Peşrevzade Börek yorumlar

Peşrevzade Börek yakın Gazi Muhtar Paşa Bulvarı, Değirmiçem Mahallesi, Şehitkamil, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, 27100

  • Adres: Değirmiçem, Gazi Muhtar Paşa Blv. no25/c, 27090 Şehitkamil/Gaziantep, Türkiye
  • Telefon: +90 555 020 11 40
  • Web sitesi: eatbu.com
  • Enlem, Boylam: 37.068968, 37.367706

Peşrevzade Börek, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Peşrevzade Börek yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Peşrevzade Börek Fırın'da harika bir deneyim yaşadım. Tesisler çok temiz ve güzel dekore edilmiş. Çalışanlar çok cana yakın ve yardımcılar. Ürünlerin kalitesi harika ve lezzeti tam istediğim gibi. Müşteri hizmetleri de çok profesyonel. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-09-22 Mehmet

Peşrevzade Börek Fırın'da keşif yaptım. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Ortam ve atmosfer sıcak ve samimi. Fırında yapılan böreklerin kokusu bile muhteşem. Bekleme süresi biraz uzun olabilir ama kesinlikle değer. Lezzetli ve doyurucu bir deneyim yaşadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Fatma

Peşrevzade Börek Fırın'da yemek yemek harikaydı. Personel çok yardımsever ve güler yüzlü. Bekleme süresi kısa ve rezervasyona gerek yok. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve fiyatlar uygun. Yüksek kaliteli bir deneyim için burayı tercih edebilirsiniz.

2023-10-07 Ahmet

Peşrevzade Börek Fırın'dan çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve lezzeti mükemmel. Personel çok profesyonel ve yardımcı olmaktan mutluluk duyuyor. Fırının atmosferi sıcak ve davetkar. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-12 Nazlı

Peşrevzade Börek Fırın'da harika bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve lezzeti çok güzel. Fırın çok temiz ve güzel dekore edilmiş. Personel çok yardımcı ve professyonel. Bekleme süresi biraz uzun olabilir ama kesinlikle değer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Ali

Peşrevzade Börek Fırın'da çok keyifli bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve lezzetleri harikaydı. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Fırının atmosferi ve dekoru çok hoş. Bu fiyata bu kalitede bir deneyim için kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Esra

Peşrevzade Börek Fırın'da harika bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve lezzeti mükemmel. Müşteri hizmetleri çok profesyonel ve yardımcı. Fırının dekoru da çok hoş ve davetkar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Hakan

Peşrevzade Börek Fırın'dan çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve lezzeti mükemmel. Personel çok cana yakın ve yardımcı. Bekleme süresi biraz uzun olabilir ama kesinlikle değer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Gül

Peşrevzade Börek Fırın'da harika bir deneyim yaşadım. Ürünler çok lezzetli ve doyurucu. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Fırının atmosferi ve dekoru da çok hoş. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-06 Ömer

Peşrevzade Börek Fırın'da lezzetli bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve lezzeti mükemmel. Fırın temiz ve güzel dekore edilmiş. Personel çok yardımcı ve hızlı. Fiyatlara gelince, kesinlikle değer.

2023-11-11 Zeynep

Peşrevzade Börek Fırın'da güzel bir deneyim yaşadım. Ürünler çok lezzetli ve doyurucu. Fırının atmosferi sıcak ve hoş. Personel çok cana yakın ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Murat

Peşrevzade Börek Fırın'da harika bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve lezzeti tam istediğim gibi. Fırında yapılan böreklerin kokusu beklemeye değer. Personel çok cana yakın ve yardımcı. Fırının atmosferi de çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Peşrevzade Börek?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?