Burun Estetiği - Prof. Dr. Muhitdin ESKİ

Burun Estetiği - Prof. Dr. Muhitdin ESKİ yakın Muhsin Yazıcıoğlu Cd., Kızılırmak Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06520

  • Adres: Kızılırmak, Muhsin Yazıcıoğlu Cd. Yonca Apt D:33/4, 06530 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 285 80 70
  • Web sitesi: muhitdineski.com
  • Enlem, Boylam: 39.8982921, 32.8100983

Burun Estetiği - Prof. Dr. Muhitdin ESKİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Burun Estetiği - Prof. Dr. Muhitdin ESKİ yorumlar

Öncelikle belirtmem gerekir ki doktor ile bir problemim yoktur, yanında çalışan asistanından fatura talebim olmuştu ve bana bunun ancak 300 TL verdiğim muayene ücretine ek 200 TL ödememle mümkün olacağını söylediler. Daha öncesinde … Daha fazla

Muhitdin hocama yaklasik bir hafta once burun ameliyati oldum, kendisi inanilmaz basarili ve profesyonel bir doktor oldugu kadar ilgili, sevecen ve yuzunden gulumsesi eksik olmayan bir insan. Butun sorularimla, kafama takilanlarla cok … Daha fazla

Gecen hafta uc boyutlu burun amaliyeti oldum. Son derece memnun kaldim! Hic agrim olmadi morluklar ve sisik cok az. Ve onemli olan super bir sonuc. Dr Muhitin Eskiye cok tesekur ediyorum. Herkeze öneriyorum

2023-09-18 Ayşe

Öncelikle belirtmem gerekir ki doktor ile bir problemim yoktur, yanında çalışan asistanından fatura talebim olmuştu ve bana bunun ancak 300 TL verdiğim muayene ücretine ek 200 TL ödememle mümkün olacağını söylediler. Daha öncesinde sıkıntı yaşamadığım bir durumu bu sefer yaşadım ve hoşnut kalmadım.

2023-09-18 Mehmet

Muhitdin hocama yaklasik bir hafta once burun ameliyati oldum, kendisi inanilmaz basarili ve profesyonel bir doktor oldugu kadar ilgili, sevecen ve yuzunden gulumsesi eksik olmayan bir insan. Butun sorularimla, kafama takilanlarla cok ilgilendi. Benim bütün korkularimi giderdi ve ameliyat konusunda beni rahatlatti. Cok iyi bir doktor, kendisini kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Sevgi

Gecen hafta uc boyutlu burun ameliyeti oldum. Son derece memnun kaldim! Hic agrim olmadi morluklar ve sisik cok az. Ve onemli olan super bir sonuc. Dr Muhitin Eskiye cok tesekur ediyorum. Herkeze öneriyorum.

2023-10-03 Ali

Birkaç ay önce burun ameliyatı oldum. Beklentilerimi tam anlamıyla karşıladı ve sonuçtan çok memnun kaldım. Doktorumuz Prof. Dr. Muhitdin Eski işinin ehli ve tecrübeli biriydi. Operasyon sonrasında takip ve bilgilendirmeleri de çok iyiydi. Kendisine teşekkür ediyorum.

2023-10-08 Seda

Burun ameliyatı olmadan önce birçok doktora gittim ve en sonunda Prof. Dr. Muhitdin Eski'yi buldum. Kendisi inanılmaz bir doktor ve burun estetiği konusunda uzman biri. Operasyon sürecinde çok rahattım çünkü her adımı detaylı bir şekilde anlattı ve sürekli iletişim halindeydik. Sonuç mükemmel oldu ve kendisine minnettarım.

2023-10-13 Can

Estetik cerrahideki yolculuğumda birkaç doktor denedim ve Prof. Dr. Muhitdin Eski kesinlikle en iyisiydi. Burun estetiğim için operasyon yaptı ve sonuç gerçekten harika oldu. Kendisi çok profesyonel ve bilgili bir doktor. Ayrıca operasyon sonrası takip de çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Fatma

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine burun estetiği için Prof. Dr. Muhitdin Eski'ye gittim ve doğru bir seçim yaptığımı söyleyebilirim. Kendisi operasyon öncesinde ve sonrasında çok ilgilendi ve her sorumu sabırla cevapladı. Sonuçtan çok memnunum ve kendisine teşekkür ediyorum.

2023-10-23 Mustafa

Bırak veya dokun, senin seçimin

2023-10-28 Gizem

Burun ameliyatı olmaya karar verdim ve Prof. Dr. Muhitdin Eski'ye gittim. Kendisi beni operasyon öncesinde çok iyi bir şekilde bilgilendirdi ve her adımı detaylı bir şekilde anlattı. Operasyon sonrası da çok güzel ilgilendi ve sonuç gerçekten harika oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Ebru

Burun estetiği operasyonu için Prof. Dr. Muhitdin Eski'yi tercih ettim ve gerçekten iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Kendisi son derece profesyonel ve bilgili bir doktor. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı bir şekilde bilgilendirildim ve her adımda yanımda oldu. Sonuç mükemmel oldu ve kesinlikle memnun kaldım.

2023-11-07 Ahmet

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Prof. Dr. Muhitdin Eski'ye burun estetiği operasyonu için gittim ve sonuçtan çok memnun kaldım. Kendisi çok tecrübeli ve işini çok iyi yapan bir doktor. Operasyon sonrası takip de harikaydı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-12 Zeynep

Burun estetiği operasyonu için Prof. Dr. Muhitdin Eski'yi tercih ettim ve sonuçtan çok memnun kaldım. Kendisi çok profesyonel ve işini gerçekten iyi yapan bir doktor. Operasyon sürecinde her adımı detaylı bir şekilde anlattı ve sonuç mükemmel oldu. Kesinlikle öneriyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Burun Estetiği - Prof. Dr. Muhitdin ESKİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?