Hali Fuari yorumlar

Hali Fuari yakın Sanayi Bulvarı, Bahçekapı Mahallesi, Etimesgut, Ankara, Central Anatolia Region, 06797

  • Adres: Bahçekapı, Şaşmaz Blv. 13. KM NO:442, 06797 Etimesgut/Ankara, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.9433456, 32.7120368

Hali Fuari, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hali Fuari yorumlar
2023-10-02 Ayşe

Hali Fuari Zemin Döşeme mağazasına gittim ve genel deneyimim oldukça iyiydi. Personel çok yardımcı oldu ve benim ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Mağazanın atmosferi rahattı ve dekorasyon da hoştu. Sadece bekleme süresi biraz uzun oldu ama sonunda değerdi.

2023-10-02 Fatma

Hali Fuari Zemin Döşeme mağazasında şaşırtıcı bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı oldu ve benim seçimlerimi yönlendirmeme yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve mağazanın dekoru da çok hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-17 Ali

Hali Fuari Zemin Döşeme mağazasının hizmetlerine hayran kaldım. Personel çok ilgiliydi ve benim ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar. Ürünlerin kalitesi de mükemmeldi. Mağazanın atmosferi çok hoştu ve bekleme süresi çok kısaydı. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-22 Emine

Hali Fuari Zemin Döşeme mağazasında harika bir deneyim yaşadım. Personel çok profesyoneldi ve benimle ilgilendiler. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Mağazanın dekorasyonu da benzersizdi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-06 İbrahim

Hali Fuari Zemin Döşeme mağazası oldukça iyi bir deneyim yaşadığım bir yerdi. Personel yardımcı oldu ve hizmetleriyle ilgili sorularımı yanıtladılar. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve mağaza rahat bir atmosfere sahipti. Bekleme süresi de oldukça kısaydı. Tekrar gideceğim.

2023-11-11 Aysel

Hali Fuari Zemin Döşeme mağazasında harika bir deneyim yaşadım. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve mağazada sakin bir atmosfer vardı. Bekleme süresi de oldukça kısaydı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-16 Mert

Hali Fuari Zemin Döşeme mağazası oldukça memnun kaldığım bir yerdi. Personel yardımcı oldu ve ürünlerin kalitesi iyiydi. Mağaza çok temiz ve düzenliydi. Bekleme süresi de oldukça kısaydı. Tekrar gideceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hali Fuari?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?