BAKAN TEKSTİL/ İŞ ELBİSELERİ & PROMOSYON yorumlar

BAKAN TEKSTİL/ İŞ ELBİSELERİ & PROMOSYON yakın Dörtyol, Yalı Mahallesi, Karasu, Sakarya, Marmara Region, 54500

  • Adres: Yalı, Plaj Cd. No:51, 54500 Karasu/Sakarya, Türkiye
  • Telefon: +90 536 590 85 04
  • Enlem, Boylam: 41.100708, 30.6922841

BAKAN TEKSTİL/ İŞ ELBİSELERİ & PROMOSYON, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
BAKAN TEKSTİL/ İŞ ELBİSELERİ & PROMOSYON yorumlar

Her türlü iş elbiselerini alabileceğiniz ve yaptırabileceğiniz bir tekstil firması....

2023-09-24 Ayşe

Bu mağaza her türlü iş elbisesi için harika bir seçenek. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer rahattı. Personel de yardımseverdi. Ürün kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-09-24 Mehmet

Bu mağazada iş elbisesi satın aldım. Fiyat performans oranı oldukça iyiydi. Yaptığım rezervasyonla bekletilmeden hızlı bir şekilde hizmet aldım. Mağazada temiz ve düzenli bir ortam vardı. Personel de ilgili ve nazikti. Genel olarak memnun kaldım.

2023-09-24 Fatma

Bakan Tekstil'den iş elbisesi aldım ve çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve kaliteli ürünler sundu. Mağaza atmosferi de hoş ve rahattı. Genel olarak çok iyi bir deneyimdi.

2023-10-09 Ahmet

İş kıyafetleri mağazasının belirli bir beklemesi yoktu ve rezervasyon yaptırmama gerek kalmadan hızlı bir şekilde hizmet aldım. Ürünlerin fiyatları uygun ve kaliteliydi. Mağaza temiz ve düzenliydi. Personel de yardımseverdi. Genel olarak memnunum.

2023-10-14 Zeynep

İş kıyafetleri mağazasına gittiğimde ilk izlenimim olumlu oldu. Mağazanın atmosferi ve dekoru hoştu. Personel de yardımsever ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-19 Ali

Bakan Tekstil'de iş elbisesi aldım. Mağazanın atmosferi çok hoştu. Personel de güler yüzlü ve yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve uygun fiyatlıydı. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-24 Derya

Bu iş elbisesi mağazası çok beğendiğim bir yer. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve atmosferi hoştu. Personel de yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi beklediğimden iyiydi. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-29 Hüseyin

Bakan Tekstil'den iş elbisesi aldım ve çok memnun kaldım. Ürün kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar da uygun. Mağaza temiz ve düzenliydi. Personel de profesyonel ve yardımseverdi. Tüm beklentilerimi karşıladı.

2023-11-03 Sevim

Bu iş kıyafetleri mağazasından aldığım elbiselerin kalitesinden ve fiyat performansından çok memnun kaldım. Mağaza sahibi ve personel çok dostça davrandı. Atmosfer de çok rahattı. Genel olarak çok olumlu bir deneyimdi.

2023-11-08 Süleyman

Yaptığım rezervasyon sayesinde hızlıca hizmet alabildim. Fiyatlar uygun ve ürünlerin kalitesi oldukça iyi. Personel de yardımseverdi. Mağaza temiz ve düzenliydi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-13 Nur

Bu mağazadan iş kıyafeti aldım ve oldukça memnun kaldım. Mağaza temiz ve düzenliydi. Personel de nazik ve yardımseverdi. Ürünlerin fiyatı uygun ve kalitesi iyiydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-18 Murat

Bakan Tekstil'den iş elbisesi aldım ve çok memnun kaldım. Yaptığım rezervasyon sayesinde bekleme süresinden kurtuldum. Mağaza temiz ve düzenliydi. Personel de ilgili ve yardımseverdi. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? BAKAN TEKSTİL/ İŞ ELBİSELERİ & PROMOSYON?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?