Bina hasar tespiti

Bina hasar tespiti yakın ALB Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi, Akıncı Bayırı Sokağı, Fulya Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Adres: Fulya, Büyükdere Cd. No:74, 34394 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: binahasartespiti.com
  • Enlem, Boylam: 41.0655781, 28.9982534

Bina hasar tespiti, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bina hasar tespiti yorumlar
2023-09-18 Emre

İnşaat şirketi ile olan deneyimim çok olumlu oldu. İnşaat aşamasında her şeyin kontrol altında olduğunu gördüm ve çalışanlar çok profesyonel davrandılar. İnşaat alanı temiz ve düzenliydi ve tüm olanaklar bize sağlandı. Ciddi bir tasarruf sağladık ve sonuçtan çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Ayşe

Bina hasar tespiti inşaat şirketi ile küçük bir iş yaptırmak için anlaştım ve son derece memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve bana her adımda bilgi verdiler. İşlerini hızlı ve etkili bir şekilde yaptılar. Bina inşaatı için kullandıkları malzemelerin kalitesi iyiydi ve sonuç mükemmeldi. Kesinlikle tekrar çalışmak istiyorum.

2023-09-18 Can

İnşaat şirketi ile anlaştığım için pişman oldum. İlk izlenimim çok olumsuzdu, çalışanlar kaba ve profesyonel değillerdi. Genel deneyimim çok kötüydü ve sonuçtan hiç memnun kalmadım. Tesisler yetersizdi ve hiçbir olanak sağlanmadı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

2023-10-03 Ali

Mükemmel bir inşaat deneyimi yaşadım. İnşaat şirketi mükemmel bir atmosfer yarattı ve çalışanlar çok misafirperverdi. Bana her konuda yardımcı oldular ve her adımda bilgi verildi. İşler profesyonelce yapıldı ve sonuçtan çok memnun kaldım. Fiyatlar makuldi ve hizmet kalitesi harikaydı.

2023-10-08 Gizem

İnşaat şirketi ile yaptığım iş çok kötüydü. İlk izlenimim olumsuzdu, çalışanlar ilgisizdi ve profesyonel değillerdi. Tesis koşulları kötüydü ve hiçbir olanak sağlanmadı. İşler plansız yapıldı ve sonuçtan memnun kalmadım. Fiyatlar aşırı pahalıydı ve hizmet kalitesi düşüktü.

2023-10-13 Fatma

Bina hasar tespiti inşaat şirketi ile çalıştığım için çok memnunum. İlk izlenimim çok olumlu oldu, çalışanlar dostça davrandılar ve bana yardımcı oldular. İşler zamanında yapıldı ve sonuçtan memnun kaldım. Fiyatlar makuldi ve hizmet kalitesi iyiydi.

2023-10-18 Mehmet

İnşaat şirketi ile yaptığım iş oldukça başarılıydı. İlk izlenimim olumlu oldu, çalışanlar profesyonel ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve düzenliydi ve tüm olanaklar sağlandı. Fiyatlar adil ve hizmet kalitesi çok iyiydi. Sonuçtan memnun kaldım ve kesinlikle tekrar çalışırım.

2023-10-23 Nur

İnşaat şirketi ile deneyimim oldukça kötüydü. İlk izlenimim olumsuzdu, çalışanlar ilgisiz ve kaba davrandılar. Tesisler yetersizdi ve hiçbir olanak sağlanmadı. İşler plansız yapıldı ve sonuçtan memnun kalmadım. Fiyatlar çok yüksekti ve hizmet kalitesi düşüktü.

2023-10-28 İbrahim

Bina hasar tespiti inşaat şirketi ile çalıştığımdan memnun kaldım. İlk izlenimim olumlu olan çalışanlar dostça davrandılar ve bana yardımcı oldular. İşler zamanında yapıldı ve sonuç mükemmeldi. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi iyiydi.

2023-11-02 Selin

İnşaat şirketi ile kötü bir deneyim yaşadım. İlk izlenimim olumsuzdu, çalışanlar ilgisiz ve profesyonel değillerdi. Tesis koşulları yetersizdi ve hiçbir olanak sağlanmadı. İşler plansız yapıldı ve sonuçtan hiç memnun kalmadım. Fiyatlar çok yüksekti ve hizmet kalitesi düşüktü.

2023-11-07 Halil

Bina hasar tespiti inşaat şirketi ile yapılan işten çok memnun kaldım. İlk izlenimim olumlu oldu, çalışanlar profesyonel ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve düzenliydi ve tüm olanaklar sağlandı. Fiyatlar adil ve hizmet kalitesi çok iyiydi. Sonuç mükemmeldi ve kesinlikle tekrar çalışırım.

2023-11-12 Elif

İnşaat şirketi ile anlaşmak son derece kötü bir deneyim oldu. İlk izlenimim kötüydü, çalışanlar kaba ve umursamazdı. Tesisler yetersizdi ve hiçbir olanak sağlanmadı. İşler plansız yapıldı ve sonuçtan memnun kalmadım. Fiyatlar aşırı pahalıydı ve hizmet kalitesi düşüktü.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bina hasar tespiti?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?