ISISO MEKATRONİK MÜHENDİSLİK SAVUNMA SANAYİ VE İKL. SİS. A.Ş. yorumlar

ISISO MEKATRONİK MÜHENDİSLİK SAVUNMA SANAYİ VE İKL. SİS. A.Ş. yakın İvedik Organize Sanayi Bölgesi, Serhat Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06378

  • Adres: 06000, 1333. Cd. No:137, 06378 İvedik Osb/Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 395 29 74
  • Web sitesi: isiso.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9924625, 32.7672091

ISISO MEKATRONİK MÜHENDİSLİK SAVUNMA SANAYİ VE İKL. SİS. A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ISISO MEKATRONİK MÜHENDİSLİK SAVUNMA SANAYİ VE İKL. SİS. A.Ş. yorumlar

ISISO MEKATRONİK SAVUNMA AŞ 1975 YILINDAN BUGÜNE ÜLKEMİZE KATMADEGER KAZANDIRAN * KALİTELİ GÜVENİLİR ÜRÜNLER * ve İMALATLARİ İLE SAVUNMA SANAYİİMİZE ULKEMIZE ONUR VERICI KATKIDA BULUNUR KALİTE/GÜVEN/İSTİKRAR 46.YIL

İşinin ehli ,yeniliklere ve teknolojiye açık ekip Türkiye için büyük kazanç

Isıtma,soğutma ve iklimlendirme sistemleri üzerine imalat yapan köklü bir firma

2023-09-25 Ahmet

Çok kaliteli ve güvenilir ürünler üreten bir firma. İşlerini çok iyi yapıyorlar. Teknolojiye ve yeniliklere açık bir ekip oldukları için Türkiye için büyük bir kazançlar. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-25 Ayşe

ISISO Mekatronik Savunma AŞ'nin klima sistemlerinden bir tanesini satın aldım ve gayet memnun kaldım. Ürün kaliteli ve güvenilir. Firma 46 yıldır savunma sanayimize katkı sağlıyor. Bu kadar tecrübeli bir firma ile çalışmak güven verici. İşlerinde uzmanlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Mehmet

ISISO Mekatronik Savunma AŞ'nin klima sistemlerinden bir tanesini kullanıyorum. Hem ısıtma hem soğutma konusunda çok başarılı. Ürünlerinin kalitesi çok iyi. Ayrıca firma her türlü teknolojik yeniliğe açık bir şekilde çalışıyor. Türkiye için önemli bir kazanç.

2023-10-10 Fatma

Savunma sanayisi için önemli bir katkısı olan firma. Ürünleri kaliteli ve güvenilir. Isıtma, soğutma ve iklimlendirme konusunda başarılılar. Ayrıca müşteri hizmetleri de oldukça memnuniyet verici. İşin ehli bir ekip.

2023-10-15 Ali

ISISO Mekatronik Savunma AŞ, ısıtma, soğutma ve iklimlendirme sistemleri konusunda uzman bir firma. Ürettikleri ürünler kaliteli ve güvenilir. 46 yıldır savunma sanayimize katkı sağlayan köklü bir firma. Türkiye için büyük bir kazanç.

2023-10-20 Zeynep

ISISO Mekatronik Savunma AŞ'nin klima sistemlerinden birini kullanıyorum ve memnunum. Ürün kaliteli ve performansı yüksek. Ayrıca firma yeniliklere açık bir şekilde çalışıyor. Güvenilir bir marka.

2023-10-25 Hakan

ISISO Mekatronik Savunma AŞ'nin ürettiği klima sistemleri kaliteli ve güvenilir. İşlerini çok iyi yapıyorlar. Ayrıca müşteri hizmetleri de memnuniyet verici. Türkiye için önemli bir kazanç.

2023-10-30 Selin

ISISO Mekatronik Savunma AŞ'nin klima sistemlerinden bir tanesini kullanıyorum. Ürün performansı çok iyi. Ayrıca firma her türlü teknolojik gelişmeye açık. Savunma sanayimize önemli katkılar sağlıyorlar.

2023-11-04 Murat

Firma çok tecrübeli ve işinin ehli bir ekip tarafından yönetiliyor. Ürünleri kaliteli ve güvenilir. Klima sistemleri konusunda uzmanlar. Türkiye için büyük bir kazanç.

2023-11-09 Ceren

ISISO Mekatronik Savunma AŞ klima sistemleri konusunda uzman bir firma. Ürünleri kaliteli ve güvenilir. Ayrıca müşteri hizmetleri de oldukça memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Deniz

Savunma sanayimize önemli katkılar sağlayan ve kaliteli ürünler üreten bir firma. Klima sistemleri konusunda uzmanlar. İşlerini iyi yapıyorlar. Türkiye için büyük bir kazanç.

2023-11-19 Ebru

ISISO Mekatronik Savunma AŞ'nin klima sistemlerinden bir tanesini kullanıyorum. Ürünün performansı çok iyi. Ayrıca firma yeniliklere açık bir şekilde çalışıyor. Memnunum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ISISO MEKATRONİK MÜHENDİSLİK SAVUNMA SANAYİ VE İKL. SİS. A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?