Liya Pastane & Cafe yorumlar

Liya Pastane & Cafe yakın İtimat Sokak, Yıldıztepe Mahallesi, Malatya, Battalgazi, Malatya, Eastern Anatolia Region, 44050

  • Adres: Çöşnük T. Özal Caddesi, Ara Sokak No:2, 44320 Malatya Merkez/Malatya, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.3546782, 38.3496366

Liya Pastane & Cafe, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Liya Pastane & Cafe yorumlar

Samimiyet kalite dürüstlük esnaflık lezzet ve uygun fiyat. Kısacası bir tüketicinin beklediği tüm marjinal faydayı bir arada barındıran mekan. İçecek olarak kendi yaptıkları limonatayı kesinlikle tavsiye ederim. Mutlaka gidilmesi ve … Daha fazla

Bu pastanenin sahipleri genç çocukları eskidendi tanırdım. Babaları esnaf lokantası işletirdi, şimdi amca çocukları birleşmiş, biriside istanbulda yıllarca buişin ustalığını öğrenene kadar çalışmış usta, şef olunca işi gelip memleketinde, … Daha fazla

çok lezzetli ürünler elinize sağlık

2023-09-24 Aylin

Samimiyet kadar kalite, dürüstlük gibi değerler de çok önemlidir. Bu mekanda hem samimi bir ortam hem de kaliteli ürünler bulabilirsiniz. Ayrıca fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-24 Cem

Pastanenin sahipleriyle gençlik yıllarında tanışıyorum. Bu mekanın babaları esnaf lokantası işletirdi. Şimdi amca çocukları birleşmiş ve harika bir iş çıkarmışlar. İstanbul'da yıllarca tecrübe edindikten sonra memlekete dönüp bu pastaneyi açan usta, şef gerçekten işinde çok başarılı. Hem lezzetli ürünler sunuyorlar hem de hizmetleri çok iyi. Ellerinize sağlık.

2023-09-24 Yaren

Pastanenin ürünleri gerçekten çok lezzetli. Her şey çok doğal ve taze. Hem tatlılar hem de tuzlu ürünler çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-09 Emre

Bu pastanenin limonatası gerçekten muhteşem. Kendi yapımları ve çok orijinal bir tadı var. Mutlaka denemelisiniz. Ayrıca mekanın genel atmosferi de çok hoş. Gidilmesi gereken bir mekan.

2023-10-14 Selin

Pastanede çalışanlar gerçekten çok samimi ve yardımsever. Her zaman güleryüzle karşılanıyoruz ve sorularımıza sabırla cevap veriyorlar. Müşteri memnuniyeti konusunda çok başarılılar.

2023-10-19 Arda

Pastane ürünleri gerçekten harika. Hem tatlılar hem de tuzlu ürünler çok lezzetli. İçecek olarak limonatayı mutlaka denemelisiniz. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-10-24 Ezgi

Bu pastanede çalışanlar gerçekten çok işlerinde uzman ve profesyonel. Her zaman hızlı ve kaliteli hizmet alıyorum. Ürünlerinin tadı da harika. Tavsiye ederim.

2023-10-29 Murat

Pastanenin dekoru ve atmosferi gerçekten çok hoş. İçeride çok rahat ve huzurlu bir ortam var. Tatlılarının tadı da çok güzel. İyi bir deneyim yaşadım.

2023-11-03 Elif

Bu pastaneye gitmek için sıraya girmek gerekiyor çünkü çok yoğunlar. Ama beklemeye değiyor çünkü ürünler gerçekten çok lezzetli. Yemeklerinin tadını da çok beğendim.

2023-11-08 Ali

Pastane çalışanları gerçekten çok cana yakın ve ilgili. Her zaman hızlı bir şekilde hizmet alıyoruz ve ürünlerin kalitesi de çok iyi. Memnun kaldım.

2023-11-13 Deniz

Pastanenin iç mekanı gerçekten çok hoş. Dekorasyon harika ve çok şık. Ayrıca tatlıları da çok lezzetli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Berk

Pastane ürünlerinin lezzeti gerçekten muhteşem. Tüm ürünler çok özenle hazırlanıyor ve doğal malzemeler kullanılıyor. Birçok kez buradan ürün aldım ve her seferinde memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Liya Pastane & Cafe?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?