Biotek Türkiye yorumlar

Biotek Türkiye yakın 3, Şehit İsmet Armağan Sokağı, Teşvikiye Mahallesi, Meşrutiyet Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34363

  • Adres: Meşrutiyet, Şht. İsmet Armağan Sk No:3, 34363 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 234 73 58
  • Web sitesi: biotek-turkey.com
  • Enlem, Boylam: 41.0538335, 28.993256

Biotek Türkiye, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Biotek Türkiye yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Biotek Türkiye Makyaj Sanatçıcı 'da gerçekten harika bir deneyim yaşadım. Personel çok saygılı ve profesyoneldi. Ürünler de çok yüksek kalitedeydi. Kesinlikle para değerdi. Mekanın dekoru çok şık ve rahattı. İlk izlenimim ve atmosferi harikaydı. Genel olarak harika bir deneyimdi. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmak zorunda kalmadık.

2023-09-21 Mehmet

Biotek Türkiye Makyaj Sanatçıcı 'da deneyimim çok hoştu. Personel çok yardımcı oldu ve müşteri hizmetleri harikaydı. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve paranın karşılığını aldım. Ortam ve dekor çok güzeldi. İlk izlenimim mükemmeldi ve genel deneyimim çok iyiydi. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon olmadan hemen hizmet aldık.

2023-09-21 Fatma

Biotek Türkiye Makyaj Sanatçıcı 'da geçen hafta makyaj yaptırdım ve çok memnun kaldım. Personel çok nazik ve yardımcı oldu. Ürünler de kaliteliydi ve paranın karşılığını aldım. Mekanın dekoru harikaydı ve genel atmosfer çok hoştu. İlk izlenim ve atmosfer mükemmeldi. Genel deneyimim çok iyiydi ve tesiste harika olanaklar vardı. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmamız gerekmeyin.

2023-10-06 Ahmet

Biotek Türkiye Makyaj Sanatçıcı 'da bir arkadaşıma hediye olarak makyaj deneyimi rezervasyonu yaptirdim. Çok nazik bir şekilde karşılandık ve personel son derece profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi de gerçekten yüksekti ve paranın karşılığını aldığımızı hissettik. Mekanın dekoru inanılmaz güzeldi ve atmosfer çok şık ve rahattı. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Genel olarak harika bir deneyimdi ve tesiste çok iyi olanaklar vardı. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmamız gerekmeyin.

2023-10-11 Emel

Biotek Türkiye Makyaj Sanatçıcı 'da deneyimim çok keyifliydi. Personel çok canayakındı ve bana çok yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyiydi ve paranın karşılığını aldım. Mekanın dekoru çok şık ve moderndi. İlk izlenimim olumlu oldu ve atmosfer çok rahattı. Genel olarak harika bir deneyimdi ve tesisler çok iyi durumda. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmamıza gerek yoktu.

2023-10-16 Gülistan

Biotek Türkiye Makyaj Sanatçıcı 'ı bir arkadaşımın önerisi üzerine denedim ve çok memnun kaldım. Personel çok profesyoneldi ve bana çok yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve paranın karşılığını aldım. Mekanın dekoru çok güzel ve rahattı. İlk izlenimim çok olumluydu. Genel olarak harika bir deneyimdi ve tesisler çok iyi durumdaydı. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yaptırmamıza gerek kalmadı.

2023-10-21 Okan

Biotek Türkiye Makyaj Sanatçıcı 'da geçen hafta annem için bir makyaj deneyimi rezervasyonu yaptırdım. Personel çok yardımcı oldu ve müşteri hizmetleri harikaydı. Ürünler çok kaliteliydi ve paranın karşılığını aldık. Mekanın dekoru harikaydı ve genel atmosfer çok hoştu. İlk izlenim mükemmeldi. Genel deneyim harika ve tesislerde tüm olanaklara sahipti. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmamız gerekmeyin.

2023-10-26 Gamze

Biotek Türkiye Makyaj Sanatçıcı 'da deneyimim çok hoştu. Personel çok cana yakındı ve çok yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi çok yüksekti ve paranın karşılığını aldım. Mekanın dekoru çok şık ve moderndi. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Genel olarak harika bir deneyimdi ve tesisler çok iyi durumda. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmamıza gerek yoktu.

2023-10-31 Seda

Biotek Türkiye Makyaj Sanatçıcı 'da çok güzel bir deneyim yaşadım. Personel çok nazikti ve bana çok yardımcı oldular. Ürünler de yüksek kalitedeydi ve paranın karşılığını aldım. Mekanın dekoru çok şık ve rahattı. İlk izlenimim mükemmeldi ve atmosfer çok hoştu. Genel olarak harika bir deneyimdi ve tesisler çok iyi durumda. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmamız gerekmeyin.

2023-11-05 Merve

Biotek Türkiye Makyaj Sanatçıcı 'da gerçekten iyi bir deneyimim oldu. Personel son derece yardımcı oldular ve müşteri hizmetleri harikaydı. Ürünlerin kalitesini çok beğendim ve paranın karşılığını tam olarak aldım. Mekanın dekoru harikaydı ve atmosfer çok hoştu. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Genel olarak harika bir deneyimdi ve tesisler çok iyi durumda. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmamız gerekmeyin.

2023-11-10 Zeynep

Biotek Türkiye Makyaj Sanatçıcı 'da deneyimim çok güzeldi. Personel çok cana yakın ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitelesi çok iyi ve paranın karşılığını aldım. Mekanın dekoru çok güzeldi ve genel atmosfer çok hoştu. İlk izlenimim mükemmeldi. Genel olarak harika bir deneyimdi ve tesisler çok iyi durumdaydı. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmamıza gerek kalmadı.

2023-11-15 Elif

Biotek Türkiye Makyaj Sanatçıcı 'da makyaj yaptırdım ve gerçekten çok memnun kaldım. Personel çok profesyoneldi ve çok yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi çok yüksekti ve paranın karşılığını aldım. Mekanın dekoru çok şık ve modern. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Genel olarak çok güzel bir deneyimdi ve tesisler çok iyi durumdaydı. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmaya ihtiyaç duymadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Biotek Türkiye?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?