Basketbol Sahası yorumlar

Basketbol Sahası yakın Hacı Bostan Gül Cami, 2524. Sokak, Mahmutbey Mahallesi, Bağcılar, Istanbul, Marmara Region, 34217

  • Adres: Mahmutbey Mah., 34218 Bağcılar/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 410 06 00
  • Enlem, Boylam: 41.061048, 28.8190007

Basketbol Sahası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Basketbol Sahası yorumlar
2023-09-22 Ahmet

Basketbol sahasına ilk defa gittim. Sahada oldukça güzel bir atmosfer vardı ve hoş geldim diyen bir personel vardı. Fiyatlar da oldukça uygun ve değerlendirilebilir bir seviyede. Basketbol oynarken oldukça eğlendim. Genel olarak güzel bir deneyimdi.

2023-09-22 Ayşe

Basketbol sahasına bir arkadaşımla gittim. Sahada oldukça kaliteli ekipmanlar vardı ve temiz bir ortamda basketbol oynadık. Çalışanlar da oldukça yardımcıydı ve iyi bir hizmet verdiler. Fiyatlar da makul seviyedeydi. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyimdi.

2023-09-22 Mehmet

Basketbol sahasına gittiğimde oldukça kalabalık olduğunu fark ettim ve bu nedenle beklemek zorunda kaldım. Ancak beklediğime değdi çünkü basketbol oynamak oldukça keyifliydi. Sahada geniş bir oyun alanı vardı ve ekipmanlar da oldukça iyiydi. Personel de ilgiliydi ancak biraz yavaş hizmet verdiler. Yine de genel olarak olumlu bir deneyimdi.

2023-10-07 Fatma

Basketbol sahasına ailemle gittim ve oldukça eğlendik. Sahada geniş bir oyun alanı vardı ve temizdi. Fiyatlar da uygun seviyedeydi ve iyi bir hizmet aldık. Çalışanlar da oldukça yardımcıydı ve güler yüzlü davrandılar. Tek sıkıntı beklememiz gereken bir süre oldu. Genel olarak olumlu bir deneyimdi.

2023-10-12 Ali

Basketbol sahasına birkaç kez gittim. Fiyatlar oldukça uygun ve değerli bir hizmet alabileceğiniz bir yer. Sahada oldukça geniş bir oyun alanı var ve ekipmanlar da kaliteli. Personel de yardımcı ve profesyonel. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyimdi.

2023-10-22 Murat

Basketbol sahasına bir grup arkadaşla gittik ve oldukça eğlendik. Sahada geniş bir oyun alanı vardı ve temizdi. Ekipmanlar da kaliteliydi ve rahat bir şekilde basketbol oynadık. Fiyatlar da uygun seviyedeydi ve genel olarak iyi bir hizmet aldık. Çalışanlar da yardımcı ve saygılıydı. Memnun kaldığım bir deneyimdi.

2023-10-27 Ebru

Basketbol sahasına ilk defa gittim ve oldukça memnun kaldım. Sahaya girdiğimde hoş bir atmosfer vardı ve personel de oldukça ilgiliydi. Basketbol oynamak oldukça keyifliydi ve saha genişti. Fiyatlar da uygun seviyedeydi. Genel olarak olumlu bir deneyimdi.

2023-11-01 Cem

Basketbol sahasını beğendim ancak fiyatlar biraz yüksek geldi. Sahada ekipmanlar kaliteliydi ve temiz bir ortamda basketbol oynamak oldukça keyifliydi. Çalışanlar da yardımcıydı ancak biraz yavaş hizmet verdiler. Genel olarak olumlu bir deneyimdi.

2023-11-06 Selin

Basketbol sahasına arkadaşlarımla gittim ve oldukça eğlendik. Sahada geniş bir oyun alanı vardı ve temizdi. Fiyatlar da uygun seviyedeydi. Çalışanlar da yardımcıydı ve iyi bir hizmet aldık. Tek sıkıntı beklememiz gereken bir süre oldu. Genel olarak olumlu bir deneyimdi.

2023-11-11 Deniz

Basketbol sahasına geçtiğimiz hafta sonu gittim ve oldukça memnun kaldım. Sahada güzel bir atmosfer vardı ve temiz bir ortamda basketbol oynadık. Fiyatlar da makul seviyedeydi ve değerlendirilebilir bir hizmet aldık. Çalışanlar da yardımcıydı ve iyi bir hizmet verdiler. Genel olarak olumlu bir deneyimdi.

2023-11-16 Zeynep

Basketbol sahasına birkaç kere gittim ve genel olarak memnun kaldım. Sahada geniş bir oyun alanı vardı ve ekipmanlar da iyiydi. Fiyatlar da uygun seviyedeydi ancak bazen beklemek zorunda kaldığımız oldu. Çalışanlar ise yardımcı ve saygılıydı. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Basketbol Sahası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?