Azmak yorumlar

Azmak yakın Azmakboyu, Akyaka, Ula, Muğla, Aegean Region, 48660

  • Adres: Akyaka, Sefa Sk. No:22, 48650 Ula/Muğla, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.0506128, 28.3284023

Azmak, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Azmak yorumlar

Azmak nehrini gezmek için tekneler var 30₺ (kişi başı) vererek gezebiliyorsunuz. Ama tekneler çok gürültülü. Akyakanın ve azmak nehrinin doğası muhteşem fakat işletmeler ve turistler hunharca kullanıyor. Nehir muhteşem berraklıkta, birçok … Daha fazla

Akyaka da kadın azmağı denilen,sodalı ve soğuk demekle tarif edilemeyecek kadar soğuk,insanların yaz günlerinde serinlemek için girdiği ,gökova nın incisi diyebileceğim ,bu bölgeye her geldiğimde mutlaka uğramadan gitmediğim,doğasına ve … Daha fazla

Adeta dünyadaki cennet, tek kelimeyle harika yaratılmış. Görmeyen herkese tavsiye ediyorum. Balıklar, ördekler, buz gibi su. Su o kadar berrak ki 10m derinlik cam gibi ortada duruyor su altı. Fotoğraf ve videoları ekledim. Sadece otopark sorunu var aracınızı biraz geri parketmek gerekiyor. Tek sorun bu haricinde mükemmel ???????????????? … Daha fazla

2023-10-03 Ayşe

Azmak nehrini gezmek için tekneler var 30₺ (kişi başı) vererek gezebiliyorsunuz. Ama tekneler çok gürültülü. Akyakanın ve azmak nehrinin doğası muhteşem fakat işletmeler ve turistler hunharca kullanıyor. Nehir muhteşem berraklıkta, birçok balık türüne rastladım. Tekne turu sırasında suya atladım ve serinledim. Ancak tur süresi biraz daha uzun olabilirdi. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-03 Ahmet

Akyaka da kadın azmağı denilen,sodalı ve soğuk demekle tarif edilemeyecek kadar soğuk,insanların yaz günlerinde serinlemek için girdiği ,gökova nın incisi diyebileceğim ,bu bölgeye her geldiğimde mutlaka uğramadan gitmediğim,doğasına ve berraklığına hayran kalmamak elde değil. Her taraf o kadar temiz ki sadece suyu değil kumsalını çevresini de. Park yerinden başlayan yörenin yolunda bile temizlik çalışmaları yapılıyordu ve o temizlik hali bile insanı buraya çekiyor. Yani akyakansonrası milas bodrum yolu termal yol ayrımına giderseniz karşınıza çıkar iyi eğlenceler.

2023-10-03 Mehmet

Adeta dünyadaki cennet, tek kelimeyle harika yaratılmış. Görmeyen herkese tavsiye ediyorum. Balıklar, ördekler, buz gibi su. Su o kadar berrak ki 10m derinlik cam gibi ortada duruyor su altı. Fotoğraf ve videoları ekledim. Sadece otopark sorunu var aracınızı biraz geri parketmek gerekiyor. Tek sorun bu haricinde mükemmel.

2023-10-18 Fatma

Çok tatlı bir yer. Doğa ve su harika. Sadece fiyat biraz fazla.

2023-10-23 Ali

Akyaka'nın muhteşem doğası ve huzur veren manzarası, Azmak Nehri'nin güzelliği beni çok etkiledi. Tekne turu yapmak da oldukça keyifliydi. Ancak tekneler biraz gürültülüydü. Ayrıca turist yoğunluğu nedeniyle bazen kalabalık olabiliyor. Yine de tavsiye ederim.

2023-11-02 Murat

Akyaka'da bulunan azmak nehrinde tekne turu yapmak oldukça keyifli bir aktivite. Suyun berraklığı ve doğanın güzelliği etkileyici. Tekne fiyatları ise uygun. Tek olumsuz yönü ise turist yoğunluğu nedeniyle bazen kalabalık olması.

2023-11-07 Şeyma

Akyaka'nın en güzel yerlerinden biri olan azmak nehri, serinlemek ve doğanın tadını çıkarmak için harika bir seçenek. Tekne turları da oldukça keyifli. Ancak tekneler biraz gürültülü olduğu için bazen rahatsız edici olabiliyor. Genel olarak güzel bir deneyimdi.

2023-11-12 Kemal

Azmak Nehri'nin doğası gerçekten muhteşem. Suyun berraklığı ve balıkların görülebilirliği harika. Tekne turu da oldukça keyifli ancak tekneler biraz gürültülü olabilir. Turist yoğunluğu da bazen sıkıcı olabiliyor. Yine de tavsiye ederim.

2023-11-17 Neslihan

Azmak Nehri'nde tekne turu yapmak oldukça keyifli bir deneyim oldu. Suyun berraklığı ve doğanın güzelliği etkileyici. Tekneler biraz gürültülü olabilir ancak yine de güzel bir deneyimdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-22 Yasin

Akyaka'nın güzelliklerinden biri olan azmak nehri, harika bir doğal ortam sunuyor. Tekne turu yapmak da oldukça keyifli. Ancak tekneler biraz gürültülü ve kalabalık olabiliyor. Yine de güzel bir deneyimdi.

2023-11-27 Sevim

Akmak Nehri'nde tekne turu yapmak oldukça keyifli bir aktivite. Suyun temizliği ve balıkların görülebilirliği harika. Tekneler biraz gürültülü olabiliyor ancak yine de güzel bir deneyimdi. Tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Azmak?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?