Bycar Oto Özel Oto Bakım ve Onarım Merkezi yorumlar

Bycar Oto Özel Oto Bakım ve Onarım Merkezi yakın Özaçelyalı Sokağı, Çınar Mahallesi, Maltepe, Istanbul, Marmara Region, 34841

  • Adres: Çınar, Açelya Sk., 34841 Maltepe/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 260 96 34
  • Web sitesi: bycar.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9474268, 29.1232003

Bycar Oto Özel Oto Bakım ve Onarım Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bycar Oto Özel Oto Bakım ve Onarım Merkezi yorumlar

Yaklaşık 1 hafta önce park halindeki araçıma başka bir araçın çarpması sonucu sigortadan işlem yaparak araçımı Bycar 'a götürdüm hemen işleme alıp yardımcı oldular araçımda yapılan her aşamada basta Salih bey olmak üzere çok ilgilendi ve … Daha fazla

Önce kaporta onarımı için gittim. Belirtilen sürede aracımı teslim aldım. Sigorta, ekspertiz ve onarım işlerinde yardımcı ve yol gösterici oldular. Sürekli bilgi akışı yaptılar. Fren disklerimin eskidiğini tespit ettiler. Biraz(cık) masraf çıktı ama değdi.. herkese tavsiye ederim.

Salih Bey başta olmak üzere tüm Bycar ekibine özenli çalışmaları için teşekkür ederim. Süreçle ilgili sürekli bilgi verildi, merak ettiğim her sorumun cevabını istediğim zaman alabildim, telefonla ya da mesaj yolu ile her zaman ulaşılabilir olmaları çok iyiydi???? …

2023-09-17 Şule

Yaklaşık 1 hafta önce park halindeki aracıma başka bir araçın çarpması sonucu sigortadan işlem yaparak araçımı Bycar 'a götürdüm hemen işleme alıp yardımcı oldular araçımda yapılan her aşamada basta Salih bey olmak üzere çok ilgilendi ve … Daha fazla;

2023-09-17 Gizem

Önce kaporta onarımı için gittim. Belirtilen sürede aracımı teslim aldım. Sigorta, ekspertiz ve onarım işlerinde yardımcı ve yol gösterici oldular. Sürekli bilgi akışı yaptılar. Fren disklerimin eskidiğini tespit ettiler. Biraz(cık) masraf çıktı ama değdi.. herkese tavsiye ederim.;

2023-09-17 Elif

Salih Bey başta olmak üzere tüm Bycar ekibine özenli çalışmaları için teşekkür ederim. Süreçle ilgili sürekli bilgi verildi, merak ettiğim her sorumun cevabını istediğim zaman alabildim, telefonla ya da mesaj yolu ile her zaman ulaşılabilir olmaları çok iyiydi???? …

2023-09-26 Ayşe

Araç bakımında Bycar'ın hizmetlerinden çok memnun kaldım. İlgili ve yardımcı personel iletişimi sayesinde süreç çok kolay ilerledi. Aracımın kaporta onarımı için gittim ve belirtilen sürede aracımı teslim aldım. Bycar ekibi her aşamada bilgi verip yönlendirdi. Ayrıca, ekspertiz sonucunda fren disklerimin eskidiği tespit edildi ve değiştirmeleri gerekti. Biraz daha masraf çıktı ama sonuçta değdi. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-26 Ali

Bycar Oto Özel Oto Bakım ve Onarım Merkezi Araç Bakım ve Onarımı'nı yaklaşık bir hafta önce kullanma fırsatım oldu. Aracımı sigortadan işleme alarak Bycar'a götürdüm. Salih bey ve diğer çalışanlar araçla ilgilenirken çok yardımcı oldular. Her aşamada bilgi verip beni yönlendirdiler. Sürekli telefonla ulaşılabilir olmaları da çok iyiydi. Çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.

2023-09-26 Mustafa

Bycar'ın hizmetlerini kullandıktan sonra çok memnun kaldım. Tüketici olarak sürekli bilgi akışına sahip olmak beni rahatlattı. Salih bey çok ilgiliydi ve her sorumu cevapladı. Telefonla veya mesajla ulaşmak da hiç zorluk çekmedim. Bycar ekibine teşekkür ederim ve herkese öneririm.

