Ayaspaşa Rus Lokantası yorumlar

Ayaspaşa Rus Lokantası yakın المحامي وسيم, İnonü Caddesi, Taksim, Gümüşsuyu, Gümüşsuyu Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34437

  • Adres: Gümüşsuyu, İnönü Cd. Ankara Palas Apt. D:59/A, 34437 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 243 48 92
  • Web sitesi: ayaspasaruslokantasi.com
  • Enlem, Boylam: 41.036631, 28.98999

Ayaspaşa Rus Lokantası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ayaspaşa Rus Lokantası yorumlar

Sık sık önünden geçtiğim ve sürekli denemek istediğim bir yerdi. Daha öncesinde gitmediğime pişman oldum. Dekorasyonu ve tarihi dokusuyla mekan küçük ama inanılmaz şirin. Yemek olarak Kievsky ve Beefstrogonof denedik. Kievsky yurt dışında … Daha fazla

All the menu was good,only borsch did not have bright taste. the salad herring under a fur coat was delicious. The Kiev cutlet was quite well . The interior design of the restaurant was soul and antique, this place was very well and the price of the dishes worth it.

I recently had the pleasure of dining at an authentic Russian restaurant called "Ayaspaşa Rus Lokantasi," and I must say, it exceeded all of my expectations. The food was absolutely delicious - full of flavor and cooked to perfection. I … Daha fazla

2023-10-03 Ayşe

Sık sık önünden geçtiğim ve sürekli denemek istediğim bir yerdi. Daha öncesinde gitmediğime pişman oldum. Dekorasyonu ve tarihi dokusuyla mekan küçük ama inanılmaz şirin. Yemek olarak Kievsky ve Beefstrogonof denedik. Kievsky yurt dışında denediğim en iyi Kievsky’ydi. Eti çok güzel pişmiş ve içindeki tereyağının verdiği lezzet inanılmazdı. Etin yanında sunulan pilav da tam kıvamında idi. Beefstrogonof da oldukça iyiydi. Etler çok lezzetliydi ve sosu da güzeldi. Yemeklerin fiyatları uygun ve porsiyonlar da doyurucu. Garsonlar ilgili ve hızlı bir şekilde servis yaptılar. Kesinlikle tekrar gitmek istediğim bir mekan.

2023-10-03 Mustafa

Herşeyi çok güzeldi. İçerisi nostaljik bir havaya sahip. Yemekler lezzetli ve özenilerek yapılmış gibiydi. Hizmet kalitesi ve garsonların ilgisi güzeldi. Tavsiye ederim.

2023-10-03 Fatma

Çok şirin bir mekan. Yemekler çok lezzetli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Ahmet

Yemeklerin lezzetinden çok içeriye girince kendinizi farklı bir ülkede gibi hissediyorsunuz. Atmosfer gerçekten güzel. Menüdeki yemeklerin çoğunu denedim ve hepsi de çok lezzetliydi. Garsonlar çok ilgili ve hızlı hizmet veriyorlar. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-23 Mehmet

Yemekler çok lezzetli. Özellikle Kievsky ve Beefstrogonof'u tavsiye ederim. Garsonlar ilgili ve hızlıydı. Servis hızı da iyiydi. Fiyatları da uygun. Nostaljik bir atmosfere sahip olan lokantayı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Ayşe

Yemekler gerçekten çok lezzetliydi. Kievsky ve Beefstrogonof'u denedik ve çok beğendik. Mekanın iç tasarımı da çok güzel. Böyle bir mekan olduğu için çok mutlu olduk. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Ali

Yemeklerin hepsi çok lezzetliydi. Kievsky ve Beefstrogonof'u denedik ve çok beğendik. Mekanın atmosferi de çok güzeldi. Garsonlar ilgili ve hızlıydı. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-07 Murat

Yemekler güzeldi ancak borscht biraz eksik kalmış. Salata ve Kievsky çok lezzetliydi. Mekanın dekorasyonu da çok güzel ve nostaljik bir hava katıyor. Fiyatlar mekanın kalitesine göre uygun.

2023-11-12 Deniz

Yemekler çok lezzetliydi. Mekanın dekoru gerçekten çok güzel. Garsonlar ilgili ve hızlı hizmet veriyorlar. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Berk

Yemekler gerçekten çok lezzetliydi. Kievsky ve Beefstrogonof'u tavsiye ederim. Mekanın atmosferi de çok güzel. Garsonlar ilgili ve hızlı hizmet veriyorlar. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-22 Elif

Yemeklerin hepsi lezzetliydi. Kievsky özellikle çok güzeldi. Mekanın atmosferi de nostaljik bir hava katıyor. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-27 Tuna

Yemekler çok lezzetli. Mekanın atmosferi gerçekten güzel. Garsonlar ilgili ve hızlıydı. Fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ayaspaşa Rus Lokantası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?