BATMAN İPRAGAZ TÜP BAYİİ BATMAN ÇAĞDAŞ LTD.ŞTİ. yorumlar

BATMAN İPRAGAZ TÜP BAYİİ BATMAN ÇAĞDAŞ LTD.ŞTİ. yakın 7, 1503. Sokak, Cumhuriyet Mahallesi, Batman Merkez, Batman, Southeastern Anatolia Region, 72050

  • Adres: 04882141111 CUMHURİYET MAHALLESİ BATMAN'IN HER YERİNE SERVİS YAPILIR KAPIDA KREDİ KARTI İLE ÖDEME KOLAYLIĞI, 72060 Batman Merkez/Batman, Türkiye
  • Telefon: +90 537 360 83 40
  • Web sitesi: batmanipragaz.business.site
  • Enlem, Boylam: 37.8868596, 41.1295536

BATMAN İPRAGAZ TÜP BAYİİ BATMAN ÇAĞDAŞ LTD.ŞTİ., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
BATMAN İPRAGAZ TÜP BAYİİ BATMAN ÇAĞDAŞ LTD.ŞTİ. yorumlar

daha önce birçok yerden tüp aldım ama burası kadar kaliteli hizmet veren başka bir firma görmedim. hizmet, ilgi alaka,satış sonrası hizmet,uygun fiyat gerçekten memnun kaldım bende yazmak istedim teşekkürler

Çok iyi ve mükemmel bir firma siparişleri zamanında ve hızlıdır kalite süper sevgi saygı inanılmaz

10 dakika olmadan teslim ettiler. Süpersiniz.

2023-09-21 Ayşe

daha önce birçok yerden tüp aldım ama burası kadar kaliteli hizmet veren başka bir firma görmedim. hizmet, ilgi alaka,satış sonrası hizmet,uygun fiyat gerçekten memnun kaldım bende yazmak istedim teşekkürler

2023-09-21 Mehmet

Çok iyi ve mükemmel bir firma siparişleri zamanında ve hızlıdır kalite süper sevgi saygı inanılmaz

2023-09-21 Ali

10 dakika olmadan teslim ettiler. Süpersiniz.

2023-10-06 Fatma

Tüp almak için ilk kez bu yerden sipariş verdim. Başlangıç ​​etkisi iyi ve atmosfer hoştu. Tesisten memnun kaldık ve tesislerdeki olanaklardan yararlandık. Fiyat açısından da adil olduklarını düşünüyoruz. Müşteri hizmetleri ve personel dostça ve yardımseverdi ve kişisel deneyimimiz olumluydu. Ambiyans ve dekor da hoş bir şekilde düzenlenmişti.

2023-10-11 Aslı

Bu yerden tüp almak için rezervasyon yaptırdık. Bekleme süresi kısadır. Tesisin atmosferi hoş bir şekilde düzenlenmiştir. Tesisler ve olanaklar yeterli ve iyi durumdadır. Fiyat/performans açısından tatmin ediciydi. Çalışanlar çok yardımcı ve müşteri hizmetleri harikaydı. Şahsi deneyimimiz çok iyiydi ve ortam ve dekoratif öğeleri çok beğendik.

2023-10-16 Cem

Bu şirketten tüp almak için rezervasyon yaptırdım. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve ortam çok hoştu. Tesiste sunulan olanaklar beklentilerimi karşıladı ve tesisin genel havası çok iyiydi. Fiyat açısından makul olduklarını düşünüyorum ve müşteri hizmetleri ve personel dostça ve yardımseverdi. Kişisel deneyimim oldukça iyi oldu ve ürün/kalite tatmin ediciydi.

2023-10-21 Zeynep

Bu şirket hakkında sadece olumlu bir deneyimim oldu. Yüksek kaliteli hizmet, kısa bekleme süresi ve rezervasyon yaptırmak kolaydı. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Fiyatlar adil ve makuldi. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve tesisin atmosferi hoştu.

2023-10-26 Can

Bu şirketin sunduğu hizmetten çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve nazikti. Ürünlerin kalitesi muhteşemdi ve fiyatlar oldukça uygundu. Tesisler temiz ve konforluydu. Kişisel deneyimim olumlu ve tesisin atmosferi harikaydı.

2023-10-31 Elif

Bu şirketten tüp almak için rezervasyon yaptırdım. Bekleme süresi oldukça kısadır ve rezervasyon yapmak kolaydır. İlk izlenimim olumlu oldu ve atmosfer çok hoştu. Tesisler ve olanaklar yeterli ve iyi durumdadır. Fiyat/performans açısından tatmin ediciydi. Personel çok yardımcı ve müşteri hizmetleri harikaydı. Şahsi deneyimim oldukça iyi oldu ve ortam ve dekoratif öğeleri çok beğendim.

2023-11-05 Eren

Bu yerden tüp almak için rezervasyon yaptırdım. Bekleme süresi kısadır. Ortam hoş bir şekilde düzenlenmiştir. Tesisler ve olanaklar yeterli ve iyi durumdadır. Fiyat/performans açısından tatmin ediciydi. Çalışanlar çok yardımcı ve müşteri hizmetleri harikaydı. Kişisel deneyimim çok iyiydi ve atmosfer ve dekoratif öğeleri çok beğendim.

2023-11-10 Ahmet

Bu şirketten tüp almaktan çok memnun kaldım. Çalışanlar ilgili ve nazikti. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar rekabetçiydi. Tesisler temiz ve moderndi. Kişisel deneyimim olumlu oldu ve ortam ve dekoratif öğeleri hoşuma gitti.

2023-11-15 Gökçe

Bu yerdeki hizmetten çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve dostça davrandı. Hizmet çok hızlı ve olumlu bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatlar oldukça uygun. Tesisin ambiansı ve dekorasyonu güzeldi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? BATMAN İPRAGAZ TÜP BAYİİ BATMAN ÇAĞDAŞ LTD.ŞTİ.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?