2023-10-11 Mehmet

Araç bakımı için Bycar'ı tercih ettim ve sonuçtan çok memnun kaldım. Salih bey ve diğer çalışanlar sürekli bilgi verip yönlendirdi. Kaporta onarımı süresince aracımı başarılı bir şekilde tamamladılar. Ayrıca, ekspertiz sonucunda fren disklerimin eskidiği belirlendi ve değişmeleri gerekti. Biraz masraf çıktı ama sonuçta değdi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-16 Fatma

Bycar Oto Özel Oto Bakım ve Onarım Merkezi Araç Bakım ve Onarımı hizmetlerini kullandım ve çok memnun kaldım. Araç kaporta onarımı için gittiğimde belirtilen sürede aracımı teslim aldım. Sigorta, ekspertiz ve onarım süreçlerinde her aşamada yardımcı ve yol gösterici oldular. Fren disklerimin eskidiğini tespit ettiler ve değiştirmeleri gerekti. Biraz masraf çıktı ama sonuçta değdi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-21 Emre

Bycar hizmetlerini kullanmak çok iyi bir deneyim oldu. Salih bey ve diğer çalışanlar sürekli bilgi akışı sağladılar ve her aşamada yardımcı oldular. Kaporta onarımı süresince aracımı hızlı bir şekilde tamamladılar. Fren disklerimin eskidiğini fark ettiler ve değiştirmeleri gerekti. Masraf çıktı ama sonuçta memnun kaldım. Öneririm.

2023-10-26 Sevgi

Bycar Oto Özel Oto Bakım ve Onarım Merkezi Araç Bakım ve Onarımı'ndan çok memnun kaldım. Salih bey çok ilgiliydi ve her aşamada yardımcı oldu. Her zaman telefonla ve mesajla ulaşılabilir olmaları da çok güzeldi. Sürekli bilgi alarak süreci takip etmek beni rahatlattı. Herkese öneririm.

2023-10-31 Tülay

Bycar'dan aldığım hizmetten memnun kaldım. Salih bey ve diğer personel çok yardımcı oldular ve sürekli bilgi akışı sağladılar. Araç kaporta onarımı için bıraktığım süre boyunca ilgilendiler ve belirtilen sürede aracımı teslim aldım. Fren disklerimin eskidiğini tespit ettiler ve değiştirmeleri gerekti. Masraf çıktı ama sonuçta memnunum. Öneririm.

2023-11-05 Ahmet

Bycar Oto Özel Oto Bakım ve Onarım Merkezi'nde araç bakımı yaptırdım ve çok memnun kaldım. Salih bey ve diğer çalışanlar her aşamada yardımcı oldular ve bilgi verip yönlendirdiler. Kaporta onarımı için aracımı bıraktım ve belirtilen sürede teslim aldım. Fren disklerimin eskidiğini tespit ettiler ve değiştirmeleri gerekti. Biraz masraf çıktı ama sonuçta değdi. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-10 Zeynep

Bycar Oto Özel Oto Bakım ve Onarım Merkezi'nde araç bakımı yaptırdım ve çok memnun kaldım. Salih bey çok ilgiliydi ve her aşamada yardımcı oldu. Telefonla veya mesajla istediğim zaman ulaşabilmek de çok iyiydi. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-15 Murat

Aracımı Bycar Oto Özel Oto Bakım ve Onarım Merkezi Araç Bakım ve Onarımı'na götürdüm ve çok memnun kaldım. Kaporta onarımı için gittiğimde belirtilen sürede aracımı geri aldım. Sigorta, ekspertiz ve onarım konusunda yardımcı ve yönlendirici oldular. Fren disklerimin eskidiğini belirlediler ve değiştirmeleri gerekti. Biraz masraf çıktı ama değdi. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-20 Gökhan

Bycar Oto Özel Oto Bakım ve Onarım Merkezi'nden çok memnun kaldım. Sürekli bilgi alarak süreci takip etmek beni rahatlattı. Salih bey çok ilgiliydi ve her aşamada yardımcı oldu. Telefonla ve mesajla istediğim zaman ulaşmak da çok güzeldi. Herkese öneririm.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bycar Oto Özel Oto Bakım ve Onarım Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?