Azimut Solar Enerji Sistemleri San. ve Tic. A.Ş.

Azimut Solar Enerji Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. yakın 6432. Sokak, Yalı Mahallesi, Karşıyaka, Karşıyaka, Izmir, Aegean Region, 35550

  • Adres: Yalı, 6432. Sk. NO: 10/A, 35550 Karşıyaka/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 388 10 40
  • Web sitesi: azimutsolarenerji.com.tr
  • Enlem, Boylam: 38.4697562, 27.0926204

Azimut Solar Enerji Sistemleri San. ve Tic. A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Azimut Solar Enerji Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. yorumlar

Kurulumda kaliteli ürünleri tercih ettiğinizi tecrübe ettik teşekkürler. Avrupada da yüksek sınıf ürünler tercih ediliyor. Ortalama 25 yıllık ömürleri olan solar enerji santrallerinde uzun ömür ve sorunsuz kullanım için doğru tercih kalitesi kanıtlanmış ürünler olmalı. Başarılarınızın devamı dilerim.

???? …

2023-09-18 Ayşe

Kurulumda kaliteli ürünleri tercih ettiğinizi tecrübe ettik teşekkürler. Avrupada da yüksek sınıf ürünler tercih ediliyor. Ortalama 25 yıllık ömürleri olan solar enerji santrallerinde uzun ömür ve sorunsuz kullanım için doğru tercih kalitesi kanıtlanmış ürünler olmalı. Başarılarınızın devamı dilerim.

2023-09-18 Ahmet

Müşteri hizmetleri ve personel konusunda çok memnun kaldım. Çok yardımcı oldular ve sorularımı yanıtladılar. Teknoloji konusunda çok bilgili ve deneyimli bir ekip. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Fatma

Solar enerji sisteminin kurulumunu yaptırdığım bu şirketten çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve uzun ömürlü. Personel de çok profesyonel ve işlerini iyi yapıyorlar. Başarılı bir şirket.

2023-10-03 Mehmet

Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi. Sık sık enerji kesintileri yaşandığı bölgemizde, solar enerji sistemi ile bu sorunu çözmüş olduk. Şirketin ürünlerine güvendiğim için tercih ettik. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadık.

2023-10-08 Ayhan

Fiyat performans olarak çok başarılı bir firma. Diğer şirketlerle karşılaştırınca daha uygun fiyatlar sunuyorlar ve ürünlerin kalitesi de çok iyi. Kullanımı da kolay, montaj süreci de hızlı ve sorunsuz gerçekleşti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Feride

Solar enerji sistemini kullanmaya karar verdikten sonra birkaç şirketten teklif aldık. Azimut Solar Enerji şirketinin teklifi en uygun fiyatlı ve kaliteli olanıydı. İyi bir seçim yapmışız, ürünler ve hizmetleri çok başarılı.

2023-10-18 Emre

Birkaç yıl önce solar enerji sistemi kurulumu yaptırdım ve bu şirketi tercih ettim. İyi bir seçimdi, ürünlerin kalitesi harika ve performansları da mükemmel. Çok memnun kaldım ve herkese öneririm.

2023-10-23 Selin

Solar enerji sistemimiz için güvenilir bir tedarikçi bulmamız gerekiyordu. Azimut Solar Enerji şirketi bize hem kaliteli ürünler sağladı hem de iyi bir fiyat teklifi verdi. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadık ve çok memnunuz.

2023-10-28 Can

Bu şirketin ürünlerini tercih etmemin en büyük nedeni kaliteli olmalarıydı. Gerçekten de çok sağlam ve dayanıklı ürünler üretiyorlar. Solar enerji sistemimiz bu ürünler sayesinde sorunsuz çalışıyor. Teşekkür ederiz.

2023-11-02 Gizem

Azimut Solar Enerji şirketi ile solar enerji sistemimizi kurduk ve çok memnunuz. Ürünlerin kalitesi harika ve performansları da çok iyi. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Ali

Ürünlerin kalitesi çok iyi ama fiyatları biraz yüksek. Yine de başarılı bir şirket, hizmetleri de kaliteli. Solar enerji sistemini tercih edenlere böyle bir seçeneği sunuyorlar.

2023-11-12 Zeynep

Azimut Solar Enerji şirketinden solar enerji sistemimizi kurduk ve çok memnunuz. Ürünler kaliteli ve performansları da harika. Ayrıca personel de çok yardımcı oldu, her sorumuza yanıt verdiler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Azimut Solar Enerji Sistemleri San. ve Tic. A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?