Bircan Balık Restoran yorumlar

Bircan Balık Restoran yakın Ören, Milas, Muğla, Aegean Region, 48220

  • Adres: Orta Mh., 48220 Ören/Milas/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 507 934 53 10
  • Enlem, Boylam: 37.032051, 27.9735451

Bircan Balık Restoran, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bircan Balık Restoran yorumlar

Örende hizmeti iyi olan nadir işletmelerden. Çalışan sayısı çok iyi, bir şey istediğinizde hemen temin ediliyor, bir aile işletmesi ve güler yüzlü personel var. Örenden ayrılacağımız son akşam burada güzel bir yemek yedik, lezzetleri de … Daha fazla

Ören bizim her yaz, hatta her hafta sonu günübirlik bile olsa gidip keyif yaptığımız bi tatil cenneti. Her geldiğimizde denize sıfır Bircan ablamızın mekanında otururuz. Akşama kadar yer-içer, hasır şemsiyenin altındaki masada bi güzel … Daha fazla

Çok güzel bir apart pansiyon ve balık restoranıydı çok beğendik mezeler harikaydı. Hizmet hızlı ve güzeldi. Apart komşundan da çok memnun kaldık. Tavsiye ederim. Daha fazla

2023-09-24 Ebru

Örende hizmeti iyi olan nadir işletmelerden. Çalışan sayısı çok iyi, bir şey istediğinizde hemen temin ediliyor, bir aile işletmesi ve güler yüzlü personel var. Örenden ayrılacağımız son akşam burada güzel bir yemek yedik, lezzetleri de iyiydi.

2023-09-24 Ahmet

Ören bizim her yaz, hatta her hafta sonu günübirlik bile olsa gidip keyif yaptığımız bi tatil cenneti. Her geldiğimizde denize sıfır Bircan ablamızın mekanında otururuz. Akşama kadar yer-içer, hasır şemsiyenin altındaki masada bi güzel vakit geçiririz. Hem mis gibi deniz havası alır hem de güzel meze, balık ve şarap ile öğle ve akşam yemeğimizi yeriz. Bircan abla işini çok iyi yapıyor. Yanına iyi ve işini bilen garsonlar alıp, işini şevkle ve zevkle yaptıran harika bir işletme sahibi olmuş.

2023-09-24 Ayşe

Çok güzel manzarası olan, deniz kenarında güzel bir restoran. Mezeleri çok lezzetli, servisi hızlı ve güzeldi. Personel güleryüzlü ve ilgili. Temiz bir mekan, hijyen konusunda sıkıntı yaşanmıyor. Fiyatları da uygun.

2023-10-09 Mehmet

Çok güzel bir restoran. Burada yemek yemeyi çok seviyorum. Özellikle balıkları çok taze ve lezzetli. Personel çok ilgili ve güler yüzlü. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Zeynep

Bircan Balık Restoran'da harika bir akşam yemeği yedik. Yemeklerin lezzeti ve sunumu harikaydı. Personel çok ilgili ve güler yüzlüydü. Atmosferi iyiydi, deniz manzarası muhteşem. Fiyatlar da makul seviyede. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Cem

Bircan Balık Restoran'da çok güzel bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı bir hizmet sundu. Yemeklerin lezzeti harikaydı. Atmosfer de çok hoştu. Fiyatlar da makul seviyede. Tekrar gitmeyi planlıyorum.

2023-10-24 Fatma

Bircan Balık Restoran'da ailemle birlikte güzel bir akşam geçirdik. Hizmet çok iyiydi, personel güleryüzlü ve ilgiliydi. Yemeklerin lezzeti de oldukça iyiydi. Fiyatlar da makul seviyede. Tekrar gitmek isteyeceğim bir yer.

2023-10-29 Kadir

Harika bir balık restoranı. Deniz kenarında otururken lezzetli yemeklerin keyfini çıkarabilirsiniz. Personel çok profesyonel ve yardımcı. Hijyen konusunda da sıkıntı yok. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Gül

Bircan Balık Restoran'da çok güzel bir deneyim yaşadım. Servis çok hızlı ve güleryüzlüydü. Yemeklerin lezzeti de oldukça iyiydi. Deniz kenarında oturmak da çok keyifli. Fiyatlar da makul seviyede. Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

2023-11-08 Ali

Ören'de bulunan en iyi restoranlardan biri. Çalışan sayısı çok iyi, hizmet çok hızlı. Balıkları taze ve lezzetli. Personel güler yüzlü ve ilgili. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Selin

Bircan Balık Restoran'da harika bir akşam yemeği yedik. Mezeleri çok lezzetli. Personel çok yardımcı oldu. Fiyatlar da uygun. Tekrar gitmeyi planlıyorum.

2023-11-18 Hasan

Bircan Balık Restoran'da güzel bir akşam yemeği deneyimi yaşadık. Yemeklerin lezzeti harikaydı. Personel çok ilgiliydi. Deniz manzarası da çok güzeldi. Fiyatlar da makul seviyede. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bircan Balık Restoran?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?