Baby Finger Bebek, Çocuk ve İç Giyim Mağazası yorumlar

Baby Finger Bebek, Çocuk ve İç Giyim Mağazası yakın Kahramanlar Caddesi, Camikebir Mahallesi, Kuşadası, Aydın, Aegean Region, 09400

  • Enlem, Boylam: 37.8560624, 27.2599906

Baby Finger Bebek, Çocuk ve İç Giyim Mağazası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Baby Finger Bebek, Çocuk ve İç Giyim Mağazası yorumlar

Never seen such an amazing store anywhere around the world. You can find the best quality products with affordable prices. Congrats!

A WONDERFUL STORE AND THE EMPLOYEES ARE VERY RELATED TO THE CRADLE WE Bought 1 Year Ago, Brought It to Nazilli and Installed It. HIGH QUALITY PRODUCTS. A PERFECT STORE IN EVERY WAY. The handle of our crib was broken, they sent it immediately, I wrote as the handle did not fit, the cargo a …

2023-09-26 Deniz

Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar harika bir mağaza görmedim. En kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Tebrikler!

2023-09-26 Selma

Şubat ayında doğan oğlum için bebek odası, uyku seti vb. şeyler aldık. Beşik henüz kullanmadık, çocuk yanımızdaki park yatağında uyuyor. Beşiğin alt çekmecesi bükülmüş bir şekilde geldiği garip bir durum vardı...

2023-09-26 Sevgi

HARİKA BİR MAĞAZA VE EMPLOYEES ÇOK İLGİLİ BEŞİĞİ 1 Yıl Önce ALDIK, NAZİLLİ'YE GETİRDİK VE TAKTILAR. YÜKSEK KALİTELİ ÜRÜNLER. HER BAKIMDAN MÜKEMMEL BİR MAĞAZA. Beşiğin tutacağı kırıldı, hemen gönderdiler, tutacağın uymadığını yazdım, tekrar kargo y…

2023-10-11 Murat

Çok uzun süredir çocuklarımın alışverişini buradan yapıyoruz. Çok memnunuz. Her zaman kaliteli ürünler buluyoruz. Baştan aşağı güvenilir bir mağaza.

2023-10-16 Zeynep

Ben şahaneyim!!! Ve bir sorunum vardı, çok sağ olsunlar yardımcı oldular. Dediğim gibi, ben şahaneyim!!!

2023-10-21 Burak

Geçen ay buradan bir bebek arabası satın aldım. Hem hızlı teslimat, hem de kaliteli bir ürün oldu. Çok memnun kaldım, teşekkür ederim.

2023-10-26 Ayşe

Mağazayı çok seviyorum, buradaki ürünler gerçekten kaliteli. Ayrıca personel çok arkadaş canlısı ve yardımsever. Burada alışveriş yapmaktan mutluluk duyuyorum.

2023-10-31 Emre

Bebeğim için buradan birkaç giysi satın aldım ve hepsi mükemmeldi. Kaliteli kumaşlar ve çeşitli tasarımlar. Gerçekten beğendim.

2023-11-05 Seda

Çocuklarımla buraya sık sık geliyoruz ve her seferinde iyi bir deneyim yaşıyoruz. Personel her zaman yardımcı olmak için orada ve ürünler kaliteli.

2023-11-10 Fatma

Buradaki bebek ürünlerinin kalitesi harika. Hem fiyat olarak uygunlar, hem de dayanıklı ve kullanışlılar. Şu ana kadar aldığım her şeyden memnun kaldım.

2023-11-15 Levent

Buradan aldığım ürünler gerçekten dayanıklı ve kaliteli. Fiyatları da uygun ve personel çok yardımcı oluyor. Tavsiye ederim.

2023-11-20 Ceyda

Bebek alışverişi için en sevdiğim mağazalardan biri. Geniş bir ürün yelpazesi var ve hepsi kaliteli. Ayrıca personel, çok cana yakın ve yardımcı oluyor. Her zaman buradan alışveriş yapmaktan memnunum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Baby Finger Bebek, Çocuk ve İç Giyim Mağazası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?