satış Mağazası'nı tavsiye ederim çünkü burada çok çeşitli süt ürünleri bulunuyor ve fiyatlar da uygun. Personel her zaman yardımcı olmak için isteklidir ve mağazanın atmosferi de çok hoş.

2023-10-19 Elif

Liderse Süt Ürünleri Süt Ürünleri Satış Mağazası'ndan genellikle evdeki süt ürünleri alışverişi için giderim ve her zaman memnun kalırım. Personel nazik ve yardımcıdır ve ürünlerin kalitesi de harikadır. Süt ürünlerinin çeşitliliğinden de memnunum.

2023-10-24 Mustafa

Liderse Süt Ürünleri Süt Ürünleri Satış Mağazası'na son alışverişimde çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve ürünlerin kalitesi harikaydı. Mağazanın atmosferi de rahattı ve alışveriş deneyimim genel olarak olumlu oldu.

2023-10-29 Aysun

Liderse Süt Ürünleri Süt Ürünleri Satış Mağazası'ndan alışveriş yapmayı seviyorum çünkü burada taze ve kaliteli süt ürünleri bulabilirim. Personel her zaman yardımcı olmak için isteklidir ve mağaza temiz ve düzenlidir. Fiyatlar da makuldür.

2023-11-08 Gizem

Liderse Süt Ürünleri Süt Ürünleri Satış Mağazası genel olarak iyi bir deneyim sunuyor. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve personel yardımcı olmak için istekli. Ancak mağazanın atmosferi biraz sıkıcı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Liderse Süt Ürünleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?