Bentley Systems Yazılım Çözümleri Ltd. Şti. yorumlar

Bentley Systems Yazılım Çözümleri Ltd. Şti. yakın Niyokki Tepe Prime, 2190. Cd., Mustafa Kemal Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06531

  • Enlem, Boylam: 39.9087578, 32.7552384

Bentley Systems Yazılım Çözümleri Ltd. Şti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bentley Systems Yazılım Çözümleri Ltd. Şti. yorumlar
2023-09-22 Ahmet

Bu şirketle çalışmak çok iyi bir deneyimdi. Müşteri hizmetleri çok yardımcı oldu ve personel çok profesyonel ve dostça davrandı. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi aştı. Tesisler ve olanaklar da çok iyi. Fiyatlar adil ve değer açısından uygun. İlk izlenimim çok olumlu ve ortam rahattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Ayşe

Bentley Systems Yazılım Çözümleri'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Müşteri hizmetleri oldukça profesyonel ve yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatlarının karşılığını veriyordu. Ortam da oldukça güzel ve rahattı. Kesinlikle tekrar geleceğim ve başkalarına da tavsiye ederim.

2023-09-22 Mehmet

Bentley Systems Yazılım Çözümleri ile çalışmak gerçekten keyifli bir deneyimdi. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Ürünler ve hizmetler de kaliteliydi. Ortam da hoş ve rahattı. Fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-07 Filiz

Bu şirketle ilk kez çalıştığımda oldukça memnun kaldım. Müşteri hizmetleri çok profesyonel ve konukseverdi. Ürünler ve hizmetler kaliteliydi ve fiyatlar adil ve uygun. Ortam da çok rahat ve hoştu. Tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-12 Mustafa

Bentley Systems Yazılım Çözümleri'nin sunduğu hizmetlerden çok memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı ve profesyonel. Ürün ve hizmetlerin kalitesi harikaydı. Tesisler de oldukça modern ve nezihdi. Fiyatlar uygun ve değer açısından iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Selin

Bu şirketten aldığım hizmet çok memnun kaldım. Müşteri hizmetleri çok nazik ve yardımcı oldular. Ürün ve hizmetlerin kalitesi beklediğimden daha iyiydi. Ortam da çok rahat ve hoştu. Fiyatlar da makul ve değer açısından iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Eren

Bentley Systems Yazılım Çözümleri ile çalışmak gerçekten harika bir deneyimdi. Müşteri hizmetleri mükemmeldi ve personel çok profesyonel ve dostça davrandı. Ürünler ve hizmetler kaliteliydi ve tesisler çok güzeldi. Fiyatlar da adil ve uygun. Kesinlikle tekrar gelmek istiyorum.

2023-10-27 Gizem

Bu şirketle çalıştığım için çok mutluyum. Müşteri hizmetleri harikaydı ve personel çok kaliteliydi. Ürün ve hizmetlerin kalitesi beklentilerimi aştı. Tesisler de çok modern ve rahattı. Fiyatlar da değer açısından uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Ahmet

Bentley Systems Yazılım Çözümleri ile çalışmak gerçekten keyifli bir deneyimdi. Personel çok nazik ve yardımcı oldu. Ürünler ve hizmetler de kaliteliydi. Ortam da hoş ve rahattı. Fiyatları da uygun ve değer açısından iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Hatice

Şirketin müşteri hizmetleri oldukça iyiydi ve personel profesyonel ve yardımcıydı. Ürünler ve hizmetler de kaliteliydi. Ortam da rahat ve hoştu. Fiyatlar da adil ve uygun. Genel olarak çok iyi bir deneyimdi ve kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-11 Hasan

Bu şirketle çalıştığım için çok memnunum. Müşteri hizmetleri çok yardımcı oldu ve personel çok profesyonel ve dostça davrandı. Ürün ve hizmetlerin kalitesi beklentilerimi aştı. Tesisler ve olanaklar da çok iyi. Fiyatlar adil ve değer açısından uygun. İlk izlenimim çok olumlu ve ortam rahattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bentley Systems Yazılım Çözümleri Ltd. Şti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?