Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu yorumlar

Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu yakın 131, Bağdat Caddesi, Kalamış, Feneryolu Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34724

  • Adres: Feneryolu, Bağdat Cad. No:131/104, 34724 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 337 55 05
  • Web sitesi: estetisyenlikkursum.com
  • Enlem, Boylam: 40.9777373, 29.0477478

Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu yorumlar

İnternet üzerinden araştırıp geldim ve dünyalar tatlısı hocaları ve çalışanlarını gördükten sonra eğitime başladım ve hayatımda verdiğim en iyi kararlardan biri oldu. Şu ana kadar aldığım en nitekli, en özverili eğitim. Eğitim sırasında … Daha fazla

Geçen sene güzellik uzmani olmak üzere başvuru yaptım, google yorumlara bakarak Batallı Royal ailesine dahil oldum???? izleyeceğim yola ışık tutan yorumlara bende deneyimimi paylaşmak istedim. Güzellik uzmani belgemi kurs sonunda aldım … Daha fazla

Kurumdan eğitim alan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine eğitim almaya başladım. İnanılmaz kaliteli bir eğitim anlayışı var. Kalıcı makyaj derslerim bitti. Özellikle Eda hocama saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Tüm desteğini eğitim boyunca üzerimde hissetmeme sebep oldu. En içten dileklerimle kendisine teşekkür ediyorum ❤️❤️❤️

2023-09-27 Sibel

İnternet üzerinden araştırıp geldim ve dünyalar tatlısı hocaları ve çalışanlarını gördükten sonra eğitime başladım ve hayatımda verdiğim en iyi kararlardan biri oldu. Şu ana kadar aldığım en nitekli, en özverili eğitim. Eğitim sırasında her konuda yardımcı olan ve hiçbir sorumu cevapsız bırakmayan öğretmenlerim sayesinde çok fazla şey öğrendim. Eğitim sonunda kendimi daha profesyonel hissediyorum ve güzellik sektöründe başarılı bir kariyer yapmayı umuyorum. Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu Güzellik Okulu'nu herkese tavsiye ederim!

2023-09-27 Ayşe

Geçen sene güzellik uzmani olmak üzere başvuru yaptım, google yorumlara bakarak Batallı Royal ailesine dahil oldum. Herhangi bir pişmanlık yaşamadım. Hocalarımız gerçekten tecrübeli ve bilgili, sürekli uygulama yapıp pratik yapma imkanını bulduk. Dersler eğlendirdiğim kadar beni öğretti de. Kendimi şanslı hissediyorum çünkü iyi bir eğitim aldım. Bugün, kendi işimde başlamamı sağlayacak güzellik uzmanı belgemi aldım ve teşekkürlerimi sunmak istedim. Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu Güzellik Okulu'nu herkese tavsiye ederim!

2023-09-27 Fatma

Farklı bir kozmetik okulda eğitim almıştım ve iyi bir deneyim yaşamıştım. Ancak Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu Güzellik Okulu'nda aldığım eğitim bir sonrakine göre çok daha iyiydi. Hocalarımız profesyonel ve deneyimliydiler ve bize her konuda yardımcı oldular. Ayrıca, okulun donanımları da son derece iyiydi ve uygulama yapma fırsatı bulduk. Şimdi, kendi güzellik salonumu açma yolunda ilerliyorum ve bu okulu seçtiğim için çok mutluyum. Büyük bir cesaret ve bilgi ile mezun olmamı sağlayan hocalarıma teşekkür ederim.

2023-10-12 Merve

Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu Güzellik Okulu'ndan geçtiğimiz hafta mezun oldum ve çok mutluyum! Eğitim süreci boyunca çok şey öğrendim ve güzellik alanında daha fazla güven kazandım. Hocalarımız gerçekten harikaydı, sürekli olarak bize yol gösterdiler ve sorularımızı cevaplandırdılar. Ayrıca, okulun atmosferi çok sıcak ve dostaneydi, her zaman rahat ve desteklendiğimi hissettim. Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu Güzellik Okulu'nu herkese tavsiye ederim!

