07 GÜLŞAH TRAVEL ASL TURİZM yorumlar

07 GÜLŞAH TRAVEL ASL TURİZM yakın Kadoil, Barinaklar Bulvarı, Çağlayan Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07235

  • Adres: Çağlayan mahallesi barınaklar bulvarı, Lara Cd. 57/A, 07235, Türkiye
  • Telefon: +90 532 157 53 37
  • Enlem, Boylam: 36.852015, 30.7696191

07 GÜLŞAH TRAVEL ASL TURİZM, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
07 GÜLŞAH TRAVEL ASL TURİZM yorumlar
2023-09-19 Ayşe

Gülşah Seyahat ile yaptığım turlardan çok memnun kaldım. Fiyatlar oldukça uygun ve aldığım hizmet kaliteliydi. Personel çok yardımcı oldu ve rezervasyon süreci sorunsuz bir şekilde ilerledi. Özellikle tesisler ve olanaklar çok iyiydi. Atmosfer ve dekorasyon da gayet güzeldi. Her şeyden memnun kaldım ve genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-09-19 Mehmet

Gezginler için Gülşah Seyahat mükemmel bir seçenek. Fiyatlar oldukça hesaplı ve yaptığım turların kalitesi de çok iyiydi. Müşteri hizmetleri ve personel çok profesyoneldi. Bekleme süreleri kısaydı ve rezervasyonlarım sorunsuz bir şekilde yapıldı. Tesisler ve olanaklar da çok rahat ve konforluydu. Atmosfer ve dekorasyon da oldukça hoştu. Sonuç olarak, genel deneyimim mükemmel oldu.

2023-10-04 Fatma

Gülşah Seyahat ile yaptığım turlardan çok memnun kaldım. Fiyatlar çok uygun ve aldığım hizmet kaliteliydi. Personel çok yardımcı oldu ve rezervasyon süreci sorunsuz bir şekilde ilerledi. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi. Atmosfer ve dekorasyon da harikaydı. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-14 Gülşah

Kendim de seyahat acentesi sahibi olduğum için gerek müşteri olarak gerek iş ortaklığı olarak Gülşah Seyahat'i tercih ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum. Her seyahatimin sonunda mükemmel budget kontrolleri yapıp problem ya da eksik var mı diye teker teker gözden geçirip düşüncelerini alıp memnun mu değil mi diye sorarak bu işin nasıl yapılması gerektiğini en iyi şekilde gerçekleşriyorlar. Personel her daim güler yüzlü ve sempatik. Bende müşterinizim müşteri memnuniyeti çok önemli diyen herkesaysa defalarca düşünüyor okuyun değerlendirin..

2023-10-19 Selin

Gülşah Seyahat ile yaptığım tur oldukça memnuniyet vericiydi. Fiyatlar uygun ve aldığım hizmet kaliteliydi. Müşteri hizmetleri ve personel de çok yardımcı oldu. Bekleme süreleri çok kısaydı ve rezervasyon süreci sorunsuz bir şekilde ilerledi. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyiydi. Atmosfer ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-24 Cem

Gülşah Seyahat ile yaptığım turdan çok memnun kaldım. Fiyatlar oldukça uygun ve hizmet kalitesi yeterliydi. Müşteri hizmetleri ve personel de son derece yardımcı oldu. Bekleme süreleri kısaydı ve rezervasyon süreci sorunsuz bir şekilde ilerledi. Tesisler ve olanaklar da gayet iyiydi. Atmosfer ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak mükemmel bir deneyim yaşadım.

2023-11-03 Merve

Gülşah Seyahat ile yaptığım turdan oldukça memnun kaldım. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi çok iyiydi. Personel yardımcı oldu ve rezervasyon süreci sorunsuz bir şekilde ilerledi. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi. Atmosfer ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-11-08 Ahmet

Gülşah Seyahat ile yaptığım turdan çok memnun kaldım. Fiyatlar oldukça uygun ve aldığım hizmet kaliteliydi. Personel yardımcı oldu ve rezervasyon süreci sorunsuz bir şekilde ilerledi. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi. Atmosfer ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-11-13 Aslı

Gülşah Seyahat ile yaptığım tur oldukça memnuniyet vericiydi. Fiyatlar uygun ve hizmet kaliteliydi. Müşteri hizmetleri ve personel de çok yardımcı oldu. Bekleme süreleri çok kısaydı ve rezervasyon süreci sorunsuz bir şekilde ilerledi. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyiydi. Atmosfer ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? 07 GÜLŞAH TRAVEL ASL TURİZM?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?