Babahan Et Lokantası yorumlar

Babahan Et Lokantası yakın Cahit Sıtkı Tarancı Sokak, Kooperatifler Mahallesi, Yenişehir, Diyarbakır, Southeastern Anatolia Region, 21200

  • Adres: Kooperatifler, Cahit Sıtkı Tarancı Sk., 21100 Yenişehir/Diyarbakır, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.91941, 40.223733

Babahan Et Lokantası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Babahan Et Lokantası yorumlar
2023-09-19 Deniz

Restoranın girişine adım attığım anda, hoş bir et kokusu karşıladı beni. İçeri girer girmez sıcak ve samimi bir ortamla karşılaştım. Yemeklerin yanı sıra servis de oldukça hızlıydı. Kesinlikle harika bir deneyimdi.

2023-09-19 Fatma

Babahan Et Lokantası, şık ve modern bir dekorasyona sahip. Yemeklerin sunumu çok güzeldi ve lezzeti de mükemmeldi. Menüde yeterli seçenek vardı ve fiyatlar da uygun. Özellikle çalışanların güler yüzlü ve ilgili olması çok hoşuma gitti.

2023-09-19 Emre

Restoranın atmosferi oldukça rahatlatıcı. Yemekler, taze ve lezzetli malzemelerle hazırlanıyor. Servis hızı ise beklediğimden daha hızlıydı. Özellikle et yemekleri konusunda çok başarılılar. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-04 Cemre

Babahan Et Lokantası'nın atmosferi harikaydı. Restoranın modern dekorasyonu ve hoş ambiyansı beni çok etkiledi. Yemeklerin lezzeti ise mükemmeldi. Servis hızlı ve çalışanlar oldukça özenliydi. Kesinlikle tekrar gideceğim bir mekandı.

2023-10-09 Eren

Babahan Et Lokantası'nda yediğim yemekler harikaydı. Etler oldukça taze ve lezzetliydi. Restoranın genel atmosferi de oldukça hoştu. Servis hızlıydı ve çalışanlar son derece profesyonel davrandı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Ayşe

Restoranın iç dekorasyonu çok güzel. Yemeklerin sunumu ve lezzeti de oldukça başarılı. Ancak servis biraz yavaştı ve beklemek zorunda kaldık. Yine de genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-19 Mehmet

Babahan Et Lokantası'nın dekorasyonu çok şık ve modern. Yemeklerin sunumu ve lezzeti de beklentilerimi karşıladı. Ancak fiyatlar biraz yüksekti. Servis hızı ise oldukça iyiydi.

2023-10-24 Nazlı

Restoranın atmosferi ve dekorasyonu çok güzel. Yemeklerin lezzeti ve sunumu da oldukça başarılıydı. Ancak servis biraz yavaştı ve beklemek zorunda kaldık. Yine de genel olarak memnun kaldım.

2023-11-03 Selin

Babahan Et Lokantası'na ilk defa gittim ve oldukça memnun kaldım. Restoranın atmosferi çok hoştu ve yemeklerin lezzeti de mükemmeldi. Ancak servis biraz yavaştı ve beklemek zorunda kaldık. Yine de tekrar gitmek isteyeceğim bir mekan.

2023-11-08 Ali

Restoranın atmosferi oldukça güzel ve samimi. Yemeklerin lezzeti de oldukça başarılıydı. Ancak servis biraz yavaştı ve beklemek zorunda kaldık. Yine de genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Babahan Et Lokantası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?