Tarım Kredi Kooperatifi yorumlar

Tarım Kredi Kooperatifi yakın Bolaman-Perşembe Sahil yolu, Çerli Mahallesi, Perşembe, Ordu, Black Sea Region, 52750

  • Adres: Çerli, 52750 Perşembe/Ordu, Türkiye
  • Web sitesi: tarimkredi.org.tr
  • Enlem, Boylam: 41.027049, 37.802995

Tarım Kredi Kooperatifi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tarım Kredi Kooperatifi yorumlar
2023-09-20 Ayşe

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'u ziyaret ettiğimde işletmenin derli toplu olduğunu gördüm. Personel yardımseverdi ve hızlı bir şekilde işlemlerimi tamamladılar. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve memnun kaldım. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-09-20 Fatih

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'un atmosferi oldukça sakin ve huzurluydu. İşletme güzel bir dekorasyona sahipti ve genel görüntüsü oldukça düzenliydi. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti ve memnuniyetle ayrıldım. Personel yardımsever ve profesyoneldi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmamıza gerek yoktu. Tesisler temiz ve moderndi. Bu kurumu ziyaret etmekten keyif aldım.

2023-09-20 Mehmet

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'u ziyaret ettiğimde biraz kalabalık olduğunu fark ettim, ancak yine de beklemeyi çok uzun süreceğimi düşünmedim. Personel yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde işlemlerimi tamamladım. Ürünler ve hizmetler kaliteliydi ve genel deneyimim olumluydu. Tesisler ve olanaklar iyi durumdaydı. Fiyatlar da makuldu.

2023-10-05 Selin

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'u ziyaret ettiğimde ilk izlenimim oldukça olumlu oldu. İşletme temizdi ve personel çok yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve beklentilerimi karşıladı. Genel olarak memnun kaldım ve burayı tekrar ziyaret etmek isterim.

2023-10-10 Eren

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'da yapılan hizmetten genel olarak memnun kaldım. İşletme iyi dekore edilmişti ve atmosfer rahattı. Personel misafirperver ve yardımseverdi. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti. Tesisler ve olanaklar temiz ve moderndi. Genel olarak buradan alışveriş yapmak için memnuniyetle geri dönerim.

2023-10-15 Gülay

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'unda bekleme süresi oldukça kısaydı ve personel yardımseverdi. İşletme genel olarak temiz ve düzenliydi. Ürün ve hizmet kalitesi de iyi ve fiyatlar da uygun. Buraya tekrar gelmek istiyorum.

2023-10-20 Ali

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'un atmosferi oldukça rahattı ve personel yardımseverdi. Ürün ve hizmet kalitesi iyiydi ve memnun ayrıldım. Tesisler ve olanaklar temiz ve moderndi. Fiyatlar da uygun. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-10-25 Hande

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'un atmosferi oldukça sıcak ve davetkardı. İşletmenin dekorasyonu güzeldi ve personel yardımseverdi. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti ve buradan memnun ayrıldım. Tesisler temiz ve moderndi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar buraya gelmek isterim.

2023-11-04 Sevda

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'un atmosferi oldukça sakin ve huzurluydu. İşletme temiz ve düzenliydi. Personel yardımseverdi ve hızlı bir şekilde işlemlerimi tamamladılar. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti ve memnun ayrıldım. Tesisler modern ve temizdi. Fiyatlar da uygun.

2023-11-09 Merve

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'i işletme derli toplu ve temizdi. İçerideki atmosferiyse sakin ve huzurluydu. Personel yardıma hevesliydi ve işlemleri hızlı bir şekilde tamamladık. Ürünlerin kalitesi yeterliydi ve memnun kaldık. Tesisler ve olanaklar iyi durumdaydı. Fiyatlar da makuldu.

2023-11-14 Ahmet

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'u ilk kez ziyaret ettim ve oldukça olumlu bir izlenim edindim. İşletmenin dekorasyonu hoştu ve personel yardımseverdi. Ürün ve hizmet kalitesi tatmin ediciydi. Tesisler temiz ve moderndi. Fiyatlar da uygun. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tarım Kredi Kooperatifi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?