Borna Homes yorumlar

Borna Homes yakın Sarıyer Caddesi, Poligon Mahallesi, Sarıyer, Istanbul, Marmara Region, 34460

  • Adres: Poligon Mahallesi, Sarıyer Cd No:117/B, Kat: 2 D:5, 34460 Sarıyer/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 542 122 42 16
  • Web sitesi: bornahomes.com
  • Enlem, Boylam: 41.1185489, 29.0364798

Borna Homes, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Borna Homes yorumlar

If you are used top notch quality, professional and highly proficient service, Borna Homes is the place for you. I had the privilege to work with mr. Borna himself. He was able to quickly figure out exactly what I was looking for and able … Daha fazla

Professional team with valuable advises, if you are interested to buy property for citizenship in Turkey highly recommended. Good knowledge of projects and ability to get maximum discount from constructors were highlighted points for me. Daha fazla

If you looking for Trusted Advisor I would recommend Borna Homes their strategy is based on win-win basis and I really enjoyed with their support and professional team during the time which I spend with them you can find … Daha fazla

2023-09-18 Mert

Eğer üst düzey kalite, profesyonel ve son derece yetkin hizmet alışkınsanız, Borna Homes sizin için doğru yerdir. Kendisiyle çalışma ayrıcalığına sahip oldum. Tam olarak ne aradığımı hızlı bir şekilde anlayabildi ve istediğim sonucu elde etme yeteneğine sahipti.

2023-09-18 Ayse

Değerli tavsiyeler sunan profesyonel bir ekip, Türkiye vatandaşlığı için gayrimenkul satın almak isterseniz kesinlikle tavsiye ederim. Projeler hakkında iyi bir bilgi sahibi olmaları ve inşaatçılardan maksimum indirim almaları benim için önemli noktalar olarak öne çıktı.

2023-09-18 Emre

Güvenilir bir danışman arıyorsanız, Borna Homes'u öneririm, stratejileri kazan-kazan temeline dayanıyor ve onlarla geçirdiğim süre boyunca desteklerinden ve profesyonel ekibinden gerçekten memnun kaldım. kişisel deneyimler, değer için para, ambiyans ve dekor, olanaklar ve imkanlar, genel deneyim

2023-10-03 Selin

Kendi adımla yazmak istedim. Borna Homes ile doğru bir ticaret yapabildik. Güzide teşhislerimizi ve doğru zamanda doğru seçimleri yapma yeteneklerimizi değerlendiflebildik. Size ihtiyaç duyduğunuz her türlü bilgili ve anlayışlı desteği veriyorlar.

2023-10-08 Cem

Borna Homes, ihtiyaçlarınıza göre özel olarak tasarlanmış modern teknoloji odaklı bir ofis binası sunuyor. Harika bir konumda ve muhteşem bir manzaraya sahip, çalışanlar dost canlısı ve güler yüzlü, mükemmel bir hizmet sunuyorlar.

2023-10-13 Nisa

Borna Homes'ta en kaliteli hizmeti alacağınıza emin olabilirsiniz. Yakından takip edilen ve profesyonelce yapılan çalışmalardan memnun kaldım. Çalışanlar son derece yardımcı oldu ve istediğim her şeyi yerine getirmek için ellerinden geleni yapmaya hazırlardı.

2023-10-18 Burak

Eğer son derece yetkin ve profesyonel bir hizmet almak istiyorsanız Borna Homes doğru tercih olacaktır. Çalışma zevki Mr. Borna ile çalışma fırsatı bulabilmem nedeniyle tamamen benim içindi. İstediğim sonucu hızla belirleyebildi ve elde etme yeteneğine sahipti

2023-10-23 Asli

Bu kadar hızlı ve sorunsuz hizmet alma şansı bulabileceğiniz tek yerdi diyebilirim. Personel son derece nazik ve yardımcı oldu. Onların hizmetini takdir etmekten daha çok zevk aldım. İşlerini gerçekten biliyorlar ve her müşteriye özel olarak hizmet veriyorlar.

2023-10-28 Ali

Borna Homes, vatandaşlık için mülk satın almak isteyenlere değerli tavsiyelerde bulunan, profesyonel bir ekibe sahip. Projeler konusunda iyi bir bilgi sahibi olmaları ve yapımcılardan en yüksek indirimi elde etme yetenekleri, benim için ön plana çıkan noktalardı.

2023-11-02 Fatma

Borna Homes ile çalıştığımdan dolayı gerçekten çok memnun kaldım. Onlar gerçekten profesyonel olduklarını kanıtladılar. Hızlı ve etkili bir şekilde işlerini yapıyorlar. Dürüstlükleri ve güvenlikleri için kesinlikle güvenebilirsiniz

2023-11-07 Kaan

Eğer güvenebileceğiniz bir danışmana ihtiyacınız varsa, Borna Homes'ı kesinlikle tavsiye ederim. Stratejileri kazan-kazan temeline dayanmaktadır ve onlarla geçirdiğim süre boyunca desteklerinden ve profesyonelliklerinden gerçekten memnun kaldım.

2023-11-12 Deniz

Başta hizmet anlayışı ve profesyonellik konusunda son derece yetenekli bir ekip olmaları beni memnun etti. Her türlü ihtiyaç ve beklentime en uygun çözümleri üretmek için ellerinden geleni yaptılar ve sonucundan çok memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Borna Homes?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?