Afitap Meyhane Tunus yorumlar

Afitap Meyhane Tunus yakın Bilge Şahin Pasta Dükkanı, Tunus Caddesi, Tunalı, Remzi Oğuz Arık Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06540

  • Adres: Remzi Oğuz Arık, Tunus Cd. No:63 D:B, 06680 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 467 26 67
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 39.907375, 32.8590777

Afitap Meyhane Tunus, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Afitap Meyhane Tunus yorumlar

Her şehre lazım bir meyhane! Meze skalası çok geniş, atmosferi harika bir mekan. Hizmet hızlı, güler … Daha fazla

Buraya neredeyse 7 senedir giderim. Hizmet ve mezeler de belli bir standardı vardır. Hele de bir misafirinize Meyhane deneyimi yaşatmak isterseniz harika bir alternatiftir. O anlamda mevcut ekonomide fiyatları da anlaşılır meblaglarda. … Daha fazla

I have been to many taverns all around Turkey and this is one of the best and one of my favorites rn. Whether it was the food, the atmosphere or the service. It’s a 10/10. This is my first time here and i wish if I could come to Ankara more … Daha fazla

2023-09-20 Ayşe

Her şehre lazım bir meyhane! Meze skalası çok geniş, atmosferi harika bir mekan. Hizmet hızlı, güler yüzlü ve profesyonel. Şimdiye kadar gittiğim en iyi meyhanelerden biri.

2023-09-20 Mehmet

Buraya neredeyse 7 senedir giderim. Hizmet ve mezeler de belli bir standardı vardır. Hele de bir misafirinize Meyhane deneyimi yaşatmak isterseniz harika bir alternatiftir. O anlamda mevcut ekonomide fiyatları da anlaşılır meblaglarda.

2023-09-20 Ceren

Türkiye'nin dört bir yanında birçok meyhaneye gittim ve bu meyhanelerden biri en iyilerden ve favorilerimden. Yemeklerden, atmosferden veya hizmetten kaynaklı olabilir. 10/10. Buraya ilk kez geldim ve keşke daha fazla gelme fırsatım olsa Ankara'ya.

2023-10-05 Ali

Mekanın atmosferi gerçekten çok güzel. Servis hızlı ve çalışanlar güleryüzlü. Mezeler de oldukça lezzetli ve çeşitli. Buraya arkadaşlarımızla güzel bir gece geçirmeye sık sık geliyoruz.

2023-10-10 Fatma

Meyhane deneyimi yaşamak isteyenler için Ankara'da alternatiflerden biri. Mevcut ekonomik durumda, buranın fiyatları da oldukça uygun. Meze çeşitliliği ve servis kalitesi memnun edici.

2023-10-15 Kadir

Tunus Meyhane'nin ambiyansı gerçekten etkileyici. Yemeklerinin ve servislerinin kalitesi çok iyi. Personel güleryüzlü ve profesyonel. Gerçekten harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-20 Aysun

Meyhane deneyimi için tercih edilebilecek güzel bir mekan. Lezzetli mezeleri ve samimi atmosferi ile Ankara'da Muammer Bey Şarapevi'nden sonra en çok beğendiğin mekanlardan biri bence.

2023-10-25 Emin

Tunus Meyhane'nin atmosferi çok güzel. Şık ve hoş bir dekorasyona sahip. Hizmetlerinin hızlı ve kaliteli olması da artı bir puan. Fiyatlar da makul seviyede. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Seda

Ankara'da birçok meyhaneye gittim ancak Tunus Meyhane en iyilerinden biri. Yemekleri çok lezzetli ve servisleri hızlı. Atmosferi de çok hoş. Kesinlikle tekrar gideceğim bir mekan.

2023-11-04 Cihan

Ankara'nın en güzel meyhanelerinden biridir. Yemekler enfes ve servis kalitesi mükemmel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Deniz

Tunus Meyhane'ye ilk defa geldim ve gerçekten çok memnun kaldım. Hizmetleri ve yemekleri çok kaliteli. Atmosferi de çok hoş. Buraya daha sık gelmek istiyorum.

2023-11-14 Murat

Tunus Meyhane gerçekten çok güzel bir mekan. Hizmetleri çok hızlı ve personel de çok güler yüzlü. Yemeklerin lezzeti de harika. Burayı herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Afitap Meyhane Tunus?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?