Çalış yorumlar

Çalış yakın Çalış, Haymana, Ankara, Central Anatolia Region, 06860

  • Enlem, Boylam: 39.374919, 32.709927

Çalış, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Çalış yorumlar
2023-10-02 Ayşe

Çalış'ta hizmet almak için harika bir yer. Personel son derece yardımcı ve profesyonel. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak çok kolay. Tesisler temiz ve düzenli, dekorasyon da çok güzel. Fiyatlar oldukça uygun ve hizmetin karşılığını alıyorsunuz.

2023-10-02 Murat

Çalış'ın atmosferine aşık oldum. Girer girmez sıcak ve samimi bir ortam karşılıyor sizi. Personel her zaman güleryüzlü ve yardımsever. Ürün ve hizmet kalitesi de beklentilerimin üzerindeydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-02 Cem

Çalış'ta harika bir deneyim yaşadım. Tesisler çok temiz ve düzenli. Personel son derece profesyonel ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Nur

Çalış'ın atmosferi gerçekten harika. Burada vakit geçirmekten çok keyif aldım. Personel çok ilgili ve yardımsever. Tesislerin temiz olması da ekstra güzel. Fiyatlar da uygun olduğu için tekrar gelmeyi düşünüyorum.

2023-10-22 Kemal

Çalış'ta geçirdiğim zaman çok güzel ve keyifliydi. Tesisler temiz ve düzenli, dekorasyon da oldukça hoş. Personel son derece profesyonel ve yardımsever. Fiyatlar da uygun olduğu için tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-27 Ebru

Çalış'ta hizmet almak için her zaman tercih ediyorum. Tesisler temiz ve düzenli. Personel her zaman yardımcı oluyor ve güleryüzlü bir şekilde hizmet veriyor. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Ali

Çalış'ta beklediğimden daha güzel bir deneyim yaşadım. Tesislerin temizliği dikkat çekici. Personel son derece profesyonel ve yardımcı. Fiyatlar da oldukça uygun. Tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum.

2023-11-06 Gül

Çalış'ta hizmet almak için harika bir yer. Personel çok ilgili ve yardımsever. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Tesisler temiz ve düzenli. Fiyatlar da uygun olduğu için beklentilerimi karşılamıştı.

2023-11-11 Can

Çalış'ta harika bir deneyim yaşadım. Tesisler temiz ve düzenli. Personel samimi ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Selin

Çalış'ta zaman geçirmek gerçekten keyifli. Tesisler çok temiz ve düzenli. Personel her zaman yardımcı oluyor ve güler yüzlü. Fiyatlar da uygun olduğu için tekrar gelmeyi düşünüyorum.

2023-11-21 Mert

Çalış'ın atmosferinden çok etkilendim. Giriş yaptığımda kendimi rahat ve huzurlu hissettim. Personel son derece ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da uygun olduğu için başka bir yerde hizmet almamı düşünmüyorum.

2023-11-26 Deniz

Çalış hizmetleri gerçekten harika. Tesisler çok temiz ve düzenli. Personel de son derece yardımcı ve güleryüzlü. Fiyatların uygun olduğundan bahsetmeme gerek yok sanırım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Çalış?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?