Hotiç yorumlar

Hotiç yakın VAN AVM, Cumhuriyet Caddesi, Serhat Mahallesi, Van, İpekyolu, Van, Eastern Anatolia Region, 65140

  • Adres: Serhat mahallesi Cumhuriyet caddesi. No: 147 Zemin, 65100, Türkiye
  • Web sitesi: hotic.com.tr
  • Enlem, Boylam: 38.4928284, 43.393644

Hotiç, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hotiç yorumlar
2023-10-02 Ayşe

Hotiç Ayakkabı mağazasını ilk defa ziyaret ettim ve çok etkilendim. Mağaza içindeki dekorasyon ve ambiyans oldukça güzel. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde hizmet verdiler. Kesinlikle tekrar gideceğim bir mağaza!

2023-10-02 Mehmet

Hotiç Ayakkabı mağazasında bir çift ayakkabı aldım ve son derece memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve şık tasarımları var. Personel de yardımcı oldu ve alışveriş deneyimimi daha keyifli hale getirdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-02 Fatma

Hotiç Ayakkabı mağazasını gezmeye gittim ve hoş bir deneyim yaşadım. Mağazanın dekorasyonu gerçekten dikkat çekici ve kaliteli ürünler sunuyorlar. Ancak fiyatlar biraz yüksek olabilir. Personel yardımcı oldu fakat biraz daha ilgili olabilirlerdi. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-17 Ahmet

Hotiç Ayakkabı mağazasına gittim ve ürünlerin kalitesinden çok etkilendim. Çok şık tasarımlar var ve rahatlık konusunda da başarılılar. Personel ilgiliydi ve hızlı bir şekilde hizmet verdiler. Ancak mağaza biraz kalabalıktı ve beklemek zorunda kaldım. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-22 Aysel

Hotiç Ayakkabı mağazasındaki deneyimim çok olumlu oldu. Mağazanın içindeki atmosfer ve dekorasyon gerçekten etkileyici ve ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Personel de nazik ve yardımcı oldular. Ancak fiyatlar biraz yüksek olduğu için tereddütlerim vardı. Yine de memnun kaldım.

2023-10-27 Hüseyin

Hotiç Ayakkabı mağazasından bir çift ayakkabı aldım ve beklentilerimi karşıladı. Ürünlerin kalitesi gerçekten iyi ve rahatlık konusunda da başarılılar. Mağaza biraz kalabalıktı ve beklemek zorunda kaldım. Ancak çalışanlar ilgiliydi ve hızlı bir şekilde hizmet verdiler. İyi bir deneyimdi.

2023-11-01 Elif

Hotiç Ayakkabı mağazasını ziyaret ettim ve çok beğendim. Mağaza içindeki dekorasyon harika ve ürünlerin kalitesi de gerçekten iyi. Ancak biraz daha geniş bir çeşitlilik olabilir. Personel de yardımcı oldu fakat biraz daha ilgili olabilirlerdi. Yine de tavsiye ederim.

2023-11-06 Mustafa

Hotiç Ayakkabı mağazasına uğradım ve hoş bir deneyim yaşadım. Mağazanın içi oldukça şık ve ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Personel yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde hizmet verdiler. Ancak mağaza biraz kalabalıktı ve beklemek zorunda kaldım. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-11 Emine

Hotiç Ayakkabı mağazasında bir çift ayakkabı aldım ve ürünlerin kalitesinden memnun kaldım. Tasarımlar gerçekten şık ve rahatlık konusunda da başarılılar. Personel yardımcı oldu fakat biraz daha ilgili olabilirlerdi. Mağaza genel olarak güzel bir atmosfere sahip. Tavsiye ederim.

2023-11-16 Okan

Hotiç Ayakkabı mağazasını ziyaret ettim ve hoş bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi gerçekten iyi ve şık tasarımları var. Ancak biraz daha fazla çeşitlilik olabilir. Personel de yardımcı oldu fakat biraz daha ilgili olabilirlerdi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-21 Nur

Hotiç Ayakkabı mağazasına gittim ve ürünlerin kalitesinden çok memnun kaldım. Mağaza içi dekorasyonu çok güzel ve atmosferi de hoş. Ancak fiyatlar biraz yüksek olabilir. Personel yardımcı oldu fakat biraz daha ilgili olabilirlerdi. Genel olarak iyiydi.

2023-11-26 Ali

Hotiç Ayakkabı mağazasını ziyaret ettim ve beklentilerimi karşıladı. Ürünlerin kalitesi gerçekten iyi ve şık tasarımları var. Personel de yardımcı oldu ve alışveriş deneyimimi daha keyifli hale getirdiler. Ancak mağaza biraz kalabalıktı ve beklemek zorunda kaldım. Genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hotiç?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?