Motorcycle Rental Turkey yorumlar

Motorcycle Rental Turkey yakın Sütçüler Sokağı, Gülbahar Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Adres: Mecidiyeköy, gülbahar mahallesi, Sütçüler Sk. no:1, 34000 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 534 050 01 11
  • Web sitesi: motorcyclerentalturkey.com
  • Enlem, Boylam: 41.070539, 29.00293

Motorcycle Rental Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Motorcycle Rental Turkey yorumlar

I loved it it was an amazing experience, and the whole process was amazing and fast ☺️ The motorcycle itself was very good and I loved how it save me a lot of time in … Daha fazla

I recently had the pleasure of renting a Yamaha MT-25 from Turuncu motorcycle rental, and my experience was absolutely fantastic. From the moment I arrived at their location, it was clear that this company takes pride in maintaining their … Daha fazla

Motorsiklet kiralayacak kişilere tereddütsüz önerimdir. Firma sahibi Hasan bey'in yardım sever tavrı , kiralama esnasında her türlü konuda desteğini esirgemeyen Ebubekir bey'e teşekkür ederim. Bir çok kere farklı tarihlerde africa twin … Daha fazla

2023-09-19 Deniz

Motosiklet kiralama için Turuncu'yu tercih ettim ve çok memnun kaldım. İlgili ve yardımsever personeli sayesinde sorunsuz bir kiralama süreci geçirdim. Motorun kendisi de oldukça iyi ve zamanımı tasarruflu bir şekilde kullanmama yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Ayşe

Motosiklet Kiralama Turkey şubesinden bir Yamaha MT-25 kiraladım ve deneyimim kesinlikle mükemmeldi. Şubeye vardığım anda, bu şirketin motorlarını koruma konusunda gurur duyduğu açıkça görüldü. Personel çok yardımseverdi ve tüm detayları hızlı bir şekilde hallettiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Cem

Motosiklet Kiralama Acentesi'nden muhteşem bir Suzuki GSX-R750 kiraladım ve deneyimim harikaydı. Motor çok iyi durumda ve performansı da mükemmel. Kiralama süreci çok hızlı ve sorunsuzdu. Tekrar kiralama yapmak için sabırsızlanıyorum.

2023-10-04 Murat

Motosiklet Kiralama Acentesi'nden Honda Africa Twin kiraladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Hasan Bey'in yardım sever tavrı ve Ebubekir Bey'in sürecin her aşamasında yardımcı olması beni çok mutlu etti. Farklı tarihlerde de tekrar kiralamayı düşünüyorum.

2023-10-09 Fatma

Turuncu Motorsiklet kiralama şubesinden Yamaha MT-25 kiraladım ve deneyimim tamamen fantastikti. Şubelerine vardığım andan itibaren, bu şirketin motorlarını koruma konusunda gurur duydukları açıkça görülüyordu. Personel çok yardımseverdi ve tüm detayları hızlı bir şekilde hallettiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Ayşe

Çok sevdim, harika bir deneyimdi ve tüm süreç şaşırtıcı ve hızlıydı ☺️ Motosiklet kendisi çok iyiydi ve nasıl sınırsız bir vakit kazandırdığını sevdim.

2023-09-20 Murat

Son zamanlarda Turuncu motosiklet kiralama şubesinden Yamaha MT-25 kiralamaktan mutluluk duydum ve deneyimim kesinlikle harikaydı. Şubelerine geldiğim andan itibaren, bu şirketin motorlarını koruma konusunda gurur duydukları açıkça görüldü. Personel çok yardımseverdi ve tüm detayları hızlı bir şekilde hallettiler.

2023-09-20 Emel

Motorsiklet kiralayacak kişilere tereddütsüz önerimdir. Firma sahibi Hasan bey'in yardım sever tavrı , kiralama esnasında her türlü konuda desteğini esirgemeyen Ebubekir bey'e teşekkür ederim. Bir çok kere farklı tarihlerde africa twin kiraladım ve her seferinde sorunsuz bir süreç yaşadım.

2023-10-30 Gökhan

Turuncu Motorsiklet kiralama şubesinden Kawasaki Versys 650 kiraladım ve harika bir deneyim yaşadım. Motor çok temiz ve tüm kiralama süreci sorunsuzdu. Personel de çok yardımcı oldu. Tekrar kiralama yapmak için sabırsızlanıyorum.

2023-11-04 Filiz

Motosiklet Kiralama Acentesi'nden Aprilia Shiver 750 kiraladım ve deneyimim süperdi. Motor çok güçlü ve performansı harikaydı. Kiralama süreci de çok rahattı. Tüm arkadaşlarıma tavsiye edeceğim.

2023-11-09 Tamer

Harika bir deneyimdi, Turuncu Motosiklet Kiralama'dan Yamaha MT-09 kiraladım ve motor muhteşemdi. Personel çok sevecen ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar buradan kiralama yapacağım.

2023-11-14 Deniz

Suzuki GSX-R750 kiraladım ve deneyimim mükemmeldi. Motor çok güçlü ve performansı harikaydı. Kiralama süreci de çok hızlı ve sorunsuz geçti. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Motorcycle Rental Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?