Sürat Kargo Merzifon AKtarma Merkesi yorumlar

Sürat Kargo Merzifon AKtarma Merkesi yakın Kümbet Hatun Blv., Kümbet Hatun, Bahçecik, Merzifon, Amasya, Black Sea Region, 05300

  • Adres: 05300 Yolüstü/Merzifon/Amasya, Türkiye
  • Telefon: +90 553 226 52 25
  • Web sitesi: suratkargo.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.8512345, 35.4772938

Sürat Kargo Merzifon AKtarma Merkesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sürat Kargo Merzifon AKtarma Merkesi yorumlar

Sürat Kargo aktarma merkezlerinden en temiz olana Merzifon aktarma Iğdır benim için diğer aktarmaların dikkatine temizlik düzen çalışma gibi faaliyetleri görmek istiyorlarsa girip Merzifon aktarmalarını gezmelerini görmelerini istiyorum

İnternet üzerinden gelen tüm siparişler buraya uğruyor herhalde.

Merzifon transfer aktarma merkezinde....

2023-10-20 Sevgi

Merzifon aktarma merkezi çok temiz ve düzenli. Çalışanlar da çok yardımcı ve güler yüzlü. Siparişlerim her zaman hızlı bir şekilde buraya geliyor. Çok memnunum.

2023-10-20 Mehmet

Merzifon'da bulunan aktarma merkezi diğerlerine göre gerçekten çok temiz ve düzenli. Personel de işini çok iyi yapıyor. Siparişlerim hızlı bir şekilde buraya geliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Ayşe

Merzifon aktarma merkezi gerçekten çok iyi bir atmosfere sahip. Temizlik konusunda da hiçbir sıkıntı yok. Çalışanlar da son derece yardımcı ve güler yüzlü. Tek kelimeyle harika!

2023-11-04 Ahmet

Merzifon'da bulunan aktarma merkezi gerçekten çok etkileyici. Temizlik ve düzen konusunda hiçbir eksiklik yok. Personel de oldukça profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Fatma

Merzifon aktarma merkezi diğerlerine göre gerçekten çok temiz ve düzenli. Çalışanlar da işlerini iyi yapıyor. Siparişlerim hızlı bir şekilde buraya geliyor. Hiçbir şikayetim yok.

2023-11-14 Ali

Merzifon'da bulunan aktarma merkezi oldukça temiz ve düzenli. Personel de işini iyi yapıyor. Siparişlerim her zaman zamanında ve eksiksiz olarak buraya geliyor. Memnunum.

2023-11-19 Derya

Merzifon aktarma merkezi gerçekten çok temiz bir ortama sahip. Çalışanlar da işlerini iyi yapıyor. Siparişlerim her zaman zamanında ve eksiksiz olarak buraya geliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-24 Hasan

Merzifon'da bulunan aktarma merkezi oldukça etkileyici bir ortama sahip. Temizlik ve düzen konusunda hiçbir sıkıntı yok. Personel de son derece profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-29 Zeynep

Merzifon aktarma merkezi diğerlerine göre daha temiz ve düzenli. Çalışanlar da işlerini iyi yapıyor. Siparişlerim hızlı bir şekilde buraya geliyor. Memnun kaldım.

2023-12-04 Mustafa

Merzifon'da bulunan aktarma merkezi gerçekten çok güzel bir atmosfere sahip. Temizlik konusunda da hiçbir sıkıntı yok. Çalışanlar da çok yardımcı ve samimi. Tavsiye ederim.

2023-12-09 Gülay

Merzifon aktarma merkezi gerçekten çok temiz bir ortama sahip. Çalışanlar da çok profesyonel ve yardımcı. Siparişlerim her zaman zamanında ve eksiksiz olarak buraya geliyor. Çok memnunum.

2023-12-14 Murat

Merzifon'da bulunan aktarma merkezi oldukça temiz ve düzenli. Personel de işini iyi yapıyor. Siparişlerim her zaman hızlı bir şekilde buraya geliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sürat Kargo Merzifon AKtarma Merkesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?