Prokimya San. ve Tic. A.Ş. yorumlar

Prokimya San. ve Tic. A.Ş. yakın Ekincioğlu Sokağı, Emekevler, Atatürk Mahallesi, Ataşehir, Istanbul, Marmara Region, 34758

  • Adres: Ataşehir Atatürk, Ekincioğlu Sk. No:22, 34758 Ataşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 411 12 82
  • Web sitesi: prokimya.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9849092, 29.1343305

Prokimya San. ve Tic. A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prokimya San. ve Tic. A.Ş. yorumlar
2023-09-23 Ali

Harika bir deneyimdi. Tesisler ve olanaklar mükemmeldi. Paranın karşılığı kesinlikle iyiydi. Başlangıçta hissettiğim atmosfer harikaydı ve personel çok yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Müşteri hizmetleri harika çalışıyor. Bekleme süresi çok uzun değildi ve rezervasyon yaptırmak çok kolaydı. Ortam ve dekor da güzeldi.

2023-09-23 Ayşe

Çok memnun kaldım. Tesisler temiz ve moderndi. Fiyat performans oranı beklentilerimin üzerindeydi. İlk izlenim oldukça olumluydu ve atmosfer güzeldi. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyiydi. Personel çok yardımcı oldu ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Ortam da güzel dekore edilmişti.

2023-09-23 Mehmet

Genel olarak iyi bir deneyimdi. Tesisler ve olanaklar iyi düzenlenmişti. Fiyat olarak makul düzeydeydi. İlk izlenim olumlu ve atmosfer rahattı. Ürünlerin kalitesi memnuniyet vericiydi. Personel nazik ve yardımcıydı. Bekleme süresi uygun ve rezervasyon yapmak kolaydı. Dekor hoş ve ortam rahattı.

2023-10-08 Fatma

Beklentilerimin üzerindeydi. Tesisler modern ve kullanışlıydı. Fiyat performans oranı oldukça iyiydi. İlk izlenim oldukça olumluydu ve atmosfer rahattı. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti. Personel çok profesyonel ve yardımcıydı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Ortam ve dekor hoştu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prokimya San. ve Tic. A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?