Barn Hera Pet Hotel

Barn Hera Pet Hotel yakın Rüstem Mahallesi, Urla, Izmir, Aegean Region, 35430

  • Adres: Rüstem, Püren Sk no:6, 35430 Urla/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 507 763 92 42
  • Enlem, Boylam: 38.3375194, 26.7483787

Barn Hera Pet Hotel, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Barn Hera Pet Hotel yorumlar

Yaklaşık 1,5 yıldır canım oğlum Tommy’i emanet ediyorum ve gözüm hiç arkada kalmıyor. Julide Hanım ve Mirza için en önemli şey dostlarımızın güvende olmalarını sağlamak. Orada gerçekten anne şefkatiyle seviliyorlar. Ayrıca köpeklerin … Daha fazla

Yaklaşık 1 yıldır oğlumu güvenle teslim ettiğim ve her defasında çok mutlu geri aldığım bir hotel . Jülide Hanım kendi köpekleri gibi ilgileniyor. Öncesinde birçok yer denedim ama ilk defa içim rahat gözüm kapalı teslim ediyorum oğlumu.Hem … Daha fazla

Barn Hera bizim ikinci yuvamız gibi oldu ,Köftemiz arabadan indiği gibi arkasına bakmadan bahçeye koşar ,orda o kadar sevilerek bakılır ki,onun mutluluğu bizi çok rahatlatır hiç acaba Köfte nasıl diye düşünmeyiz çünkü çok emin ellerdedir. … Daha fazla

2023-09-18 Ayşe

Yaklaşık 1,5 yıldır canım oğlum Tommy’i emanet ediyorum ve gözüm hiç arkada kalmıyor. Julide Hanım ve Mirza için en önemli şey dostlarımızın güvende olmalarını sağlamak. Orada gerçekten anne şefkatiyle seviliyorlar. Ayrıca köpeklerin ihtiyaçlarına da çok dikkat ediliyor. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-18 Mehmet

Yaklaşık 1 yıldır oğlumu güvenle teslim ettiğim ve her defasında çok mutlu geri aldığım bir hotel . Jülide Hanım kendi köpekleri gibi ilgileniyor. Öncesinde birçok yer denedim ama ilk defa içim rahat gözüm kapalı teslim ediyorum oğlumu.Hem çıkardığı videolar hem de her an görüntüleyebilmekte çok hoş.

2023-09-18 Esra

Barn Hera bizim ikinci yuvamız gibi oldu ,Köftemiz arabadan indiği gibi arkasına bakmadan bahçeye koşar ,orda o kadar sevilerek bakılır ki,onun mutluluğu bizi çok rahatlatır hiç acaba Köfte nasıl diye düşünmeyiz çünkü çok emin ellerdedir.

2023-10-03 Ömer

Kedimi her tatilimde rahatlıkla emanet edebileceğim köpek evi.Jülide Hanım ve Mirza oldukça profesyonel. Gözüm hiç kalmadı.Severek sürekli götürdüğüm bir yer.

2023-10-08 Selin

Köpeğinizi her hangi bir sebepten bakım için bırakmanın çok zor olduğu bu dönemde gerçekten huzurlu bir şekilde emanet edebileceğiniz bir yer.Herseyi ile hijyenik ve güvenilir.En önemlisi de kokladığımızda bize köpeğimizin çok mutlu ve huzurlu olduğunu hissettiren bir yer.Bundan sonra tercih edeceğimiz yer kesinlikle burası️️

2023-10-13 Ahmet

Jülide hanımın titizliği ve ilgisi için kendisiyle ilgilenmesi için guvenilir bir yer.

2023-10-18 Hatice

Oğlumu güvenle emanet edebileceğim bir hotel. Jülide Hanım'ın nezaketi ve güler yüzü beni çok memnun ediyor.Herkese tavsiye ederim.

2023-10-23 Ahmet

Tatile giderken oğlumu rahatlıkla emanet edebileceğim bir yer. Hizmet kalitesi gerçekten çok iyi. Personel çok ilgili ve güler yüzlü. Benim için önemli olan gideceğim yerde oğlumun güvenli ellerde olması. Çok memnun kaldım.

2023-10-28 Ebru

Barn Hera Pet Hotel her seferinde köpeğimi harika bir şekilde ağırladılar.Köpeğimin böyle bi yerde kalması için, benim rahat olmam lazım'dır. Hayvanlara olan ilgisi ve alakası sayesinde herşey olması gerektiği gibi...

2023-11-02 Ali

Güler yüzlü hizmet, işinin ehli personel. Barn Hera Pet Hotel tercihim oldu. Havuzda vakit geçirme imkanı, temizlik işlerinde ayrıcalık. Kendinizi evinizde hissediyorsunuz.

2023-11-07 Zeynep

Köpeğimi rahatlıkla emanet edebileceğim bir yer olduğunu duyduğumda çok sevindim. Evimden adım atan köpeğimi güvenle teslim edebileceğim bu otelde çalışan personelin tümünün hayvanlara olan sevgisi ve ilgisi gerçekten muhteşem. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-12 Kadir

Köpeğimi emanet edebileceğim harika bir yer. Kendinizi rahat ve güvende hissedebileceğiniz bir otel. Personel çok ilgili ve Yöneticilerden Julide Hanım'da insan gibi ilgilendiklerini görmek çok hoş. Hayvanlara olan sevgileri göz önüne alındığında gerçekten mükemmel bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Barn Hera Pet Hotel?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?