BULUT OTO TAMİR BAKIM ÖZEL SERVİS (CEVDET USTA)

BULUT OTO TAMİR BAKIM ÖZEL SERVİS (CEVDET USTA) yakın Yeşiloba Mahallesi, Adana, Seyhan, Adana, Mediterranean Region, 01100

  • Adres: Yeşiloba, 46003. Sk. 6 A, 01100 Seyhan/Adana, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 36.990172, 35.253374

BULUT OTO TAMİR BAKIM ÖZEL SERVİS (CEVDET USTA), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
BULUT OTO TAMİR BAKIM ÖZEL SERVİS (CEVDET USTA) yorumlar
2023-09-17 Ayşe

Çok iyi bir oto tamir atölyesi. İlk izlenim ve atmosfer çok iyiydi. Çalışanlar çok yardımcı ve güler yüzlüydü. Hizmet kalitesi çok iyiydi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Bekleme süresi kısaydı. Genel deneyimim çok olumluydu. Paraya değer bir deneyim.

2023-09-17 Ahmet

Ortalama bir oto tamir atölyesi. İlk izlenim ve atmosfer beklentilerimin altındaydı. Bekleme süresi biraz uzundu ve rezervasyon yapma imkanı yoktu. Çalışanlar kibar ve yardımcıydı. Hizmet kalitesi orta seviyede. Tesisler sıradandı. Kişisel deneyimim pek iyi olmadı. Paraya değer bir deneyim değildi.

2023-09-17 Mehmet

Çok kaliteli bir oto tamir atölyesi. İlk izlenim ve atmosfer çok etkileyiciydi. Çalışanlar son derece profesyonel ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi mükemmeldi. Tesisler son derece temiz ve modern. Bekleme süresi çok kısaydı. Kişisel deneyimim harikaydı. Genel deneyimim çok olumluydu. Paraya değer bir deneyim.

2023-10-02 Fatma

Berbat bir oto tamir atölyesi. İlk izlenim ve atmosfer kötüydü. Çalışanlar hiç ilgilenmiyordu. Hizmet kalitesi çok düşüktü. Tesisler bakımsız ve kirliydi. Bekleme süresi çok uzundu ve rezervasyon yapma imkanı yoktu. Kişisel deneyimim çok kötüydü. Genel deneyimim hiç olumlu değildi. Paraya değer bir deneyim değildi.

2023-10-07 Mustafa

İyi bir oto tamir atölyesi. İlk izlenim ve atmosfer iyiydi. Bekleme süresi kısaydı. Çalışanlar yardımcı ve nazikti. Hizmet kalitesi iyiydi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Kişisel deneyimim olumluydu. Genel deneyimim memnuniyet vericiydi. Paraya değer bir deneyim.

2023-10-12 Hüseyin

Sıradan bir oto tamir atölyesi. İlk izlenim ve atmosfer ortalamaydı. Bekleme süresi biraz uzundu. Çalışanlar sıradandı. Hizmet kalitesi orta seviyede. Tesisler normaldi. Kişisel deneyimim sıradandı. Genel deneyimim olumsuzdu.

2023-10-17 Ayşenur

Harika bir oto tamir atölyesi. İlk izlenim ve atmosfer mükemmeldi. Çalışanlar son derece yardımsever ve profesyoneldi. Hizmet kalitesi yüksekti. Tesisler lüks ve temizdi. Bekleme süresi kısaydı. Kişisel deneyimim harikaydı. Genel deneyimim çok olumluydu. Paraya değer bir deneyim.

2023-10-22 Emre

Ortalama bir oto tamir atölyesi. İlk izlenim ve atmosfer sıradandı. Bekleme süresi uzundu. Çalışanlar vasattı. Hizmet kalitesi orta seviyede. Tesisler normaldi. Kişisel deneyimim sıradandı. Genel deneyimim olumsuzdu.

2023-10-27 Elif

Çok kötü bir oto tamir atölyesi. İlk izlenim ve atmosfer hiç hoş değildi. Bekleme süresi çok uzundu. Çalışanlar kaba ve ilgisizdi. Hizmet kalitesi çok düşüktü. Tesisler bakımsız ve pisdi. Kişisel deneyimim çok kötüydü. Genel deneyimim hiç olumlu değildi. Paraya değer bir deneyim değildi.

2023-11-01 İbrahim

Başarılı bir oto tamir atölyesi. İlk izlenim ve atmosfer iyiydi. Bekleme süresi kısaydı. Çalışanlar yardımcı ve profesyoneldi. Hizmet kalitesi yüksekti. Tesisler temiz ve düzenliydi. Kişisel deneyimim olumluydu. Genel deneyimim memnuniyet vericiydi. Paraya değer bir deneyim.

2023-11-06 Kadir

Ortalama bir oto tamir atölyesi. İlk izlenim ve atmosfer hoş değildi. Bekleme süresi biraz uzundu. Çalışanlar vasattı. Hizmet kalitesi orta seviyede. Tesisler normaldi. Kişisel deneyimim sıradandı. Genel deneyimim olumsuzdu.

2023-11-11 Tuba

İyi bir oto tamir atölyesi. İlk izlenim ve atmosfer olumlu idi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapma imkanı vardı. Çalışanlar kibar ve yardımcıydı. Hizmet kalitesi iyi idi. Tesisler temiz ve modern olup, müşterilere çeşitli imkanlar sunuyorlardı. Kişisel deneyimim olumluydu. Genel deneyimim memnuniyet vericiydi. Paraya değer bir deneyim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? BULUT OTO TAMİR BAKIM ÖZEL SERVİS (CEVDET USTA)?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?