CAN GROUP İnşaat & Emlak Fethiye yorumlar

CAN GROUP İnşaat & Emlak Fethiye yakın Birlik Lokantasi, Mustafa Kemal Bulvarı, Tuzla Mah., Tuzla Mahallesi, Fethiye, Muğla, Aegean Region, 48300

  • Adres: Tuzla, Mustafa Kemal Blv. No:33, 48300 Fethiye/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 532 574 01 38
  • Web sitesi: fethiyecanemlakdanismanligi.com
  • Enlem, Boylam: 36.6276897, 29.1238949

CAN GROUP İnşaat & Emlak Fethiye, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
CAN GROUP İnşaat & Emlak Fethiye yorumlar

Fethiye'nin en güvenilir ve en kaliteli inşaat firmasıdır kendilerinden ev aldım ve çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

Can Group inşaat firmasının yaptığı projeden ev aldım gösterdikleri ilgi ve alakadan çok memnun kaldım daha önce bu firmadan ev alan bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim herkese tavsiye ederim kalite ve güven konusunda şüpheniz olmasın 10 numara inşaat firması.

Fethiye'de ev almak için en güvenilir ve en profesyonel firma. Kesinlikle inşaat ve emlak işinde on numara hizmet. Firma sahiplerine teşekkür ederiz.

2023-09-18 Ayşe

Firma çalışanları son derece ilgili ve profesyonel. Ev almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Kaliteli hizmetleriyle beni çok memnun ettiler.

2023-09-18 Mehmet

Can Group İnşaat Şirketi'nden ev aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. İşlerine gösterdikleri titizlik ve kalite beni şaşırttı. Tüm çalışanlar son derece profesyonel ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Elif

Fethiye'de bir ev satın almak istediğimde, Can Group İnşaat Şirketi'ne gittim ve doğru yerde olduğumu hemen anladım. İlgili ve güler yüzlü çalışanlarıyla ev sahibi olmamı sağladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-03 Ahmet

İnşaat Şirketi'nin yaptığı ev projeleri gerçekten kaliteli ve güvenilir. Ben de bir projeden ev aldım ve çok memnun kaldım. Hem inşaat hem emlak konusunda kesinlikle güvenebileceğiniz bir firma.

2023-10-08 Fatma

Firma sahiplerinden biriyle tanışma fırsatı buldum ve son derece başarılı ve tecrübeli bir ekip olduklarını gördüm. Hem inşaat hem de emlak konusunda uzmanlar. Tüm çalışanlara teşekkür ederim.

2023-10-13 Hüseyin

Can Group İnşaat Şirketi'nden ev aldım ve kalite konusunda hiçbir şikayetim yok. İlgili çalışanlar, güvenilir hizmet ve kaliteli malzemeler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Gülay

Can Group İnşaat Şirketi, Fethiye'de ev almak isteyenler için en güvenilir ve profesyonel firmadır. İşlerinde titizlikle çalışan, kaliteli hizmet sunan bir firma. Kesinlikle tavsiye ederim

2023-10-23 Hasan

Can Group İnşaat Şirketi'nde inşaat projesiyle çalıştım ve çok olumlu bir deneyim yaşadım. Profesyonel yeteneklere sahip bir ekip, işlerini zamanında ve titizlikle yapıyorlar. İyi bir değerlendirme ve tavsiye ederim.

2023-10-28 Sibel

Firma personelinin ilgisi ve alakası gerçekten takdire şayan. İsteklerime en iyi şekilde cevap verdiler ve bana yardımcı oldular. Kendi evimdeymişim gibi hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 İsmail

Can Group İnşaat Şirketi'nden ev aldım ve hiç pişman değilim. Firma sahipleri ve çalışanları son derece profesyonel ve yardımsever. Tüm süreç boyunca destek verdiler. Harika bir deneyimdi.

2023-11-07 Zeynep

Firma personeli son derece yardımsever ve ilgiliydi. İhtiyaçlarımı anladılar ve en iyi fiyatı bulmam için ellerinden geleni yaptılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Kadir

Can Group İnşaat Şirketi gerçekten güvenilir bir firma. İki yıl önce bir ev satın aldım ve bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Tüm çalışanlara teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? CAN GROUP İnşaat & Emlak Fethiye?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?