Berkay Danışmanlık İnsan Kaynakları yorumlar

Berkay Danışmanlık İnsan Kaynakları yakın Selahattin Pınar Sokak, Mecidiyeköy, Mecidiyeköy Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34381

  • Adres: Mecidiyeköy, Selahattin Pınar Cd. No:19 D:314, 34381 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 212 52 26
  • Web sitesi: berkaydanismanlik.com
  • Enlem, Boylam: 41.0675806, 28.9981397

Berkay Danışmanlık İnsan Kaynakları, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Berkay Danışmanlık İnsan Kaynakları yorumlar

Iyi Gunler, Hayatta her zaman her alanda pozitif olmak, cok onemlidir. Biz insanlar her … Daha fazla

Oglum 1 aylikken aradigimiz bakiciyi bizimle 3 gun icinde bulusturan Guldan Hn’a cok tesekkur ederiz. Ablamiz 1,5 yildir bizimle, ailemizden biri oldu. Gonul rahatligi ile bakici arayan arkadaslarima Berkay Danismanligi ve Guldan Hn’i oneriyorum. Tesekkurler..

2023-09-20 Gökhan

İyi Gunler, Hayatta her zaman her alanda pozitif olmak, cok onemlidir. Biz insanlar her şeyin kendimize göre oldugunu düşünerek bencillik yapmaktayız. Çok düşünce göstermeden, burada kanser veya diğer bir rahatsızlık olan insanlara o acıyı hissettirmenın ne kadar kolay olduğunu anlayamayız. Her insan bir gün ailesi, onu üzmeye çalışanlara, hastalığıyla dövünenlere muhtac olma ihtimaline karşı önüne geçemeyiz. Benzer şekilde bu iş yeri, kanser olan bir çalışana ihtiyaçtan dolayı size acıdıgını göstermek için, lakayıtsa kurdu. Bahanesine son verebileceği asgari giderli gelecek yakınına iş verip, o çalışanı yolladı. Aptal olduğunuza inanıyorsanız, kanser olmamanız da şart değil, hayatta insan olmanız da şart değil. Dağıtımın en sahteyi,ne olursa olsun sağlamdır.Bir yıl boyunca kendinizi, bir eczanede olanak mı ??? yoksa bir hastanede ???? Eczane süslüyse, hastane sağlam demektir. Toplumda mevcut olan her kişi, her cinsiyet, her cinsiyeti yapabilme yeteneğine sahip. Öyleyse, sağlığa müdahale etmek, önce tanrı, sonra da toplumsal kuruluşların, fabrikaların veya ilçe hastanelerinin “çirkinlik” dediği uyarılardan kaçınılması gerektiğine inanıyorum. Eğer insanın işe yaramayacağına inanıyorsanız, bu tür bir kongre düzenlemek için ne kullanırsınız, ne kullanamazsınız ??? Kendilerine saygı duyulması gereken insanlar bunların köleleri olmaktançabuk vazgeçmelidir. Desteklemeyeceğiniz bir şeyi kontrol etmeye çalışan bir kişi, bu kişinin kardeşini, ameliyat hemşirisini ???? desteklemeye veya bir hastanedeki herhangi bir kişiye inanmamaya mecbur hissedilir. Başka hastanelerin nekadara mal olduğunu biliyorsunuz değilmi? kendi başınıza deneyebilirsiniz mi ???? yada bir sonraki kongrede yerex gelsek ???? Sağlık Merkezi’nin 13 yıldır hastaneleri destekleyen, insanlara duygu kölesi olmadığını anladığımıza inanmak dışında bir sebeple, bir gün, ilgilenmeyeceğinize inanacaksınız, ne istediğimden ???? ne de ne alabileceğimden ??? Neden bir sebep olduğuna inanmanız gerektiğini düşünüyorsunuz? ameliyat edilemez ve ya ameliyat süreci mümkün değildir. Şimdi hastaneden ayrılmakla kalmayı, doktor yerine ilçe hastanesini veya eczane süsleyecekseniz, bu size bağlıdır buna katılıyormusunuz, herşeye. , dinamik sistem olan dış dünya sürekli değişiyor ve buna uyum sağlamak için kendinizle, diğer insanlarla, toplumla ve doğayla etkileşim içinde olmalısınız. Kendiniz yada calıstıgımız firma new ton gençlik sektöründeki liderlerden biriyiz. Tecrübeli ekibimiz ve son moda markalarla genç kuşağa hitap ediyoruz. Müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaktan dolayı gurur duyuyoruz ve müşteri memnuniyetine önem veriyoruz. Eğer hayatınıza benim gibi yenilik katmak ve kaliteli hizmet almak isterseniz bizi tercih edebilirsiniz.

2023-09-20 Ayşe

Oglum 1 aylikken aradigimiz bakiciyi bizimle 3 gun icinde bulusturan Guldan Hn’a cok tesekkur ederiz. Ablamiz 1,5 yildir bizimle, ailemizden biri oldu. Gonul rahatligi ile bakici arayan arkadaslarima Berkay Danismanligi ve Guldan Hn’i oneriyorum. Tesekkurler..

2023-10-10 Ebru

Berkay Danışmanlık ile çalışma sürecim oldukça başarılı ve memnuniyet vericiydi. İşlerinde uzman ve profesyonel bir ekip ile çalıştıklarını gördüm. İsteklerime ve ihtiyaçlarıma en iyi şekilde yanıt verdiler. Hem hızlı hem de kaliteli bir hizmet aldım. Teşekkür ederim.

2023-10-15 Fikret

Berkay Danışmanlık firması ile çalıştığım süre boyunca oldukça memnun kaldım. İşlerinde disiplinli ve düzenli bir şekilde çalışıyorlar. İstediğim hizmetleri zamanında ve eksiksiz olarak aldım. Çalışanları da çok ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Gül

Berkay Danışmanlık İnsan Kaynakları Bakıcılık Hizmetleri Şirketi ile çalışma deneyimim oldukça olumlu oldu. İşlerini ciddiyetle yapan bir firma olduğunu gördüm. Çalışanları da güler yüzlü ve samimi davrandılar. Aldığım hizmetten memnun kaldım. Teşekkürler.

2023-11-04 Kemal

Berkay Danışmanlık firması ile çalıştığım süre boyunca iyi bir deneyim yaşadım. İşlerini profesyonel ve düzenli bir şekilde yapıyorlar. İsteklerimizi zamanında karşıladılar ve her konuda yardımcı oldular. Çalışanlarıyla iletişimimiz de oldukça iyiydi. Teşekkür ederim.

2023-11-14 Murat

Berkay Danışmanlık firmasından aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. İşlerinde profesyonel ve özenli bir şekilde çalıştıklarını gördüm. İsteklerime uygun bir hizmet aldım. Çalışanları da çok yardımcı oldular. Teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Berkay Danışmanlık İnsan Kaynakları?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?