2023-10-17 Emre

Kurumda eğitim almaya başlamadan önce birkaç farklı okula baktım ve Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu Güzellik Okulu'nu tercih ettim. Bu, en iyi kararım oldu. Hocalarımız gerçekten bilgili ve tecrübeli, sürekli olarak yeni bilgiler öğrenmemizi ve pratik yapmamızı sağladılar. Okulun atmosferi de çok güzeldi, her zaman hoş geldim hissettim. Şimdi, kendimi daha yetenekli ve profesyonel hissediyorum ve mesleğe başlamayı dört gözle bekliyorum. Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu Güzellik Okulu'nu herkese tavsiye ederim!

2023-10-22 Cemre

Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu Güzellik Okulu'ndan güzellik uzmanı olarak mezun oldum ve çok mutluyum. Eğitim süreci boyunca çok şey öğrendim ve hocalarımız gerçekten harika yardımcı oldular. Okulun atmosferi çok rahatlatıcıydı ve her zaman desteklendiğimi hissettim. Ayrıca, okulun ekipmanları ve tesisleri son derece iyiydi ve iyi bir uygulama deneyimi yaşadım. Şimdi, kendi güzellik salonumu açmayı düşünüyorum ve bu okulu seçtiğim için çok mutluyum. Herkese Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu Güzellik Okulu'nu tavsiye ederim!

2023-10-27 Deniz

Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu Güzellik Okulu'nda yapılan eğitim gerçekten harika. Hocalarımız gerçekten bilgili ve tecrübeli ve bizi her adımda desteklediler. Özellikle Eda hocam çok yardımcı oldu ve eğitim boyunca üzerimdeki tüm desteğini hissettim. Kurs bitince kendimi daha yetenekli ve profosyonel hissediyorum. Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu Güzellik Okulu'nu herkese tavsiye ediyorum!

2023-11-01 Ece

Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu Güzellik Okulu'ndan geçtiğimiz hafta mezun oldum ve çok mutluyum. Eğitim süreci boyunca çok şey öğrendim ve gerçekten iyi bir deneyim yaşadım. Hocalarımız harika, her konuda bize yardımcı oldular ve hiçbir sorumuz yanıtsız kalmadı. Kurs sonunda güzellik uzmanı belgemi aldım ve kendimi daha yetenekli hissediyorum. Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu Güzellik Okulu'na teşekkür ederim!

2023-11-06 Selma

Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu Güzellik Okulu'na eğitim almak için arkadaşlarım sayesinde başvurdum. Gerçekten inanılmaz kaliteli bir eğitim alıyoruz. Özellikle Eda hocama saygı ve sevgilerimi sunuyorum, bana eğitim boyunca büyük bir destek oldu. Eğitim sonunda kendimi daha yetkin hissediyorum. Teşekkürler Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu Güzellik Okulu!

2023-11-11 Mehmet

Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu Güzellik Okulu'nda aldığım eğitim süreci çok olumlu geçti. Hocalarımız gerçekten işini iyi yapıyor ve her konuda bize yardımcı oluyor. Eğitim süreci boyunca çok şey öğrendim ve kendimi geliştirdim. Ayrıca, okulun atmosferi çok güzeldi ve her zaman rahat hissettim. Sonuç olarak, eğitimden çok memnun kaldım ve herkese bu okulu tavsiye ederim.

2023-11-16 Ahmet

Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu Güzellik Okulu'na başvurmadan önce biraz tereddütlerim vardı, ama sonunda çok mutlu bir şekilde mezun oldum. Hocalarımız gerçekten harika ve bize en iyi eğitimi verdiler. Eğitim süreci boyunca her konuda çok yardımcı oldular ve sorularımıza her zaman cevap verdiler. Şimdi, mesleğimde başarılı olma konusunda daha fazla güvene sahibim. Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu Güzellik Okulu'nu herkese tavsiye ederim!

2023-11-21 Gülsüm

Kurumdan eğitim alan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine eğitim almaya başladım. Gerçekten inanılmaz kaliteli bir eğitim aldım. Kalıcı makyaj dersleri sona erdi ve çok mutluyum. Özellikle Eda hocama saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Eğitim boyunca üzerimdeki tüm desteğini hissettim. Kendisine teşekkür ediyorum!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Batallı Royal Estetisyenlik Ve Kalıcı Makyaj Kursu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?