Skyway Balloons yorumlar

Skyway Balloons yakın Turca Balloons, Adnan Menderes Caddesi, Göreme, Göreme, Nevşehir Merkez, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50300

  • Adres: Adnan Menderes Caddesi No: 7 Göreme, Nevşehir Cappadocia, 50180 Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 533 608 05 25
  • Web sitesi: skywayballoon.com
  • Enlem, Boylam: 38.645874, 34.8255004

Skyway Balloons, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Skyway Balloons yorumlar

Really nice experience, it’s great to see Cappadocia from above. We were supposed to see the sunrise from our balloons but we left the ground few minutes past 6am and the sun was already up. Due to windy weather circumstances our flight took a bit longer than 1 hour. The crew was extremely kind and friendly. Daha fazla

We booked a reservation with a different agency, but it got cancelled last minute. We had to rush and look for other agencies that would take us on the ballon ride. This one was the only one opened that had spots available. We were able to … Daha fazla

The whole experience is amazing. They are really professional and we had an amazing and beautiful flight.

2023-09-18 Emre

Skyway Balloons Balonla Gezi Acentesi ile yapılan süreçten çok keyif aldık. Cappadocia'yı yukarıdan görmek gerçekten harika. Balonumuz güneşin doğuşunu izlemek için kalkış yapması gerekiyordu, fakat 6'dan birkaç dakika geçmeden havalandık ve güneş zaten yükselmişti. Rüzgarlı hava koşulları nedeniyle uçuşumuz 1 saatten biraz daha uzun sürdü. Ekip son derece nazik ve dostça davrandı.

2023-09-18 Selma

Başka bir ajansla rezervasyon yaptık, ama son dakikada iptal edildi. Acele edip bizi balon gezisine götürecek diğer ajansları aramak zorunda kaldık. Bu açılan tek ajans, uygun boş yerler vardı. Balon gezisinde muhteşem bir deneyim yaşadık.

2023-09-18 Ali

Tüm deneyim inanılmaz. Gerçekten profesyoneller ve muhteşem ve güzel bir uçuş yaşadık.

2023-10-03 Hülya

Personel çok yardımcı oluyor ve eğlenceli! Balon gezisi süresince bize çok sayıda bilgi sağladılar ve randevudan sonra hala iyi bir sonuç elde etmeye yardımcı olmaktan mutluluk duydular.

2023-10-08 Ayşe

Öncelikle açık ajansın etkileyici bir dekor ve atmosferi vardı. Balon gezisi için hiç beklemedik ve rezervasyon yaptık. Müşteri hizmetleri, bizi hemen gerçekleşebilecek bir rezervasyon için güvence altına aldılar. Hızlı ve sorunsuz bir deneyim yaşadık.

2023-10-13 Mert

İlk izlenimim çok olumlu oldu. Tesisler temiz ve düzenli. Personel misafirperver ve dostça davranışlarıyla bizi karşıladı. Havalimanına vardığımızda beklememiz gereken bir süre yoktu ve hemen uçuşumuza başladık.

2023-10-18 Elif

Toplamda, para için iyi bir değerdi. Randevumuz için doğru miktarda ödedik ve sundukları hizmetlere göre memnun kaldık. Balon gezisinin ve rehberliklerinin kalitesi tatmin ediciydi.

2023-10-23 Can

Genel deneyimimiz mükemmeldi. Koronavirüsle ilgili endişeler bir kenara bırakıldığında, tüm süreç sorunsuz geçti ve balon gezisinden büyük keyif aldık. Hizmet kalitesi ve ekibin profesyonel yaklaşımı takdir edilmeli.

2023-10-28 Fatma

Rezervasyon yapmak için bekleme süresi oldukça kısadı. Bi tarafından çok hızlı bir şekilde geri dönüş alarak bizi rezervasyonun yapımında kolaylık sağladı. Hızla ve kaygısız bir süreçti.

2023-11-02 Ercan

Balloons Balonla Gezi Acentesi ile yaptığım uçuşten büyük keyif aldım. Personel son derece dostça ve yardımseverdi. Uçuşun getirdiği adrenalinle tüm süreci çok unutulmaz ve keyifli kıldılar.

2023-11-07 Nil

Balon gezisinden önce çay ve kahve servisi sunmaları gerçekten güzeldi. Kendimi havalimanında çok rahat ve konforlu hissettim. Personelin müşteri hizmetleri, ana sunumlar ve konukseverlik konularında üst düzeyde olduğunu söyleyebilirim.

2023-11-12 Murat

Gitmek için başka bir ajans bulamadık, çünkü bazıları dış mekan faaliyetlerini askıya almışlardı. Neyse ki, Balonla Gezi Acentesi hala çalışıyordu ve bize harika bir deneyim yaşattılar. Yolculuk boyunca bizi eğlendirmek için birçok bilgi ve hikaye anlattılar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Skyway Balloons?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?