Bira Atölyesi yorumlar

Bira Atölyesi yakın Bahçeşehir KC H Çarşısı, Şehit Polis Gaffar Okkan Caddesi, KC 3. Cadde - 268 Ada, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, Başakşehir, Istanbul, Marmara Region, 34488

  • Adres: Bahçeşehir 2. Kısım Mah, Şht. Polis Gaffar Okkan Cd. Cad, 34488, Türkiye
  • Telefon: +90 212 669 10 15
  • Web sitesi: instagram.com
  • Enlem, Boylam: 41.0618339, 28.6877018

Bira Atölyesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bira Atölyesi yorumlar

Kendi biralarından da içtik güzeldi. Alkol çeşitliliği iyi. Kremalı schnitzel yedim, gayet iyiydi. Yanındaki yeşillik biraz arttırılabilir.

Tesadüfen ugradigimiz bir mekandi, çok keyifli vakit geçirdik özellikle Faruk Bey abimizin karşılaması uğurlaması ve özenli servisi için çok teşekkür ederim. kendisinin emeklerine sağlık, işini iyi yapan insanlara hasret kalmıştık. Daha fazla

Keyifle vakit geçirebileceğiniz, Faruk Bey ve İsa Bey’in misafirperverliği ile kendinizi değerli hissedebileceğiniz bir atölye.. özel birası ile farklı bir tat deneyimlenmek için birebir.. … Daha fazla

2023-09-20 Ayşe

Kendi biralarından da içtik güzeldi. Alkol çeşitliliği iyi. Kremalı schnitzel yedim, gayet iyiydi. Yanındaki yeşillik biraz arttırılabilir.

2023-09-20 Mehmet

Tesadüfen ugradigimiz bir mekandi, çok keyifli vakit geçirdik özellikle Faruk Bey abimizin karşılaması uğurlaması ve özenli servisi için çok teşekkür ederim. kendisinin emeklerine sağlık, işini iyi yapan insanlara hasret kalmıştık.

2023-09-20 Ayşenur

Keyifle vakit geçirebileceğiniz, Faruk Bey ve İsa Bey’in misafirperverliği ile kendinizi değerli hissedebileceğiniz bir atölye.. özel birası ile farklı bir tat deneyimlenmek için birebir..

2023-10-22 Ayşe

Tesadüfen uğradığımız bir mekandı, çok keyifli vakit geçirdik özellikle Faruk Bey abimizin karşılaması uğurlaması ve özenli servisi için çok teşekkür ederim. Kendisinin emeklerine sağlık, işini iyi yapan insanlara hasret kalmıştık.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bira Atölyesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?