Can Müzik Sanat Merkezi yorumlar

Can Müzik Sanat Merkezi yakın 23 Nisan, 23 Nisan Mahallesi, Nilüfer, Bursa, Marmara Region, 16130

  • Adres: Metro Gross Market, 23 nisan mahallesi Mithat Paşa Cad. Salus Klasik Sitesi, Küçük Sanayi Metrosu, Nilüfer/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 224 223 10 23
  • Web sitesi: canmuzik.net
  • Enlem, Boylam: 40.2187086, 28.9409083

Can Müzik Sanat Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Can Müzik Sanat Merkezi yorumlar

Mükemnel bir yer

2023-09-28 Ayşe

Harika bir deneyim yaşadım. Can Müzik Sanat Merkezi, profesyonel ve samimi bir atmosfere sahip. Şarkı söylemek için mükemmel bir yer. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-28 Mehmet

Can Müzik Sanat Merkezi'ni ziyaret etmek için sabırsızlanıyordum ve beklentilerimi fazlasıyla karşıladılar. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Beni son derece hoş karşıladılar ve sıcak bir ortamda müzik yapma fırsatı sundular. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-28 Elif

Can Müzik Sanat Merkezi'nde öğrenciyim ve burada harika bir deneyim yaşıyorum. Öğretmenler son derece yetenekli ve motive edici. Tesisler çok temiz ve iyi donanımlı. Burada bulunmaktan gerçekten keyif alıyorum ve müziğe olan tutkumu artırmama yardımcı oluyorlar.

2023-10-13 Ahmet

Can Müzik Sanat Merkezi'nde bir konser düzenledik ve bu konuda yardımcı olmak için müthiş bir ekip ile çalıştık. Tesisler çok modern ve teknik ekipmanlar çok profesyonel. Konserimiz mükemmel bir şekilde gerçekleşti ve müşterilerimiz de çok memnun kaldı. Herkese teşekkür ederim.

2023-10-18 Selin

Can Müzik Sanat Merkezi'nde bir müzik dersi aldım ve son derece etkilendim. Öğretmenim, benim ihtiyaçlarımı anlayan ve beni motive eden biriydi. Tesisler çok rahat ve müzik aletleri iyi bakımlıydı. Bu yerde müzik öğrenmek için harika bir yer.

2023-10-23 Yusuf

Can Müzik Sanat Merkezi'nde bir konser izlemek için gittim ve çok etkilendim. Konser alanı ferah ve ses kalitesi harikaydı. Personel son derece yardımcı ve güler yüzlüydü. Konserden kesinlikle memnun kaldım ve bir sonraki etkinliği dört gözle bekliyorum.

2023-10-28 Zeynep

Can Müzik Sanat Merkezi'ne gitmek için sabırsızlanıyordum ve beklediğimden daha iyi bir deneyim oldu. Tesisler çok temiz ve düzenliydi. Personel nazik ve yardımseverdi. Konser sırasında ortam çok canlıydı ve sanatçılar muhteşem performans sergiledi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-02 Burak

Can Müzik Sanat Merkezi'nde bir kursa kaydoldum ve mükemmel bir deneyim yaşadım. Öğretmenler çok yetenekli ve iyi eğitim veriyorlar. Tesisler modern ve rahattı. Kurs süresince kendimi geliştirdim ve müzik becerilerimde büyük bir ilerleme kaydettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Özlem

Can Müzik Sanat Merkezi'ne gittim ve beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Personel çok misafirperverdi ve beni son derece hoş karşıladılar. Atmosfer rahat ve samimiydi. Konserlerine ve etkinliklerine katılmaktan keyif aldım ve kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-12 Eren

Can Müzik Sanat Merkezi'nde bir konser verdim ve tüm deneyimim muhteşemdi. Tesisler çok modern ve profesyonel bir işletme gibi işliyorlar. Personel son derece yardımcı ve düzenlemelerimizi kolaylaştırıyorlar. Konserim çok başarılı geçti ve seyircilerden çok olumlu geri bildirimler aldım. Harika bir deneyim!

2023-11-17 Seda

Can Müzik Sanat Merkezi, müzik dersleri almam için mükemmel bir yer. Öğretmenler çok tecrübeli ve anlayışlıydı ve beni ilerletmek için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Tesisler modern ve konforlu. Kesinlikle müzik becerilerimi geliştirmek isteyen herkese tavsiye ederim.

2023-11-22 Ahmet

Can Müzik Sanat Merkezi'nde bir konser izlemek için gittim ve hayran kaldım. Konser salonu çok ferah ve akustik mükemmeldi. Sanatçılar gerçekten yetenekliydi ve performansları büyüleyiciydi. Personel son derece hızlı ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar katılacağım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Can Müzik Sanat Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?