Babadağ Yamaç Paraşütü - Ölüdeniz Fethiye yorumlar

Babadağ Yamaç Paraşütü - Ölüdeniz Fethiye yakın Shop, Belceğiz Caddesi, Belceğiz, Ölüdeniz, Fethiye, Muğla, Aegean Region, 48340

  • Enlem, Boylam: 36.5476147, 29.1216777

Babadağ Yamaç Paraşütü - Ölüdeniz Fethiye, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Babadağ Yamaç Paraşütü - Ölüdeniz Fethiye yorumlar

Amazing experience.! I will gladly say thanks to "Tugi" He gave me a fun acobatic fly. I highly recommend it!!

I took a paragliding flight here, which is awesome. My must recommend my coach @skywithtugi. He is definitely a pro and took a great deal of pictures. And he taught me some actions called swing, even let me control the glider a little bit.

It was really fun. It was the best moment of my life. Thank you very much for my pilot, Jihan. Jihan was very kind and took a lot of pictures. I really recommend paragliding here.

2023-09-28 Özlem

Müthiş bir deneyimdi! Tugi'ye çok teşekkür ederim. Eğlenceli akrobasi uçuşu yaptırdı bana. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-28 Aylin

Burada yamaç paraşütü uçuşu yaptım, harikaydı. Mutlaka tavsiye etmeliyim, benim koçum @skywithtugi. Kesinlikle bir profesyonel ve bolca fotoğraf çekti. Bana swing adı verilen bazı hareketleri öğretti ve hatta planörcüyü biraz kontrol etmeme bile izin verdi.

2023-09-28 Cihan

Gerçekten eğlenceliydi. Hayatımın en güzel anıydı. Pilotum Jihan'a çok teşekkür ederim. Jihan çok nazikti ve bol miktarda fotoğraf çekti. Buradaki yamaç paraşütünü gerçekten tavsiye ederim.

2023-09-30 Ayşe

Harika bir deneyimdi.! Tugi'ye memnuniyetle teşekkür ederim. Eğlenceli bir akrobasi uçuşu yaptırdı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-30 Mehmet

Burada yamaç paraşütü uçuşu yaptım, harikaydı. Kesinlikle koçum @skywithtugi'yi tavsiye ediyorum. Kesinlikle profesyonel biri ve çok fotoğraf çekti. Bana swing adında bazı hareketler öğretti ve planörcüyü biraz kontrol etmeme izin verdi.

2023-10-15 Ayhan

Muhteşem bir deneyimdi! Tugi'ye çok teşekkür ediyorum. Eğlenceli bir acrobatic uçuş yaptırdı bana. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-20 Aslı

Yamaç paraşütü uçuşu yaptım burada, harikaydı. Mutlaka @skywithtugi adlı eğitmenimi öneririm. Kesinlikle bir profesyonel ve birçok fotoğraf çekti. Bana swing adı verilen hareketleri öğretti ve planörü biraz kontrol etmem için bile izin verdi.

2023-10-25 Selin

Çok eğlenceliydi. Hayatımın en iyi anıydı. Pilotuma, Jihan'a çok teşekkür ederim. Jihan çok kibardı ve bol miktarda fotoğraf çekti. Buradaki yamaç paraşütünü kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-30 Kadir

Müthiş bir deneyimdi! Tugi'ye çok teşekkür ederim. Eğlenceli bir akrobasi uçuşu yaptırdı bana. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-04 Ebru

Burada yamaç paraşütü uçuşu yaptım, harikaydı. Mutlaka eğitmenim olan @skywithtugi adını öneriyorum. Kesinlikle bir profesyonel ve birçok fotoğraf çekti. Bana swing adı verilen hareketleri öğretti ve planörü biraz kontrol etmem için bile izin verdi.

2023-11-14 Ali

Harika bir deneyimdi! Tugi'ye çok teşekkür ederim. Eğlenceli bir akrobasi uçuşu yaptırdı bana. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Babadağ Yamaç Paraşütü - Ölüdeniz Fethiye?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?