Bostan Gurme Fulya yorumlar

Bostan Gurme Fulya yakın Prof Dr Bülent Tarcan Sokak, Fulya Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Adres: Fulya, Prof. Dr. Bülent Tarcan Cd No:8/1-A, 34394 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 909 23 69
  • Web sitesi: bostangurme.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0647093, 29.0024637

Bostan Gurme Fulya, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bostan Gurme Fulya yorumlar

Bostan Meze, evimize çok yakınmış meğer, biz bilmiyorduk. Kızımızın işyerine oradan sipariş verilmiş, o vesileyle keşfetmiş olduk. Paket olarak meze almak üzere kendimiz gittik bu hafta içinde. Burası oturma yeri olmayan, sadece paket … Daha fazla

Bu mekanla ilgili sadece tek birşey söylemek istiyorum MUAZZAM! Herşey tek kelime ile leziz. Sadece paket servis olarak çalışıyorlar. Mezeler küçük cam kavanozlarda geliyor. Böylesine güzel bir mekanın bu kadar az yıldızı olması gerçekten üzücü. Başarılarının devamını diliyorum.

Aşk ile yapılan bir iş her zaman kendini belli eder ❤️ Lezzetten paketlemesine kadar küçük detayları ve alengirleri ile tek kelimeyle harika. (Not: Kavanozların hepsini kullanıyorum)

2023-10-01 Ayşe

Bostan Meze, evimize çok yakınmış meğer, biz bilmiyorduk. Kızımızın işyerine oradan sipariş verilmiş, o vesileyle keşfetmiş olduk. Paket olarak meze almak üzere kendimiz gittik bu hafta içinde. Burası oturma yeri olmayan, sadece paket servis yapıyorlar. Mezeler küçük cam kavanozlarda geliyor. MUAZZAM bir lezzetleri var ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-01 Emre

Bostan Gurme Fulya Eve Yemek Servisi gerçekten harika bir deneyim sunuyor. Mezelerin lezzeti muazzam, paket servisi olarak çalışıyorlar ve mezeler küçük cam kavanozlarda geliyor. Ancak, bu kadar az yıldızı olması gerçekten üzücü. Devamını diliyorum.

2023-10-01 Fatma

Aşk ile yapılan bir iş her zaman kendini belli eder. Bostan Gurme Fulya Eve Yemek Servisi'ndeki lezzet ve hizmet kalitesi gerçekten harika. Mezeler küçük cam kavanozlarda geliyor ve her biri ayrı bir tat sunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Teşekkürler!

2023-10-16 Murat

Bostan Gurme Fulya Eve Yemek Servisi'nde yemekler gerçekten lezzetli. Bu mekan sadece paket servisi olarak faaliyet gösteriyor ve mezeler küçük cam kavanozlarda geliyor. Çok memnun kaldım, başarılarının devamını dilerim.

2023-10-21 Sevgi

Bostan Gurme Fulya Eve Yemek Servisi'nde yemekler gerçekten harika. Mezeler çok lezzetli ve paket servisi olarak çalışıyorlar. Kavanozların hepsini kullanıyorum ve her biri farklı bir tat sunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Mustafa

Bostan Gurme Fulya Eve Yemek Servisi'nde yemekler gerçekten lezzetli. Mezeler küçük cam kavanozlarda geliyor ve hepsi birbirinden güzel. Sadece paket servisi olarak faaliyet gösteriyorlar ancak bu durum beni rahatsız etmedi. Kesinlikle denemelisiniz.

2023-10-31 Gizem

Bostan Gurme Fulya Eve Yemek Servisi'ndeki mezeler gerçekten harika. Lezzetleri muazzam ve paket servisi olarak çalışıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Ahmet

Bostan Gurme Fulya Eve Yemek Servisi'nde yemekler gerçekten lezzetli. Mezeler küçük cam kavanozlarda geliyor ve hepsi birbirinden güzel. Sadece paket servisi olarak hizmet veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Esra

Bostan Gurme Fulya Eve Yemek Servisi gerçekten harika bir deneyim. Mezelerin lezzeti muazzam, paket servisi olarak çalışıyorlar ve her biri ayrı bir tat sunuyor. Ancak, bu kadar az yıldızı olması beni şaşırttı. Başarılarının devamını dilerim.

2023-11-15 Eren

Bostan Gurme Fulya Eve Yemek Servisi'ndeki yemekler gerçekten lezzetli. Paket servisi olarak hizmet veriyorlar ve mezeler küçük cam kavanozlarda geliyor. Sürekli olarak kavanozları kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Zeynep

Bostan Gurme Fulya Eve Yemek Servisi'nde yemeklerin lezzeti muazzam. Mezeler küçük cam kavanozlarda servis ediliyor ve her biri ayrı bir tat sunuyor. Sadece paket servisi olarak çalışıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-25 Ali

Bostan Gurme Fulya Eve Yemek Servisi'nde yemeklerin lezzeti gerçekten harika. Her bir meze ayrı bir tat sunuyor. Paket servisi olarak hizmet veriyorlar ve kavanozlar gerçekten kullanışlı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bostan Gurme Fulya?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?